Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gonozuğum evin içinde mutlulukla dolaşıyorum;)) hemen pazartesi gitmelisin canım lütfen..zeynebin dediği gibi katılıyprum lütfen bak git..vezdeniiizzzzzz ay canım benim öyle deme;)) evet burası biz bize fibi oldu çünkü kürleri kullanan az ve ilk başlarda hep okuyan oldu katılan olmadı..aaaccc sen isterinanisterinanma beybişim zeynep gonoz hep dualarımdasınız..çok şükür inşallahh bzilerde göreceğiz;))) gonozum canım aman ihmal etme git tamam mıı;))))))
Evet zeynepcik sayfa sayısı ve totemim:)) bi de cok dogru ben bu hafta hep karamsardım eşimle limoniydik...bugun ovulasyon testi yaptım kopkoyu ikinci çizgi günlerden 12.gün..gündüz değerlendirdik;)) ama bilemem artık çatlamış gitmiş olabilir çünkü perşembe günü uzayan akıntıyı gördüm..gördüklerimden hangisi neyin habercisi bilemedim..gecenlerde avukat bi bayan gördüm 35 yaiında anne olmuş kadın şen şakrar yaşı da gayet genç salla yaaaaa dedim içimden;))) dualarımız var içimiz ferahlandırsın Rabbim...

canım ya soru yağmuruna tutulmanı normal karşılarsın sanırım... bir sorum daha var da kusura bakma :31:
şimdi ben 15er gün uyguladım soğan kürünü. bu üçüncü ayım, dün başladım ve yine 15 gün uygulayacağım. peki bununla beraber hayıt tohumu içsem oluyor mu yoksa soğan bitince mi başlayayım? mesela sabah akşam içiyoruz ya soğan kürünü. öğlen de hayıt tohumu içsem olur mu acaba ? :5:

Tatlim, sen hocamizla hic gorustun mu bilmiyorum ama ayni anda iki kur olmaz sirasyla.Benim pkoverim cok inatciydi soganla hemen gecmedi o yuzden ben hocamizin verdigi kurlere basladim.lh, fsh, prolaktin cok guzel degerlere ulasti. sogan bittikten sonra hayita basliyorsun.Ama mutlaka hocamizla bir gorus.nasil olsa ucretsiz bir hizmet.

Cok dogru soyluyorsun resmen depresyona girmisti, hatta bebek olayini rafa kaldirmistim neredeyse.Bence de pis seytan :-)

Dedigin gibi pzrtsi gideyim de bakalim ne diyecek doktor.Tatlim aslinda saglikli olmasi kosuluyla ben ikiz seviyorum, ikisi birarada cikar:-) sen yine de ikizleri dusin bence ;-)

Kizlar size her gelismeyi yazacagim, insallah yegeninizin kap atisinida yazarim buraya. Karsilikli dualarimiza devam edelim.

tamam canım,merakla bekliyoruz 9 aylık süreci:))

ben pek kendime güvenmiyorum tatlım,tek embriyodan yanayım.zaten,35 yaş üstü 2 embriyo,35 yaş altı tek embriyo konuluyormuş 2009 dan beri.
ancak çok nadir olarak tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi oluyormuş,o da %1 filan:))ama nasip tabi ki:)

Tatlim, sen hocamizla hic gorustun mu bilmiyorum ama ayni anda iki kur olmaz sirasyla.Benim pkoverim cok inatciydi soganla hemen gecmedi o yuzden ben hocamizin verdigi kurlere basladim.lh, fsh, prolaktin cok guzel degerlere ulasti. sogan bittikten sonra hayita basliyorsun.Ama mutlaka hocamizla bir gorus.nasil olsa ucretsiz bir hizmet.

yok canım görüşemedim. aradık, bağlandı sonra düştü hat. bir daha denemedim açıkçası. soğanı uygulayayım da diyordum.aslanpençesi ve hayıt vardı aklımda hatta. sonra hayıtın hapı olduğunu duyunca o daha pratik diye onda karar kılmıştım. yoksa biliyorum aslında iki kür birlikte uygulanmadığını ama şimdi senden müjde alınca heyecandan acele edesim geldi galiba biraz. :1:

Son düzenleme:
Eses07 de aklımdaydı ki geldi;))) ayyyyben de ikizden yanayım hep ama bekarken de isterdim hep severdimmmm;)))) gonozzzz doğumdan hemen sonra ikinciyi düşün ben 1.gelmeden öyle düşünüyorumm:)))) heheh;))) bu arada yorma kendini hadi git dinlennn;))))))))) bi de barbunya ye zihin gelişimi için bi yerde okumuştum ya da duymuştum;))) folikasit, sebze ayyyyyy çok güzeeelll ya bin kere maşallahhhhh;))) kendime bu kadar haykırmamıştım ayol çok mutlu olduummm ben yaaa;)))

