- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
- 23
Cildim şuan şişlikler olmasına rağmen fena görünmüyo.boyum 1:65 kişom 94 tü.10 kilom gitti ama gerçekten sanki 20 kg gitmiş gibiBirde cildin nasıl oldu? Kendini sahiden toparlıyormu yoksa sarkmalar dalgalanmalar varmı?
Boyun ve kilon nekadardı öğrenebilirmiyim?
Ameliyattan çıktıktan sonra kendini kötü hissediyo insan .keşke olmasaydım diyosun ama gün geçtikçe vücudundaki degiikleri gördükçe iyiki olmuşum geldi geçti diyosun.cildim şiş olmama ragmen fena degil.biraz daha zamana ihtiyacım var.siz nerde olmayı düşünüyorsunuz?Şükür atlatmışsın. Birdaha yaparmıydın? Cildinle ilgili yorum yaparmısın? Bende almanyadan. Kısmetse aralıkta randevumu aldım.
Selam :)
Ben ameliyat oldum!
Ve cok memnunum. Benden tam 14 litre yag cektiler. Cok aci vericiydi. Ilk 2 hafta cok kötü oldum.
Tam olarak yüyüyemedim. Belim, karnim, bacaklarim cok agridi (yani tüm ameliyat olan yerler).
Dile kolay 14 kilo. Yani bu agrilarin olmasi normal.
Hastanedeki personel cok güzel ilgileniyor ve ortam temiz.
Ama doktor beyi pek görmüyorsun. Cok bilgi vermiyor ameliyat öncesi ve sonrasi.
Benim sorularim üzerine cevap veriyordu.
Ama suan cok memnumum. Hic bir sarkma yok. Karnim incecik.bacaklarimda inceldi!
Ibrahim Askari tavsiye ediyorum. Fiyatlarda uygun.
Insallah sende memnun kalirsin!
Sevgilerle ....
Cildim şuan şişlikler olmasına rağmen fena görünmüyo.boyum 1:65 kişom 94 tü.10 kilom gitti ama gerçekten sanki 20 kg gitmiş gibi
Merhaba canım.benim kombine aneliyat oldugu için fiyat veremiyeceğim.kimseninki kimseye uymuyor malesef.kazer lipo yanında karın germe meme küçültme ve ufak bazı operasyonlar vardı. 4 ay oldu karın germe ve meme küçültme olalı.çok şükür kilolar gitti.cnm çok sevindim memnun olmana. bende ibrahim beyi düşünüyorum. lazer lipo. ücreti yazarsan çok sevinirim.
Merhaba canım.benim kombine aneliyat oldugu için fiyat veremiyeceğim.kimseninki kimseye uymuyor malesef.kazer lipo yanında karın germe meme küçültme ve ufak bazı operasyonlar vardı. 4 ay oldu karın germe ve meme küçültme olalı.çok şükür kilolar gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?