Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun,
Sizler hocamizin tedavisini gordunuz mu hic? Size şu kadarini soyleyeyim, temmuz ayinda spermiyogram sonucumuzu alinca dunyalar basimiza yikildi.Morfoloji %2, ileri hareket %3 tü.Bende de pkover olunca, doktor zaman kaybetmeden tup 'bebek dedi.Ancak Saracoglu hocamizin bize verdigi kurler ve moral sonucunda Eylul ayinda yaptirdigimiz testler neticesinde ; ben pkoverden kurtuldugumu ogrendim, esim de ise sonuc normoozosperm seklinde cikti ileri hiz %35 , sperm sayisi ise 350 milyondu MASALLAH hocamiz dahi ogrenince sonuc harika dedi.
Esim ve ben hala hocamizin tedavisine devam ediyoruz.Su an 2. aşamadayiz.2 hafta icerisinde esime tekrar test yaptiracagiz bakalim durum ne?
Bu arada Zeynep 'in de esin de cok guzel ilerlemeler oldu.
Asla umudumuzu yitirmeyelim, Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah.

sağol canım
bugüne kadar çok tedavilerle kürlerle uğraştık ama hiç saraçoğlunun kürlerini denemedik :26:

şu an çakşır suyu ve bikaç değişik ilaç tedavisine başladık bakalım 1 ay sonra test yaptırıcaz inş
faydası olur ya azda olsa bi faydası olsa onada sevinicez
yeni bi tedaviye daha gitmeden spermleri iyileştircek şeyler kullananalım diyorum
peki saraçoğlu ne gibi kürler öneriyo siz kaç yıllık evlisiniz:26:bizim en son ki testlerimizde 40 milyon civarı sayımız vardı ama hızlı hareket morfoloji kötüydü

Son düzenleme:

Zeynepcik,
Bu arada eşimle konuştum 2 haftaya tekrar bir spermiyogram yaptıracağız :) Dedim ona kafamda soru işareti olsun istemiyorum ,bir daha yaparsak kendimi çok iyi hissedeceğimi söyledim.O da kabul etti :)

tamam tatlım pratik bilgileri not alıp burada paylaşalım çok iyi olur:)

inşallah sonuç yine çokk iyi çıkar tatlım.
hatta inşallah test yapmaya gerek bile kalmaz:)

Zeynepcik, cok az kaldi sonucu ogrenmene cok heyecanliyim, insallah hamilesindir.

bende çok heyecanlıyım:)
ama öyle adet ağrım var ki günlerdir ha oldum ha olacağım diye geziyorum,olmuyor...çok gerginim...

bende çok heyecanlıyım:)
ama öyle adet ağrım var ki günlerdir ha oldum ha olacağım diye geziyorum,olmuyor...çok gerginim...

Tatlim gonlunu ferah tut, dualarimiz seninle zaten dogru vakit simdiyse bebisin yolda demektir her seyin hayirlisi olsun, ben sizin tahlillerinizden oturu cok umutluyum. Esinin sonucu harika, senin yumoslarin da mukemmeldi, eee artik gelir bebis diye dusunuyorum.Ama unutma hamilelik belirtilerinde regl olacakmis gibi bir agri genelde oluyormus cumartesi saat kacta gideceksiniz degil mi? ayy hemen yaz sonucu, valla catlarim meraktan :-D

Canim biz 3. yilimiza girecegiz.Hocamiz 3 asamali kür uyguluyor.her kur yaklasik 3 ayi buluyor.Kurler, birkisel caylar, takviye gidalar ve ilaclardan olusuyor.Ancak şunu belirteyim kisiye gore de degisebiliyor kurlerin icerigi.
Ben senin yerinde olsam telefonla mutlaka bir gorusurum, en azindan fikirlerini ogrenmis olursun.Kurleri alip almamak sana kalmis.
Bizim morfoloji %2 di, düsunsene hiz %3 tu.Hocamiz sayesinde cok sukur.Ama tedaviye devan ediyoruz, kendimize sure tanidik hazirana kadar bekleyecegiz, tedavimizle beraber dogal yolla hamile kalirsak super olur ancak bu sureye kadar olmazsa tup vs. dusunecegiz.Ama en azindan daha kaliteli yumurtalar ve spermlerle yola koyulacagiz.Bence bu da cok onemli.

canım benim Allah razı olsun:)evet doğru vakitse zaten hamileyimdir (inşallah)

c.tesi sabah 09.00 da randevum var.hayalimde hep eşime sürpriz yapmak vardı,baba olacağını söylerken.ama eşim yanımda geleceği için bebiş varsa sürpriz yapamayacağım.diyorum ki yarın sağlık ocağına gidip tahlil yaptırsam,eşime de sürpriz yapsam...ama ya negatifsenasıl gelirim sağlık ocağından eve...sen ne diyorsun canım?fikrin benim için önemli.