Gonozuğum evin içinde mutlulukla dolaşıyorum;)) hemen pazartesi gitmelisin canım lütfen..zeynebin dediği gibi katılıyprum lütfen bak git..vezdeniiizzzzzz ay canım benim öyle deme;)) evet burası biz bize fibi oldu çünkü kürleri kullanan az ve ilk başlarda hep okuyan oldu katılan olmadı..aaaccc sen isterinanisterinanma beybişim zeynep gonoz hep dualarımdasınız..çok şükür inşallahh bzilerde göreceğiz;))) gonozum canım aman ihmal etme git tamam mıı;))))))
Evet zeynepcik sayfa sayısı ve totemim:)) bi de cok dogru ben bu hafta hep karamsardım eşimle limoniydik...bugun ovulasyon testi yaptım kopkoyu ikinci çizgi günlerden 12.gün..gündüz değerlendirdik;)) ama bilemem artık çatlamış gitmiş olabilir çünkü perşembe günü uzayan akıntıyı gördüm..gördüklerimden hangisi neyin habercisi bilemedim..gecenlerde avukat bi bayan gördüm 35 yaiında anne olmuş kadın şen şakrar yaşı da gayet genç salla yaaaaa dedim içimden;))) dualarımız var içimiz ferahlandırsın Rabbim...

150 olmadan demistik degil mi :-) Tatlim benim de ovulasyon donemlerimle denk gelmisti limoni olma durumu yani yalniz degilsin.
Kizlarrt, bi de normalde her ovulasyon donemimde ben daha istekli olurken ( iş gibi gormek) bu ay esim cok istekliydi :-) 4 gunu de degerlendirdik. Ayyy benim 39 yasinda evlenen arkadasimda hemen hamis kalmisti yani yas onemli degil kesinlikle.

Vesdenizcim, kendini disarda hissetme Museltcigin de dedigi gibi dualarmiz herkese.

Eses07 de aklımdaydı ki geldi;))) ayyyyben de ikizden yanayım hep ama bekarken de isterdim hep severdimmmm;)))) gonozzzz doğumdan hemen sonra ikinciyi düşün ben 1.gelmeden öyle düşünüyorumm:)))) heheh;))) bu arada yorma kendini hadi git dinlennn;))))))))) bi de barbunya ye zihin gelişimi için bi yerde okumuştum ya da duymuştum;))) folikasit, sebze ayyyyyy çok güzeeelll ya bin kere maşallahhhhh;))) kendime bu kadar haykırmamıştım ayol çok mutlu olduummm ben yaaa;)))

museltt darısı başına canımmm, bu mutluluk bizi epey idare eder. :1::1: ben de çok mutlu oluyorum hele de bitkisel tedaviler deneyip sonuç alanları görünce daha da katlanıyor bu :9:

150 olmadan demistik degil mi :-) Tatlim benim de ovulasyon donemlerimle denk gelmisti limoni olma durumu yani yalniz degilsin.
Kizlarrt, bi de normalde her ovulasyon donemimde ben daha istekli olurken ( iş gibi gormek) bu ay esim cok istekliydi :-) 4 gunu de degerlendirdik. Ayyy benim 39 yasinda evlenen arkadasimda hemen hamis kalmisti yani yas onemli degil kesinlikle.

Vesdenizcim, kendini disarda hissetme Museltcigin de dedigi gibi dualarmiz herkese.

inşallah bundan sonrası daha hızlı ilerleyecek arkadaşlar.Gonoz'un sayesinde şeytanın bacağını kırdık.

kızlar ne mutlu bize ki burada samimi bir arkadaşlık oluşturduk.lütfen hiç kaybetmeyelim birbirimizi.

Vesdeniz tatlım,kızlar haklı lütfen öyle hissetme...

dualaşalım...

Kizlarrr :-)

Sarjim bitiyor, sonra yine yazarim.

Valla ben ikiz cok seviyorum ama dedigin gibi yasa falan neyse ona gore yapilir Zeynepcik :-)
Museltcik Rabbim nasip eder de eli yuzu duzgun, akil sagligi, zekasi yerinde saglikli bebislerimiz olur insallah.Olur olmaz hemen ikinciyi yapalim tamam mi kizlar :-)
Bu arada yaklasik 1 aydir folik asit almiyorum ama oncesinde 6 - 7 ay kullandik esimde bende. Simdi sorun olmaz insallah.
Barbunyayi da cok severim ayyy kizlar icimden bir ses sizlerinde mujdeli haberlerini alacagimi soyluyor, yani oyle bir heyecani yasiyorum.

