Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayrıntılı bi liste var ilaçların kullanımıyla ilgili.hayıt kadın hastalıklarında kullanılıyo evet bende araştırdm.kafam karısmadı değil ama hocama da güveniyorum vardır bir bildiği. aksam yemeginden 2 saat sonra at kuyruğu çayını 1 bardak kaynayan suyun içine atıp 3 dk bekletiyosun sonra ılık içiyosun.bal ve polenide ramazan dolayısyla,sahurdan 15 dk önce,1 cay kaşıgı polen,bir yemek kasıgı bal karıstırıp yiyecek. hayıtıda bu ürünler bittikten sonra kullanmaya başlıcak.zaten ayrıntılı listede yazıyo tatlm hepsi. ama herkese uyguladıgı tedavi farklıdır.sizin sadece hareket sorunu olduğu için farklı şeyler gönderir diye düşünüyorum.

merhabalar bizde sprem hareketsizliği var sizden rica ibrahim saraçoğlunun numarasını alabılırmıyız bizde görüşüp yardım almak istiyoruz

merhabalar.geçmiş olsun.ibrahim adnan saraçoğlu sitesinde iletişim bilgileri mevcut.şimdi numarasını hatırlayamıyorum :)

anladım arkadaşım teşekkür ederim bilgilendirmen için Rabbim acil şifalar verir inşallah.bu arada polen ve bal sadece 1 kavanoz mu gönderilen?

Son düzenleme:
merhabalar bizde sprem hareketsizliği var sizden rica ibrahim saraçoğlunun numarasını alabılırmıyız bizde görüşüp yardım almak istiyoruz

merhaba arkadaşım hocanın numarasını sitesinden de bulabilirsin ben burayada yazayım durumunu anlatırsın sana randevu verirler hoca ile görüştürmek için. (0216 457 34 10-11-12) (0539 470 7646-47)

saol cnm.evet 1 er kavanoz.

hadi bakalım hayırlısı ama 1 er kavanoz için 350 tl çok geldi bana çünkü sitesinde polen 32 tl bal yayla balı ise eğer 50 tl. çaylarda çok bişey tutmaz diye düşünüyorum.toplamda 120-130 civarı etse normal diycem acaba gramaj olarak farklı mı ?

süzme çiçek balı 46.50 - polen 29.63 - vitex agnuscastus 112.50 - at kuyrugu cayıda 112.50 faturada yazan fiyatlar bunlar.giden para olsun yeter ki faydasını görelim

süzme çiçek balı 46.50 - polen 29.63 - vitex agnuscastus 112.50 - at kuyrugu cayıda 112.50 faturada yazan fiyatlar bunlar.giden para olsun yeter ki faydasını görelim

demek bitkiler pahalıymış yoksa bal ve polen dediğim fiyatlara denk geliyor.inşallah netice alırsınız ve müjdeyi buradan paylaşırsınız bize.

arkadaşlar sizce bu ilaçları kullanıp olumlu sonuca ulaşan varmı...

inşallah cnm inşallah :)
Merhaba arkadaşlar biz de Saroçoğlu hocamızın kürüne başladık,sanırım aynı kürler. Merakla test yaptıracağımız günü bekliyorum.İnşallah Rabbimin izniyle hepimiz şifa görür,bebişlerimizi kucağımıza alırız.

merhaba.sizde problem sayı mı hareket mi ?ayrıca bilginiz olsun ben bugün saraçoğlunu aradım kendisiyle görüşmedim fakat,orada ki bayan yardımcı oldu sağolsun. hayıt tohumunu nette çok araştırmıştım sadece bayanlarda regl düzensizliği,ağrısı vb durumlarda kullanılıyo die okudum birçok yerde. bunun yanlış olduğunu,bir bitkinin sadece bayan/erkek kullanır diye birşey söz konusu değil.hayıt tohumu hormonları düzenlemek için verilmiş size dedi içim rahatladı.paylaşmak istedm :)

Biz de sayıda bir problem yok(108 milyon ) ancak morfoloji %2 görünüyor. Ramazandan sonra sipermiyogram testi yapacağız bakalım durum ne olacak.Ayrıca her akşam keçiboynuzu kürü uyguluyorum.Doktor kafadan tüp bebek dedi. Ancak Saraçoğlu hocamıza aşırı derecede güveniyorum. Onun tedavisinin sonucuna göre inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falan.

yok artık ! sayı düşük olup %1 morfolojiyle bile hamile olan varken ne tüp bebeği? bu doktorlarda abartıyolar artık... bende güveniyorum hocama Allah'ın izniyle vesile olacaktır bu ilaçlar :) ne kadar zamandır kullanıyosunuz bu ilaçları ?[/QUOTE]

Yaklaşık 10 gün oldu başlayalı. Ben de soğan kürü uyguluyorum.Sizin ne kadar oldu ? Siz de sayı ve morfoloji nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…