:))) doğru ama seyahate c.tesi çıkıyoruz inşallah..hayırlısı bakalım akışına bırakacağımı bildiğim için rahatım..aslında rahatmış gibi davranıyorum elden bi şey gelmiyor..fırsat bulursam değilse tatilin keyfini çıkaracağım çünkü okul sıktı küçük yer bi de aynı düşüncelerde boğuldum da..ya hu 9 çok az bi süre:) ahahha geçer mi ama :)) direk kan testi yapacaksın demek ki..bazıları evde test yapıyor olarak okumuştum kan değeri daha net tabiii..ayyhh iç çektim yazarken..inşallahhh ya inşallah...
gonozcuğum çok doğru söylüyorsun tatlım,vücudun dengesini şaşırtmayalım.hocamıza inanıyorum zaten,hem soğan suyu şart oldu bende temizlenilmesi gereken şeyler kalmış olabilir..sabırla kürlere devam..bugun ü.ç. yağı ayyyhh sen de içemiyorsun ya..Rabbim yaratmış ıyyy demek istemiyorum dediğin gibi şifa şifa:)) valla hayıtı çok merak ediyorum haa:)) civan gibi mi benim 2.kürde vardı..70 günlük maraton başlıyooo..
seni gördüğüme çok sevindim tatlım:)nihayet paketin yenilenmiş.ben evde olduğum için sık sık giriyorum,bakıyorum kimsecikler yok
bugün itibariyle kasık ağrılarım geçti canım.iyiyim çok şükür.sadece progestan hapının verdiği uyku problemini yaşıyorum,gözümü açamıyorum resmen.
dediğin gibi,mümkün olabildiğince ağır kaldırmıyorum,dikkat ediyorum kendime.en sevmediğim şey olan sütü bile içiyorum:))))
1 şubatta yani aşılamadan 12 gün sonra doktora gideceğim,kan testi yapılacak.hamileysem,progestan hapına devam edeceğim,değilsem bırakıp adetimi bekleyeceğim.nedense hiç heyecan hissetmiyorum.Rabbim sabrını veriyo sanırım:)
sen nasılsın canım?adet günün ne zamandı?
haklısın aslında.gez,dolaş keyfini çıkar tatilinin.nasipte varsa zaten olur.
bizler planlar yapıyoruz,hesaplar yapıyoruz bütün bunlar boşuna.herşey nasip,bunu hep hatırlayabilsem keşke.belki daha az üzülürüm o zaman.
9 gün çok az ama çok fazla:))))
şuanda progestan kullanıyorum.yanılmıyorsam o hapı kullandığım sürece adet olmayacağım.aynı doğum kontrol hapı gibi.12. gün doktora gidip kan testi yaptıracağım,hamileysem hapa devam(düşük olmasın diye)değilsem hapı bırakıp adet olacağım.
bu ara da hayıtın tadı hakikaten kötü.bir yudum almıştım eşim kullanırken,boğazım yanmıştı resmen...size kolaylıklar diliyorum.şifa olsun inşallahhhh...
Tatlim cok iyi yapiyorsun süt icmekle, neden sevmiyorsun ki ben cok severi sutuama bebis olunca seve seve icersin artik :) ayyy 1 subata ne kaldi ki, acayip merak ediyorum. Ama rahat olmana cok sevindim, zaten kafanin rahat olmasi bazen guzel sonuclara sebep olabiliyor .Adetimin 18 . gunu ancak her zamanki gibi 21 . ya da 22. gunu yumurtalayacagim, demek ki eskisi gibi 30 gunde bir degil 35 gunde bir adet oluyorum.Artik bu adet dongusune alısmam ve kabullenmem lazim.
progestanı gecen yıul umreye giderken vermişti dr. Allahım ya medinede kaldıktan bir gün sonra adet olmuştum..tabiii ben de ne hayaller var:) Allahım eger hamileysem tutacak sıkı sıkı diye bu ilaç..
evet 9 hem az hem çok..:)))anlıyorum seni:))
Şöyle ki bana adet olmamam için vermişti dr. Durumu anlattım bana dk hapı değilde daha az hormonlu falan derken tamam tamam dedi ve progestan vermişti. Adet gunumde olmadım ama en azından 1 hafta geciktirir diye umutlanmıştım..yoksa adetten gunumden 2 ya da 3 gun oldum... ayyy ayy ilacı alırken konuş) hadi bakalım şifa olsun inşallah hadii hooop bebişimi tutmayaaaaa )))
Kızlar merhaba... Ben de Dr.saracoğlunun incir ve havuçkürünü kullanıyorum fakat bir sorum olacak sizlere... Adet düzensizliğinden dolayını kürü 9 gün önce kullanmaya başladım ve dün adet oldum... Acaba adet olunca bu küre aramıvermek gerekiyor yoksa 21 günü tamamlamak mı gerekiyor... Hepinize teşekkürler :)
devam etmek gerekiyor arkadaşım. çünkü folikülün temeli zaten adet döneminde atılıyor biliyorsun. sağlıkla gelişsin yumurtaların inşaAllah
niye kimsecikler yok
ben burdayımmofff zeynep benim adet günüm geldi ama testler negatifff yaa :26:
bugünmüydü geçtimi adet günün?
bu gün adet günüm. ama hiç adet olacakmışım gibi bir his yok. akıntım azaldı diğer günlere göre fakat beyaz.
hadi bakalım inşallah hamilesindir:)
inşaAllah canım ya hepimizi sevindirsin Rahman.
niye kimsecikler yok
Zeynepcik :))
Geldim tatlım ,artık buralardayım :)) Geçen haftadan beri çok aşırı yoğundum ,hatta cumartesi ,pazar da tüm gün evde yoktum tatlım .
Ama inan size yazamadım diye kendimi kötü hissettim ,bundan böyle boş bırakmayacağım buraları :)
Muselt ,tatile çıktı o yüzden nete çok giremeyecek galiba.
Aklım sen de nasılsın ,kendini nasıl hissediyorsun ? İnşallah teyze oluruz müjdeli haberlerinle:)
Ayy,şaka maka çok az kaldı inşallah gelmez o kırmızılar tatlım .Bende de bugün çift çizgi çıktı sanırım yarın çatlayacak yumurtam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?