Bu arada 2 gun once ruyamda sokak ortasinda kundakta bir bebek gordum, kimin bebegi bilmiyorum ama kucagima aldim bir sey olmasin diye.Esimde hamile oldugumu ogrenince anlatti o da gece ruyasinda ikimizi gormus 2-3 yasinda bir kiz cocugunun ellerinden tutmus gezdiriyormusuz :-)

Kizlarrr :-)

Sarjim bitiyor, sonra yine yazarim.

Valla ben ikiz cok seviyorum ama dedigin gibi yasa falan neyse ona gore yapilir Zeynepcik :-)
Museltcik Rabbim nasip eder de eli yuzu duzgun, akil sagligi, zekasi yerinde saglikli bebislerimiz olur insallah.Olur olmaz hemen ikinciyi yapalim tamam mi kizlar :-)
Bu arada yaklasik 1 aydir folik asit almiyorum ama oncesinde 6 - 7 ay kullandik esimde bende. Simdi sorun olmaz insallah.
Barbunyayi da cok severim ayyy kizlar icimden bir ses sizlerinde mujdeli haberlerini alacagimi soyluyor, yani oyle bir heyecani yasiyorum.

Bu arada 2 gun once ruyamda sokak ortasinda kundakta bir bebek gordum, kimin bebegi bilmiyorum ama kucagima aldim bir sey olmasin diye.Esimde hamile oldugumu ogrenince anlatti o da gece ruyasinda ikimizi gormus 2-3 yasinda bir kiz cocugunun ellerinden tutmus gezdiriyormusuz :-)

tamam canım...

demek ki ikinize de malum olmuş,rüyanıza girmiş meleğiniz...

bu gece 3 kişi olduğunuzu bilerek uyuyacaksınız,ne güzel!
bende hissediyorum,yakında bizler de hamile olacağız tatlım.çok yorma kendini,pazartesi mutlaka doktora git tatlım.kendine de bebişe de iyi bakk,hoşçakalınn:49::49::nazar::nazar:

kızlar hepiniz çok tatlısınız ve sizleri seviyorum. takipçinizim hayranınızım :1::1:
Allah dualarınızı kabul etsin, sizlere hayırlı sağlık bebecikler nasip etsin, tez zamanda. beni de dualarınıza katıştırın olur mu :16:
hepinizi öpüyorum. Allaha emanet olun :34:

Kizlar, Bir sey soracagim
Yarin doktora gidecegim.Acaba alttan mi ustten mi muayene ediyorlar? Biraz arastirdim, kimisi alttan tehlikeli demis, hatta bebegini kaybedenler bile olmus. Kimisi de hicbir sakincasi yok diyor.Biliyorsunuz kac yildir bebis icin mucadele verdik, korktum yazilanlari okuyunca. Allah korusun bir sey olur mu, doktor alttan bakmak isterse.
Ne dersiniz ?

Hayır gonozcuğum izin verme kesinlikle. Ben alttan muyene istemiyorum de, 1 kerede laf anlamıyorsa zaten değiştirir dr.u;))ablam bu konuda tecrübeli kesinlikle baktırma der bana hep. Hem üstten bile zararlıyken radyasyon felan alttan ne yapacak:(( değerlerin gayet iyi..canım sabırla bekle derim..tabi yine de sen bilirsin..;)))

gonozcuğum çok çok çok çoooook ama çooooooooooooooook sevindim ya.... ne güzel bi haber bu...inan şuanda gözlerim dolu dolu oldu,rabbim inşallah sağlık bi şekilde kucağına almayıda nasip eder, anasına babasına vatanına hayırlı bi evlat olur inşallah... ne mutlu sana canım ya rabbim bize nasip eder inşallah... ya bu kadar güzel bi habere bende güzel bi haber vermek isterdim ama mağlesef bende haberler okadar da iyi değil bende cuma günü gittim doktora ama gittiğim gibi popoma baka baka da geri döndüm :1: doktor bana şu durumda sana uğlayacağımız hiççç bişi yok dedi eh biraz üzüldüm ama yinede rabbimde umudumu kesmedim tabi.. içimden "durmak yok kürlere devam" dedim ve yoluma devam ettim eğer fsh 15 lerde olursa ozaman tüp bebek deneye bilirlermiş bakalım bende kürlerle biraz uğraşacağım işte, ve rabbim bizim dualarınızla hepimizi anne yapacak inşallah.... canımlarımya bende hepinizle gerçek hayatta tanışmak isterim ne güzel olur yaa vesdenizciğim sende hep dualarımdasın unutmaaaa....:34:

