olabilir canım erken yumurtlama olabiliyor ben yaşadım bu ay anlatmıştım zaten...sen yine de 1 gün aralıklarla çalış canım garanti olsun... dün varikosel topiğinde hamile haberlerini okudum allahım darısı bizim başımıza artık okudukça çok mutlu oluyorum allahım bizlere da nasip etsin inş...
bilmem ki benim 9. gün çok silik çizgi çıktı.benimde dün 9.gündü daha silik filan çizgi yok bende
28-29 gün tatlım.Tatlim senin regl araligin neydi?
bugün yaptığım ovulasyon testinde çok silik bi çizgi gördüm.dünkünden daha silikti.bu normal mi sizde böyle bişey oldu mu?
hani benim bildiğim her gün koyuluğu biraz daha artar,kontrol çizgisiyle aynı koyulukta olunca yumurtanın çatlama habercisidir ve sonraki çizgi gün geçtikte koyuluğunu yitirir.yanılıyo muyum?
Tatlim regl araligina gore 14. ya da 15.gun yumurtan catlamali.Bugun silik cikmissa panik yapma, bir iki gune koyulasir.Ben bugun doktora gittim bir yumurta gordu 13 mm 'mis su anda.Carsamba da gel dedi.Sen testini ayni saatlerde yapmaya ozen goster, bir de birkac saat oncesinden sivi alinmamasi gerekiyormus, sanirim lh ı etkiliyor.
evet normalde 14. yada 15. günü çatlamalı.dün çizgi çok silik değildi bugün tamamen koyu olmasını bekledm iyice silikleşince çok korktum :)tamam aynı saatlerde yapmaya özen göstericem.
20 mm olunca çatlıyomuş galiba.o zaman seninde 4-5 güne çatlar.
Benimki ne vakit catlar kestiremuyorum tatlim, malum kurlerden sonra degisti .Carsamba da gidecegim doktora, eşim sinir oldu doktora tutturmus miyomu ameliyat edelim diye.Diyorum cocukla beraber olmaz mi, memorial 'daki doktor da hamilelikten sonra demisti.Ama ozel hastane iste seni para olarak goruyor.Valla esim cok rahatsiz oldu, yumurta takibi bitsin bir daha buna gelmeyelim dedi.
özeldeki bazı doktorlar maalesef işim maddi boyutunu düşünüyolar.zaten yumurta takibi yaptırdıktan sonra doktora gitmeni gerektirecek başka bişey kalmıyo.
benim doktorum da bana;Zeynepcim sende bi sorun yok kendinde sorun aramaktan vazgec sen sağlıklısın.eşini tedavi ettirip öyle gel demişti :)canım doktorum :)))
Tatlim Usg de cektirince baska bir sey kalmiyor.6 ayda bir de su miyomu kontrol ettiririm tamamdir.Doktor tek kelimeyle cok onemli, sen sanslisin o yönden
kesinlikle!
kaan aydos diye bir ürolog var oldukça ünlü duydun mu hiç?
kesinlikle!
kaan aydos diye bir ürolog var oldukça ünlü duydun mu hiç?
bende kk sayesinde duydum.bi çok kişi Kaan Beyin sayesinde 3-6 ayda hamile kalmış.geçen hafta mail atmıştım kendisine.bugün cvp vermiş.sperm sayısının doğal yolla hamilelik için yeterli olduğunu yazmış.dna hasar testi yaptırmamızı önermiş.bi kaç test daha yazmış ama hiç duymadım daha önce.o testleri de yaptırıp yanına çağırmış.Ankara da kendisi. eşimle konuşacağım ikna edebilirsem ANkara'ya yolculuk var.tedavi edilmeden tüp bebek yapılmasına tamamen karşı.normal yolla gebelik olmasından yana.maalesef artık bi çok doktor tedavi etmekten yana değil direk tüp bebeğe yönlendiriyolar.araştırmanı tavsiye ederim :)Tatlim duymadim cunku henuz arastirmaya baslamadik.Ama sayende bunu düsünecegim.Esim bir niyetlense doktora.İstanbul 'da mi bu doktor?
hayır canım henüz göremedim.normal şartlarda 14. ya da 15. gün görmem lazım bugün 12. gündü :)canım nbr ovulasyon testinde çift çizgiyi gördün mü?
hayır canım henüz göremedim.normal şartlarda 14. ya da 15. gün görmem lazım bugün 12. gündü :)
Zeynepcik Emre Bakircioglu nu duydun mu? Sen Kaan beyi yazinca arastirdim, kk de bu doktorla kaan icin iyi demisler.
Ama Dr.Kaan 'dan memnun kalmayanlar da olmus? Sen de gördun mu?
evet tatlım Emre Beyi de duydum.ikisinden de memnun kalan çok var.Kaan Bey için kötü bişey duymadım canım yaa uff kafam karman çorman.dur anlatayım :)))
şu hayıt tohumunu bitirince,eşim kendi doktoruna gidecek dna hasar testi yaptırmak istediğini söyliyecek.sonucu Kaan Beye mail atıcam.
ona göre yolumuza devam edicez.çünkü eşimin doktoru pek tedaviyle uğraşmayacak gibi mecburen alternetif bişiler uygulamamız lazım.
bidee şu avulasyon testinde 2. çizgi tamamen kayboldu yoksa benim yumurtam çatlamıyo mu( Allah'ım bende de sorun çıkmasın n'oluurr ((
Sakin ol Tatlim, bak ben bugun de doktora gittim yumurtan 13,5 buyumemis dedi.Sonra iyice bakinca bir tane daha var 14 mm. boyutunda dedi.Vallahi bu doktor bir tuhaf.
Sana tavsiyem su olacak 14. ya da 15. gun doktora git ultrasonla baksin, bu surede sem ovulasyon testine devam et.Dna testini ben de arastirayim.
off şu çift çizgiyi görsem rahatlıyam.doktora gidemem hayatım bu hafta.bi dahaki aya artık.senin doktor iş arıyo kendine :)
dna testde 1 ayda çıkıyomuş.sonuc alana kadar çatlarım ben.
Tatlim bugün test yaptın mı? Merak ettim durumunu.Bu arada sen dna hasar testiyle.ilgili bir arastirma yaptin mi? Spermden mi yoksa kandan mi bakiyorlarmis, bir de fiyati ne aralikta acaba.1 ayda cikmasi da ayri bir durum, muhtemelen gidecegimiz ürologda isteyecek bizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?