Gonozuğum evin içinde mutlulukla dolaşıyorum
) hemen pazartesi gitmelisin canım lütfen..zeynebin dediği gibi katılıyprum lütfen bak git..vezdeniiizzzzzz ay canım benim öyle deme
) evet burası biz bize fibi oldu çünkü kürleri kullanan az ve ilk başlarda hep okuyan oldu katılan olmadı..aaaccc sen isterinanisterinanma beybişim zeynep gonoz hep dualarımdasınız..çok şükür inşallahh bzilerde göreceğiz
)) gonozum canım aman ihmal etme git tamam mıı
)))))
Evet zeynepcik sayfa sayısı ve totemim:)) bi de cok dogru ben bu hafta hep karamsardım eşimle limoniydik...bugun ovulasyon testi yaptım kopkoyu ikinci çizgi günlerden 12.gün..gündüz değerlendirdik
) ama bilemem artık çatlamış gitmiş olabilir çünkü perşembe günü uzayan akıntıyı gördüm..gördüklerimden hangisi neyin habercisi bilemedim..gecenlerde avukat bi bayan gördüm 35 yaiında anne olmuş kadın şen şakrar yaşı da gayet genç salla yaaaaa dedim içimden
)) dualarımız var içimiz ferahlandırsın Rabbim...

Evet zeynepcik sayfa sayısı ve totemim:)) bi de cok dogru ben bu hafta hep karamsardım eşimle limoniydik...bugun ovulasyon testi yaptım kopkoyu ikinci çizgi günlerden 12.gün..gündüz değerlendirdik