• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ibret olsun

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Mrb kizlar kiminiz ne alaka diyecek belki ama tutamadim icimde komsumuzla muhabbet ederken konu konuyu acti evliliklerimizden bahsettik kendisi 24yasinda 1 yasinda bi oglu var kocasi kendisinden 20 yas buyuk kacarak evlendim dedi kocasi ozamanlar baskasiyla evli uc cocuk babasi onceki karisindan cocuklar ailesiyle gorusmuyo kiz babasi ölumede gelmesin demis bes sene olmus kacali ozamanlar nisanliydim baskasiyla diyo evli bi adama asik oldum diyo kacarken hersey oyle guzel geldiki bana guzel bi evde yasayacagimi asik oldugum insanla mutlu olacagimi sandim diyo esinin ailesi reddetmis bunu maddi olarak cok kotuler babam beni affetse hic arkama bakmam giderim diyo butun bu sozlerin arkasindan bide bi aylik hamileyim dedi:KK57: ilk cocugunda dogum yaptigi zaman hastaneye biz gittk annemle kimsem yok benim diye anne diye sayikladi Allah herkesin evladini korusun ne denilirki baska cok yazik cok:KK43:

Gerçekten ibret olsun genç kızlara..
Aşk aşk diye nasıl bir uçuruma düştüklerinin farkında değiller.
"Aldın mı aşkı!?"diyesim geldi.
Ahh ahhh!
Aynen oyle hala kendinde suc yanlis aramiyo eski karisindan zaten bosanacakti sevmiyoduki diyo sinir oldum sinir:KK62:

2, cocugu bari yapmasaydi

En çok da yaptıklarından ders almayan, pişkin pişkin bahaneler üretenlere sinir oluyorum.

Allah insani üstün kilip akıl vermiş arkadaş iyi olmuş sen elin yuvasini yık sonra mutlu olmayi bekle ne güzel surunsun hiç acimadim

Ben de çevremde böyle birini duydum. Ama onun annesi afetmiş.
Büyük de konuşmak istemiyorum ama, hiç acımıyorum,hiçç...

hadi diyelim cahil aklıyla hareket etti kaçtı.. çocuk neyin nesi :KK43::KK43: acılarından hiçmi ders almamış :KK43:

Aynen oyle hala kendinde suc yanlis aramiyo eski karisindan zaten bosanacakti sevmiyoduki diyo sinir oldum sinir:KK62:
Nişanlıyken, evli bir adama aşık olmuş...hem nişanlısının, hem de bir kadın ve 3 çocuğunun ahını almış.
Buna rağmen gelecekten güzel beklentileri varmış ya, helal kadında ki özgüvene. "Tüh ya, sen herşeyin en güzelini hakkederken, muhtemelen 0 3 çocuklu kadın bile senden iyi durumdadır şimdi. Ex-nişanlından hiç bahsetmiyorum zaten" deseydin...

Oh olsun diyelim diyelim tabii ama büyük de konuşmayalım. Büyük konuşmak iyi değildir.

Back
X