Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:)eve gelmişsnizdr inşallah feribot kuyruğuna yakalanmadan :)))
tatlım az önce benden pembe leke geldi ilişkiden sonra.ya yerlşme kanamasıdır diye kendimi kandırıyorum yaa çok saçmaa:))

canım sen en son kaçıncı güne kadar ovulasyon testi yaptın çift çizgiyi yakalayamamıştınya...adetine kaç gün var canım neden olmasın imkansız bir şey değil

canım sen en son kaçıncı güne kadar ovulasyon testi yaptın çift çizgiyi yakalayamamıştınya...adetine kaç gün var canım neden olmasın imkansız bir şey değil

16. güne kadar yaptım cnm.10.günü kontrol çizgisine yakın çıkmıştı ama snra silikleşmişti.doktorada gittim 15. günü yumurtan büyümüş dedi.

16. güne kadar yaptım cnm.10.günü kontrol çizgisine yakın çıkmıştı ama snra silikleşmişti.doktorada gittim 15. günü yumurtan büyümüş dedi.

15.günü değerlendirdiyseniz belki de tutmuştur canım inş kendimi de böyle tanıdığım tanımadığım bütün arkadaşlarımın hamile kalmasını çok istiyorum umut oluyor...inş güzel haberleini alırız canım...

Son düzenleme:

sanmıyorum hiç umudum da yoktu ama ya öf nerden çıktı bu pembe akıntı şimdi

sanmıyorum hiç umudum da yoktu ama ya öf nerden çıktı bu pembe akıntı şimdi

adetine 2 3 gün falan varsa neden olmasın zaten benim okuduğum tüm yazılar tam umudum kalmamıştı hiç ummadığım bir zamanda hamile haberini aldım diye oluyor genelde...yerleşme kanaması kahverengi oluyormuş pembe olmayacakmış kahverengi mi senin akıntın?

yok cnm açık pembe benim ki kahve değil.hayırlısı olsun beklemekten başka yapacak bsey yok :)

yok cnm açık pembe benim ki kahve değil.hayırlısı olsun beklemekten başka yapacak bsey yok :)

Pembe akinti olursa hamilelik belirtisi diyolar ben internette cok arastirdim bide bu siteden bi arkadasinda pembe gelmis hamile oldugunu ogrenmis bi kac gun sonra bence sende hamilesin eger oyleyse guzel haberlerni duyariz umarim

Merhaba Arkadaslar,
Bildigim kadariyla pembe ve kahverengi akinti gebelik belirtisi, Zeynepcik belki de mujdeli haberlerini aliriz. Bir de kasiklarda agri oluyormus ...iyisimi sen regline birkac gun kala şu ovulasyon testini dene, hamilelik olunca cift cizgi cikiyormus ben de heyecanlandim

hayır hamilelik değil maalesef.doktorumla konuştum az önce,progestan hapını 2 gün aksattım ondan oluyomuş.bide fırça kaydı bi güzel.zeynep hanım onlar hormon ilacı istediğiniz zaman kullanıp,istediğiniz zaman bırakamazsınız.neden kullanmaya ara verdiniz dedi((
kendimi ödevimi yapmayı unutmuş öğrenci gibi hissettim :))))

Cok komik olmus firca cekmesi dogru da demis. Biz de 2 gün hayit kurunu yapamadik, sehir disindayken cok zor oluyor.
Dun aksam baslayan akintim bugun cok artti, hafta sonu ayaklarim cok usudu. Acaba soguktan etkilendim o yuzden mi akinti basladi.Hafif sarı ve sanki ekşimsi kokuyor ama öyle pis bir koku degil.
Kizlar sizce nedir bu, yoksa mantar ya da enfeksiyon mu oldu? Bilgisi olan var mi?

:))biz tam 1 hafta yapmadık hayıtı memlekete götürmedim amaan napıyım yaa öfff öylede olmuyo böyle de:)
kaşıntı varsa mantardır canım kaşıntın var mı ?