Hayır gonozcuğum izin verme kesinlikle. Ben alttan muyene istemiyorum de, 1 kerede laf anlamıyorsa zaten değiştirir dr.u;))ablam bu konuda tecrübeli kesinlikle baktırma der bana hep. Hem üstten bile zararlıyken radyasyon felan alttan ne yapacak:(( değerlerin gayet iyi..canım sabırla bekle derim..tabi yine de sen bilirsin..;)))

Tatlim ben de istemiyorum zaten.Dedigin gibi zarar verir gibi geliyor.Dur bakim yarin bir gideyim ona gore yazarim size.Kan testini hcg yi ne kadar zaman araliklariyla yaptirmaliyim, gerci doktor soyler de ama biliyorsun ozel hastanelerde ticari kaygidan oturu ne var ne yok yaptiriyorlar.

Kizlar aklima gelmisken yaklasik 20 gundur acayip kivi yiyorum.Bugun arastirdim zararli mi diye, megersem üremeyi olumlu yonde etkiliyormus.Acaba desim bir etkisi ol mus mudur? Bu ay tek farkli beslenme degisikligim bu oldu.

gonozcuğum çok çok çok çoooook ama çooooooooooooooook sevindim ya.... ne güzel bi haber bu...inan şuanda gözlerim dolu dolu oldu,rabbim inşallah sağlık bi şekilde kucağına almayıda nasip eder, anasına babasına vatanına hayırlı bi evlat olur inşallah... ne mutlu sana canım ya rabbim bize nasip eder inşallah... ya bu kadar güzel bi habere bende güzel bi haber vermek isterdim ama mağlesef bende haberler okadar da iyi değil bende cuma günü gittim doktora ama gittiğim gibi popoma baka baka da geri döndüm :1: doktor bana şu durumda sana uğlayacağımız hiççç bişi yok dedi eh biraz üzüldüm ama yinede rabbimde umudumu kesmedim tabi.. içimden "durmak yok kürlere devam" dedim ve yoluma devam ettim eğer fsh 15 lerde olursa ozaman tüp bebek deneye bilirlermiş bakalım bende kürlerle biraz uğraşacağım işte, ve rabbim bizim dualarınızla hepimizi anne yapacak inşallah.... canımlarımya bende hepinizle gerçek hayatta tanışmak isterim ne güzel olur yaa vesdenizciğim sende hep dualarımdasın unutmaaaa....:34:

Tatlim benim, inan surekli size de dua ediyorum.Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Doktorlara zaten cok gıcık oluyorum, insanlari umutsuzluga sürmekten baska bir sey yapmiyorla.Ahhh tatlim bize de normal yoldan cooookkkkkk zor dediler, biliyorsun morfoloji %2 hiz %3 tü.Ben de ileri derecede pko vardi.Ama esimde ben de hocamiza cok inandik.Unutma en onemli sey inanc.Ben inaniyorum ki hepimiz evlat sahibi olacagiz.Sen doktorlari bosver tatlim.Kurlere devam eminim hocamiz mutlaka bir seyler dusunecektir.Teyzeleri yegeniniz icin dua edin, her sey yolunda gitsin .Eli yüzü düzgün, akil, ruh, bedrn sagligi yerinde saglikli olsun bebisim.Esim de ben de surekli dua ediyoruz hepinize.Sen Rabbime sıgın doktorları bosver.

