yok artık ! sayı düşük olup %1 morfolojiyle bile hamile olan varken ne tüp bebeği? bu doktorlarda abartıyolar artık... bende güveniyorum hocama Allah'ın izniyle vesile olacaktır bu ilaçlar :) ne kadar zamandır kullanıyosunuz bu ilaçları ?
Yaklaşık 10 gün oldu başlayalı. Ben de soğan kürü uyguluyorum.Sizin ne kadar oldu ? Siz de sayı ve morfoloji nedir?
Hemen hemen aynı zamanlarda küre başlamışız .Valla ben de çok hoşlanmıyorum soğan suyundan ama şifa niyetine olunca bir güzel de içiyorum:) Yerinde olsam küre devam ederim.[/QUOTE]bizimde 15-16 gün oldu.benim eşim varikosel ameliyatı olmustu.morfoloji ameliyattan önce % 0 dı şimdi %3 her testte %1 arttı :) sayı 35 milyon. soğan kürünü bende yaptım ama 8-9 gün filan. içemedim daha fazla soğandan tiksindim resmen.
merhaba.sizde problem sayı mı hareket mi ?ayrıca bilginiz olsun ben bugün saraçoğlunu aradım kendisiyle görüşmedim fakat,orada ki bayan yardımcı oldu sağolsun. hayıt tohumunu nette çok araştırmıştım sadece bayanlarda regl düzensizliği,ağrısı vb durumlarda kullanılıyo die okudum birçok yerde. bunun yanlış olduğunu,bir bitkinin sadece bayan/erkek kullanır diye birşey söz konusu değil.hayıt tohumu hormonları düzenlemek için verilmiş size dedi içim rahatladı.paylaşmak istedm :)
Evet ne yazık ki benim de PKO 'im var ancak tek avantajım düzenli regl görmem ve ilaç kullanmadan yumurtlamam . Gerçi bir kaç ay takip ettirdim yumurtladığımı doktor söyledi. Eğer ben de bir sıkıntı olmazsa eşimin durumunu da halledersek inşallah sağlıklı bir bebişimizsoğan kürünü pko olanlar uyguluyo o yüzden çok üzerine düşmedim.ama az kullanmama rağmen çok akıntım oldu halada devam ediyo ve karın ağrım çok oldu.sende bişiler oldu mu?
benimde hayıt ile ilgili merakımı gidermiş oldun arkadaşım bilgilendirmen için teşekkür ederim bende hep bayanlarla ilgili hastalıklarda kullanıldığını okumuştum netten.ramazan ayında olduğumuz için hocanın tedavisine ramazandan sonra başlarız diye planlıyoduk ancak eşim dayanamadı ve ermiş aktardan 1 kavanoz macun istedi ve kullanıyor ayrıca hem eşim hem ben böğürtlen kökü içiyoruz erkeklerde kanallarda tıkanıklık varsa açıyor kadınlardaki tüpleri açıyormuş gerçi benim tüpler açık çıkmıştı hsg çekildiğinde ama genede içiyoruz çünkü sorun olsun olmasın eşlerin ikisininde içmesi gerektiği yazıyor.benimde böğürtleni kullanınca akıntım bayaa arttı inşallah faydasını görürüz.
Evet ne yazık ki benim de PKO 'im var ancak tek avantajım düzenli regl görmem ve ilaç kullanmadan yumurtlamam . Gerçi bir kaç ay takip ettirdim yumurtladığımı doktor söyledi. Eğer ben de bir sıkıntı olmazsa eşimin durumunu da halledersek inşallah sağlıklı bir bebişimizsoğan kürünü pko olanlar uyguluyo o yüzden çok üzerine düşmedim.ama az kullanmama rağmen çok akıntım oldu halada devam ediyo ve karın ağrım çok oldu.sende bişiler oldu mu?