:))biz tam 1 hafta yapmadık hayıtı memlekete götürmedim amaan napıyım yaa öfff öylede olmuyo böyle de:)
kaşıntı varsa mantardır canım kaşıntın var mı ?

Valla tatlim kurler biraz aksadi artik yapacak bir sey yok.
Kasintim şu an icin yok ama kasıklarimda hafif agri var.Hijyene cok dikkat ediyorum, üsüntünce boyle olur mu? Eger akinti cok artarsa gidecegim doktora .

Valla tatlim kurler biraz aksadi artik yapacak bir sey yok.
Kasintim şu an icin yok ama kasıklarimda hafif agri var.Hijyene cok dikkat ediyorum, üsüntünce boyle olur mu? Eger akinti cok artarsa gidecegim doktora .

üşütünce ağrı olur,akıntı da çoğalır iltihaptır o sanırım.dur bakalım bebişten de olabiir:)

üşütünce ağrı olur,akıntı da çoğalır iltihaptır o sanırım.dur bakalım bebişten de olabiir:)

Biz de cok hoşuz valla, bebis falan yoktur tatlim dedigin gibi iltihap falandir.Biraz daha artarsa doktora gidecegim artik.İnan o kadar biktim ki doktorlardan asıl gerektiginde dahi gitmek istemiyorum artik...

Biz de cok hoşuz valla, bebis falan yoktur tatlim dedigin gibi iltihap falandir.Biraz daha artarsa doktora gidecegim artik.İnan o kadar biktim ki doktorlardan asıl gerektiginde dahi gitmek istemiyorum artik...

ay valla:) kolum kaşınsa bebektendir dicem utanmasam :)))
git tatlım git.bu gidişle bende gidicem çünkü akıntım hala açık kahve karnımda öyle bi arıyo ki neler oluyo vücuduma dengem bozuldu ya

ay valla:) kolum kaşınsa bebektendir dicem utanmasam :)))
git tatlım git.bu gidişle bende gidicem çünkü akıntım hala açık kahve karnımda öyle bi arıyo ki neler oluyo vücuduma dengem bozuldu ya

Dedigin gibi her seyi gebelige yorar olduk
Saka maka bir yana senin cidden gebelik olmasin tatlim. Bu kadar uzun sürmesi garip geldi! Hem nasil bir agri bu, adet olur gibi bir agri mi?

Dedigin gibi her seyi gebelige yorar olduk
Saka maka bir yana senin cidden gebelik olmasin tatlim. Bu kadar uzun sürmesi garip geldi! Hem nasil bir agri bu, adet olur gibi bir agri mi?

yok tatlım gebelik olduğunu sanmıyorum.dün tam adet ağrısı gibi ağrıdı.hatta adet oldum sanıp tuvalete gittim.bugünde geçti ağrım yok bakalım.
lekelenmem bugünde devam ediyo biraz biraz.zaten cuma yada cumartesi regl olmam lazım.

Artik bu ay yoksa önümüzdeki aylara bakacagiz Benim akıntim biraz azaldi ama adet olacak gibi karnim agriyor.

Artik bu ay yoksa önümüzdeki aylara bakacagiz Benim akıntim biraz azaldi ama adet olacak gibi karnim agriyor.

müjdeler olsun regl olduuummm :)))))
yarın doktora gidicem tedaviye başlıcakmışız acaba ultrosondan mı bakar alttan mı?

müjdeler olsun regl olduuummm :)))))
yarın doktora gidicem tedaviye başlıcakmışız acaba ultrosondan mı bakar alttan mı?

tatlim bana reglinin 4 günü gel demisti, 3.gunu ise tahlil vermistim .FSH, LH, E2, PROLAKTİN hormonlarina baktirmistim.Prolaktin cok yuksek olunca direkt yumurtayi etkiliyor.Keske doktor senden de isteseydi.Neyse bana alttan bakti, cok sasirmistim o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…