KIZLARRRRR :))))
HAMİLEYİMmmmmm ,RABBİME binlerce şükür olsun ,Allah Saraçoğlu Hocamızdan razı olsun .Dilerim arkadaşlarım da kısacık sürede hamile kalır,inşallah hepimiz bu baharı hamiş geçiririz .
Şimdi yumurtlamamım 10. günü geçen hafta cumartesi sabahı bir damla kan geldi ama biliyorsunuz benim kaç aydır hep böyle oluyordu o yüzden hiç hamileliğe yorumlamadım.Son iki gün sonra kahverengiler başladı ve biliyorsunuz benim regil öncesi 2/3 gün kahverengi gelir o yüzden aklıma yine gelmedi. Sonra perşembe regl olmam gerekiyordu en geç ancak kahveler devam etti evde ovulasyon testi vardı ben de ondan yaptım bir baktım hafiften çizgi çıktı .Ama yine bildiğiniz gibi bir keresinde 1 hafta arayla ovulasyon gibi bir şey olmuştu o yüzden yine de umutlanmadım.Bu arada ne olur ne olmaz diye perşembe günü gebelik testi almıştım aynı gün yaptığımda hiçbir şey çıkmadı .Ancak gögüs ağrım geçmemişti bir de kasıklarımda sürekli olacakmış gibi ağrı vardı sırtımda da aynı şekilde .Ama cuma günü yani dün ovulasyon testinde kopkoyu çıktı iki çizgi de .O zaman içimde tuhaf bir duygu oldu.Bu sabah önce ovulasyon yaptım aynı şey oldu sonra ikinci gebelik testini yaptım çizgi hafif çıkınca şoka girdim.Bir taraftan da eşime nasıl söylesem müjdelesem diye düşünmeye başladım.Ardından onu dışarı bir şeyler almaya gönderdim ,küçük bir notla beraber gebelik testini kapalı olarak kapıya bıraktım ,elimde kamera bekledim ,kapıyı açar açmaz bu ne dedi direkt testi görünce başladı gülmeye ama emin de olamadık tabi.Sonra özel hastaneye gittik test yaptırdık sonucu yeni gönderdiler :)
SONUÇ : 213.79

Cabuk okuyun da sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum .Gerçi kese görünmeden sevinmemek gerekiyor.Saraçoğlu hocamıza çok şey borçluyuz.Çarşamba kür sipariş etmiştik ,ben de hayit kullanıyordum inşallah olumsuz bir etki yapmamıştır.Hocamızı arayıp hem teşekkür edeceğim hem de kürü iptal edeceğim .
Çok sevinçliyim inşallah sizlerin de müjdeli haberlerini alırım en kısa sürede AMİN .Eki Görüntüle 1033356

ganoz cok sevindim RABBIM tamamina erdirsin evladinin guzel gunlerini gormeni nasip etsin insallah kac gundur girmiyordu benim icin moral oldu ay insallah rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir kendine ve bebegine dikat et ALLAH a emanet olunun.

ganoz cok sevindim RABBIM tamamina erdirsin evladinin guzel gunlerini gormeni nasip etsin insallah kac gundur girmiyordu benim icin moral oldu ay insallah rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatir kendine ve bebegine dikat et ALLAH a emanet olunun.

Ayyy, tatlim cok tesekkur ediyorum guzel dileklerin icin Rabbim hepimize bu guzel duyguyu tattirsi..Valla ben de sudan cikmis balik gibiyim :) Ne olursa olsun asla ümitsizlige kapilmayin tatlim, ben inaniyorum bu baharda sizlerin de mujdeli haberlerini alacagim.

Tatlim benim, inan surekli size de dua ediyorum.Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Doktorlara zaten cok gıcık oluyorum, insanlari umutsuzluga sürmekten baska bir sey yapmiyorla.Ahhh tatlim bize de normal yoldan cooookkkkkk zor dediler, biliyorsun morfoloji %2 hiz %3 tü.Ben de ileri derecede pko vardi.Ama esimde ben de hocamiza cok inandik.Unutma en onemli sey inanc.Ben inaniyorum ki hepimiz evlat sahibi olacagiz.Sen doktorlari bosver tatlim.Kurlere devam eminim hocamiz mutlaka bir seyler dusunecektir.Teyzeleri yegeniniz icin dua edin, her sey yolunda gitsin .Eli yüzü düzgün, akil, ruh, bedrn sagligi yerinde saglikli olsun bebisim.Esim de ben de surekli dua ediyoruz hepinize.Sen Rabbime sıgın doktorları bosver.

Çok doğru söylüyosun tatlım inan doktorların hepsi gıcık beni tek mutlu eden ibrahim saraçoğlu... canım herzaman dualarımdasın rabbim evladını hayırlı uğurlu bi şekilde kucağına almayı nasip etsiiiinnnnnn, bizede güzel güzel hamilelik nasip etsin inşallahhhh, cumadan beri moralim çok bozuktu artık bu sayfaya bile bakmama kararı almıştım :1: ama dün akşam dayanamadım baktım iyiki bakmışım ama, ne güzel bi haber gördüm, sanki rabbim bana "umudu kesme" dermiş gibi geldi.......:emir_bebek:

Gonozzz tatlım,ne yaptın?gittin mi dktora?hemen yaz gelince merakla bekliyorum...

Back
X