rica ederim cnm.bi bitkiyi sadece bayan kullanır yada sadece erkek kullanır diye düşünmek tamamen yanlışmış benimde içim rahatladı ne yalan söyliyim :)ayy sınav işte yemediğimiz içmediğimiz ot çöp kalmıyo tövbe yarabbim.ne duyarsak fayda olur ümidiyle kullanıyoruz. inşallah sizde kullandıklarınızın faydasını görürsünüz tatlım.hepimiz hayırlı haberlerimizi verelim burda inşallah :)
canım yanlız kafamı karıştıran bişey daha var.hayıtın erkeklerde cinsel isteğin azalmasına neden olduğunu yazıyor kaş yapalım derken göz çıkmasın sonra :)
yok cnm biz yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz hiç bir sorun yok herşey yolundaaa:)))
Zeynep, şunu merak ettim hocamız size direkt hayıt tohumuna mı başlayın dedi. Biz 30 gün atkuyruğu çayı içeceğiz ,bittikten sonra hayıt tohumuna geçeceğiz.Hayıt tohumu da ne kadar sürede biter bilmiyorum ama tahmini 2 ay kadar sürer. Hocamız bize 3 aşamalı tedavi önerdi,inşallah 3. aşamaya gerek kalmaz. Sizin farklı mı acaba . İnşallah ben de şu pko den kurtulurum tamamen . Valla çok stresli işlermiş bunlar.
yok tatlım,at kuyruğu çayını içiyo eşim şuanda.30 tane var içinde.haftada 4 gün aynı günlerde kullanacak.toplamda 49 gün sürüyo sanırım hesaplamıştı eşim :)) onun yanın da bal ve polen karıştırıp içiyo. daha sonra hayıt tohumuna başlıcaz. bizim ki 2 aşama olacaktı. ayy vallahi çok zormuş dediğin gibi. inşallah faydasını göreceksiniz demşti hocamız. hatta dedi ki; 2 aşama yeterli olacaktır! ayy nasıl hoşuma gitti.hiç bir doktordan böyle umutlu bi söz duymamıştım.çok işe yaramasa bile bana o lafı yetti sağolsun :)
Kürlerimiz tamamen aynıymış.Bize de çok umutlu konuştu. Doktorların umutsuz tavrından sonra böyle güzel şeyler duymak psikolojimize de iyi geliyor.Hakikakaten zor işlermiş bunlar.Umudumuzu yitirmeden sabırla bekleyeceğiz.Birbirimize destek olacağız artık :) Ya benim etrafımda tüm arkadaşlarımın bebişi var.En son çocuğu olmayan arkadaşım da geçen ay hamile kaldı. Böye aralarında bir ben kaldım. Herkes çocuklara olan sevgimi biliyor,hep derdim ki evlenir evlenmez çocuk yapacağım .Şimdi de herkes hadi yap diye konuşuyor. Herkese de böyle özel şeyleri açıklamak istemiyorsun.İşte içine ata ata da ağır bir yük oluyor .Allah hepimize sabır ve kolaylık versin. Bizi evlat aşkıyla sınamasın.Eli yüzü düzgün ,sağlıklı evlatlar nasip etsin .
amin canım inşallah.benimde öyle benden sonra evlenen arkadaşlarım hamile ama ben öyle onlara imrenerek bakıyorum. hatta bayramda onlarla görüşmek bile istemiyorum üzülürüm diye. o boyuta geldim artık.siz kaç yıllık evlisiniz?
Tatlım biz 2 yıllık evliyiz,ancak iki yıldır yok bebişNormalde bugün yumurtlamam gerekiyordu ancak testte negatif çıktı. Moralim bozuldu PKO im ama en azından yumurtlayabiliyorum diye seviviniyordum ancak bu ay yumurtlamadım.Yarın bir doktora gideceğim.Çok stres yapıyorum ama inan elimde değil. Valla 39 yaşında evlenip hemen hamile kalan arkdaşım bile var. Allah ol deyince oluyor.Bun da bizim sınanmamız. Hepimiz için sabır ve şifa diliyorum.
bizde 2 yıllık evliyiz.1,5 yıldır bebek istiyoruz ama yok maalesefbugün adet günüm test yapıp bu ayda negatifi görmüş durumdayım fakat epeydir kasığım ağrıyo.umarım nur topu gibi bi kistim yoktur.bende o kadar çok stres yapıyorum ki yakında psikolojik tedavi görmeyi bile düşünür oldum. eşimi iyi edeyim derken olan bana oluyo.takmıycam artık kafama.mevlam neyler,neylerse güzel eyler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?