Ben de hep senin gibi hayal ettim tatlim ama gorunen o ki bizler hamileligimizi eşlerimizle ayni anda ogrenecegiz yani ikimizde ayni anda sonuca bakinca hamilelik surprizini yasayacagiz.
Ama diyorsan ki ben kendim sonucu ogrenirsem ( sonuc negatifte olabilir) kendimi kotu hissetmem, esime o an ihtiyacim olmaz, o vakit yaptir.Hem dedigimiz gibi hamileysen, esine gercekten surpriz olacak

slm ganoz dilerim rabimde en kisa zamanda bebegine kavusursun sana bir sorum olacak siz 3 asamali kur kulanmissiniz bizimki iki asamali ikinci asamadan sonrami siparis etiniz ilk konustugunuzdami size 3 asamali kur mu onerdi

cesaret edip gidemedim:)
ayyy nasıl heyecan bastı anlatamam yaaa...zaten negatifse,eve gelmeden doğru alışverişe gideceğim.sonra eve gelip temizlik yapacağım,evin altını üstüne getireceğim.sonra da tatlı yapacağım:)))planımı da yaptım:)))üzülmeye vakit bulamayacağım yani...
ama ya pozitifseee:))))ayyy artık uça uça gelirim.Allah'ım yaaa:)))

Planin harikaymis tatlim dedigin gibi uzulmeye vakit kalmaz.Ama şu da bir gercek önünde sonunda bu test yapilacak ve sonuc ogrenilecek bundan kacis yok.
Ayyy, insallah pozitiftir de hepimiz havalara ucariz
Unutmadan yemek, tatli vb. guzel favori tariflerin varsa bana da yazarsan cok sevinirim her daim yeni, farkli lezzetler ogrenmeyi, denemeyi cok severim

slm ganoz dilerim rabimde en kisa zamanda bebegine kavusursun sana bir sorum olacak siz 3 asamali kur kulanmissiniz bizimki iki asamali ikinci asamadan sonrami siparis etiniz ilk konustugunuzdami size 3 asamali kur mu onerdi

İnsallah hepimiz bebişlerimize kavusuruz Nizar, Hocamiz 3 asamali olacak dedi ama bu asamalarin herhangi birinde gebelik oluşadabilirmis .Birinci kurun bitmesine birkac hafta kala hocamizla gorusup, tahlil sonuclarini bildirdik ona gore ikinci asamaya basladik.İnsallah ucuncu aşamaya gerek kalmadan bebegimize kavusuruz

haklısın bundan kaçış yok:)

öyle tatlı,börek işlerinde hamarat değilimdir:)basit pratik şeyler yaparım.ama yemek konusunda iddalıyım:)))şuanda kafam bulanık oldugu için değişik yemek gelmiyor aklıma,yarın bir geçsin senin için değişik bir yemek tarifi veririm inşallah:)ama senden de isterim:)

bu arada hemen atv yi aç tatlım Saraçoğlu hocamız varrr:)))

Ayy, tatlim disardayim o yuzden izleyemiyorum hocamizi, sen benim yerime de izle ben de cok iyi yaptigim seylerin tarifini yazarim sana zaten aklina gelince bir de boş vaktin olunca yaz tarifleri.

Normalde regl gunun ne zaman?

Ayy, tatlim disardayim o yuzden izleyemiyorum hocamizi, sen benim yerime de izle ben de cok iyi yaptigim seylerin tarifini yazarim sana zaten aklina gelince bir de boş vaktin olunca yaz tarifleri.

Normalde regl gunun ne zaman?

anlaştık o zaman:)

normalde 3 şubat adet tarihim tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…