Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın aslında.gez,dolaş keyfini çıkar tatilinin.nasipte varsa zaten olur.
bizler planlar yapıyoruz,hesaplar yapıyoruz bütün bunlar boşuna.herşey nasip,bunu hep hatırlayabilsem keşke.belki daha az üzülürüm o zaman.

9 gün çok az ama çok fazla:))))

şuanda progestan kullanıyorum.yanılmıyorsam o hapı kullandığım sürece adet olmayacağım.aynı doğum kontrol hapı gibi.12. gün doktora gidip kan testi yaptıracağım,hamileysem hapa devam(düşük olmasın diye)değilsem hapı bırakıp adet olacağım.

bu ara da hayıtın tadı hakikaten kötü.bir yudum almıştım eşim kullanırken,boğazım yanmıştı resmen...size kolaylıklar diliyorum.şifa olsun inşallahhhh...

Tatlim cok iyi yapiyorsun süt icmekle, neden sevmiyorsun ki ben cok severi sutu ama bebis olunca seve seve icersin artik :) ayyy 1 subata ne kaldi ki, acayip merak ediyorum. Ama rahat olmana cok sevindim, zaten kafanin rahat olmasi bazen guzel sonuclara sebep olabiliyor .Adetimin 18 . gunu ancak her zamanki gibi 21 . ya da 22. gunu yumurtalayacagim, demek ki eskisi gibi 30 gunde bir degil 35 gunde bir adet oluyorum.Artik bu adet dongusune alısmam ve kabullenmem lazim.

progestanı gecen yıul umreye giderken vermişti dr. Allahım ya medinede kaldıktan bir gün sonra adet olmuştum..tabiii ben de ne hayaller var:) Allahım eger hamileysem tutacak sıkı sıkı diye bu ilaç..

evet 9 hem az hem çok..:)))anlıyorum seni:))

bilmem ki oldum olası sevmem ama artık içiyorum bebeğim vardır belki diye:)
çatlatma iğnesinin içinde lh hormonu ve bthc hormonu olduğu için vücudum kendini hamile sanıyor, yazık:)göğüslerim filan ağrıyor.eskiden olsa kesin hamileyim derdim:)şimdi biliyorum ki iğnenin etkisi:)))

ovülasyon testi kullanman çok iyi tatlım.böylelikle kaçırmıyorsun kritik günleri:)

aa ilacı kullanırken mi adet olmuştn?düzenli kullanmışmıydın peki?

Şöyle ki bana adet olmamam için vermişti dr. Durumu anlattım bana dk hapı değilde daha az hormonlu falan derken tamam tamam dedi ve progestan vermişti. Adet gunumde olmadım ama en azından 1 hafta geciktirir diye umutlanmıştım..yoksa adetten gunumden 2 ya da 3 gun oldum... ayyy ayy ilacı alırken konuş) hadi bakalım şifa olsun inşallah hadii hooop bebişimi tutmayaaaaa )))

:))))hoopp bebişi tutmaya:))))

Kızlar merhaba... Ben de Dr.saracoğlunun incir ve havuçkürünü kullanıyorum fakat bir sorum olacak sizlere... Adet düzensizliğinden dolayını kürü 9 gün önce kullanmaya başladım ve dün adet oldum... Acaba adet olunca bu küre aramıvermek gerekiyor yoksa 21 günü tamamlamak mı gerekiyor... Hepinize teşekkürler :)

devam etmek gerekiyor arkadaşım. çünkü folikülün temeli zaten adet döneminde atılıyor biliyorsun. sağlıkla gelişsin yumurtaların inşaAllah

niye kimsecikler yok

Zeynepcik :))
Geldim tatlım ,artık buralardayım :)) Geçen haftadan beri çok aşırı yoğundum ,hatta cumartesi ,pazar da tüm gün evde yoktum tatlım .
Ama inan size yazamadım diye kendimi kötü hissettim ,bundan böyle boş bırakmayacağım buraları :)
Muselt ,tatile çıktı o yüzden nete çok giremeyecek galiba.
Aklım sen de nasılsın ,kendini nasıl hissediyorsun ? İnşallah teyze oluruz müjdeli haberlerinle:)
Ayy,şaka maka çok az kaldı inşallah gelmez o kırmızılar tatlım .Bende de bugün çift çizgi çıktı sanırım yarın çatlayacak yumurtam .

herkese slmlar bende 15 yillik evliyim 5 tup bebek denemem oldu hepsinde negatif sonuc sorun esimde bir bucuk milyon sperm sayisi en kotusude hic saglikli spermin olmamasi bende iki ay once saracoglunu aradim cok sukur beni umutlandirdi esime iki asamali kurler gonderdi yaklasik iki aydir kulaniyor esim insallah olumlu sonuc aliriz bu ay tekrar tup bebek denemeyi dusunuyordum ama saracoglu uc ay bekleyin dedi insallah gerek kalmaz Rabim olmayan herkese hayirli evlatlar versin cok merak ediyorum sizinde sorununuz benimki kadar kotumuydu cevap verirseniz cok sevinirim

Son düzenleme:

hoşgeldin hayatım:))
giriyorum topiğe kimselerihmal etmeyin:)

kasık ağrılarım var,adet ağrısı 3 gün önce başladı,aşılama yaptıranların bi çoğunda bu şikayetler var.sanırım ilaçlardan kaynaklaıyor.vücut kendini hamile sanıyormuş,tepkiler veriyor o yüzden:)))çok eğlenceli ama:)))şafak 5:))))))

ooo çok iyiy çift çizgi çıktığına göre yarın çatlıyorsun:)bol şans:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…