ibret ve teselli olsun...

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir siteye üyeyim. kısaca yazmaya çalışacağım ama ne kadar kısa olur bilemem.

ben 2009 mayıs ayında evlendim. temmuz ayında hamile kaldım ve düşük yaptım yıkıldım. hayatım bitti sandım.
sonraki ay tekrar hamile kaldım. doktor kontrollerime sürekli gidiyodum. adetim geçtikten 3 gün sonra tekrar lekelenmem oldu. düşük yapıyporum dedim eşime bari doktora gidelim kontrol altında olayım dedim.
neyse gittik ultronda baktılar bebek yok tahlile baktıla 6000 lerde. neyse alttan muayene etti dr dedi dış gebelik acil ameliyat kısır kalabilirsin bi yıkım daha. neyse ne olduğunu anlamadan ameliyat oldum. hayatım kararmıştı eşimden ayrılmayı bile düşündüm. eşimin ailesi tarafı send ebi sorun var bebek tutmuyo diye sürekli baskı yapılardı. eşimse sağolsun benim için sadece sen önemlisin dedi başka bişey demedi.
neyse sadete geleyim.
şimdi dünyalar güzeli dünyalar tatlısı yavrum kuçağımda. ameliyattan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 4 aylıkken beyninde problem var alamlım dediler. hayır dedim 1 aylık bile olsa aldırmam. 5 aylıkken kalbinde problemlem var kalbi delik doğabilr dediler. 7 ayda eşimin köyünde sudan zehirlendim 3 gün şshal oldum serumlalar yaşadım. 9 ayda doğuma 25 gün kala süper bir uçuşla mutfak dolabına uzanırken sandalyeden düştüm. 10 gün sonrada erken doğum yaptım. ama bebeğimin herşeyi normaldi allaha şükür...
demem o ki hiç bir zaman umudunuz yitirmeyin. rabbim vaktinin ve zamanını bilir ....allahım isteyen herkese nasip etisn bu duyguyu...:Saruboceq:

Geçmiş olsun:).Mucize gibi.Allah bağışlasın .Ama bir öneri bence kontrollerini genede sıkı tutun bebeğin madem gebelikde böyle şeyler söylemişler bir kontrol etmişlerdir herhalde.Durumu nasıl?

Geçmiş olsun:).Mucize gibi.Allah bağışlasın .Ama bir öneri bence kontrollerini genede sıkı tutun bebeğin madem gebelikde böyle şeyler söylemişler bir kontrol etmişlerdir herhalde.Durumu nasıl?

allaha şükür şimdi çok iyi ... teşekkür ederim ama doktorların hurafeleri hep. kalp problemin istanbulda çapada araştırmaya girdim. genetik çıktı 7 buçuk aylıkken düzeldi zaten .

çok şanslısınız. Allah bağıslasın yavrunuzu. sağlıklı uzun ömürler dilerim.

pınkaya merhaba...
senınle daha once de karsılasmıstık.
sanırım benım ılk gebelıgım 2009/agustos donemınde beraberdık..
ben dıs gebelık oldugumu ogrendım amelıyat oldum sonrasında totalde 3 dıs gebelık 1 kımyasal
yasadım...
ama senın guzellıklerle dolu gecmıs bugune kadar gunlerın..
esın ve aılesı hakkında konusmuyorum, gerek yok...
benım halıme bak ve ne kadar mutlu oldugunu gor...
gercekten "ıbret ve tesellı olsun"
evladını saglıkla buyut... bıze de bıze de bıze de:)))

ALLAHH bebeğini sana bağışlasın canım peki ameliyatta tüpün alınmışmıydı

hayırlı olsun. çok mutlu oldum. 6 ay arayla 2 kendiliğinden düşüğüm var. 3.yü denemeye korkuyorum.. tahlil yaptırmadan denemeli miyim onuda bilmiyorum.. darısı isteyen herkesin başına..

Nereeldesin arkadasım dıs gebelkten sonra hamile kalan birini arıyoruz aylardır zor seyler atlatmısın ama allh sınavının sonucunu iyi vermiş cok sükür ki bi bebegn kucagında insallhhhhhhhh darısı bizim basımıza bnde 1 yıl once dıs gebelk yasadım hala kalamadım kısmet :(

Çok zor günler yaşamışsınız gerçekten ama muradınıza ermişsiniz ne güzel. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..
Demek ki sabretmek lazım. Anlattıklarınızdan anladım ki, Rabbim ihmal etmiyor, sadece imtihan ediyor...

canım çok geçmiş olsun Allah evladını sana bağışlasın inşallah... benim de bir dış gebeliğim oldu bir tüpüm alındı ardından tek tüple doktorların çok zor riskin büyük demelerine rağmen 2 kez hamile kaldım ama düşük oldu... demekki henüz vakti gelmemiş...şimdi 3. kez hamilelik planlıyoruz ama büyük konuşmak istemesem de senin yerinde ben olsam ben de asla bebeğime kıyamam çünkü bebek kaybetmenin ne olduğunu çok iyi biliyorum.... Allah büyük....

ameliyatta hiç tüpüm alınmadı. dış gebelikte sonra sadece 1 ay korunduk diğer bi ayı ailemin yanıdaydım toplamda 2 ay ara verdik. herkez dedi tekrar dış gebelik olur. sende genetik olabilir diye ama hiç korkmadım hiç dşünmedim. her zaman bebeğim sağlıklı olucak dedim. allaha inandım eşim isyan etti ama ben asla etmedim. o benden daha çok etkilendi emin olun eşiniz sizde daha çok etkileniyor. o hem bebeğini kaybediyır hemde eşinin kahroluşuna şahit oluyor ve çaresiz kalıyor sizse sadece bebeğinizi düşünüyosunuz. neyse uzamayım.

rabbim her isteyen nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

pinkaya87 öncelikle yaşadıkların için çok çok geçmiş olsun, diğer yazılarını da okudum ,bundan sonrası için hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum. Bebeğine de maşallah, Allah koruyor işte,ötesi yok.
Mardinde doktorunu öğrenebilir miyim? Mardinpark 'ta doğum yaptığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam,cevaplarsan sevinirim iyi günler.

pinkaya87 öncelikle yaşadıkların için çok çok geçmiş olsun, diğer yazılarını da okudum ,bundan sonrası için hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum. Bebeğine de maşallah, Allah koruyor işte,ötesi yok.
Mardinde doktorunu öğrenebilir miyim? Mardinpark 'ta doğum yaptığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam,cevaplarsan sevinirim iyi günler.

mardinpark Abdurrahim Bedir. çok iyi ve çok anlayışlı bir doktor. ama aciil olduğu için doğumumu esengül ebe yaptırdı doktorum yetişemedi.ebemde çok iyidi beni çok rahattlatı. kesinlikle tavsiye ederim.

Neler yaşamışsınız öyle akannehir
Sabredip sonunda mükafatınızı almışsınız...
Rabbim bebeğinizle birlikte bir ömür boyu kazadan beldan uzak tutsun sizi inşallah...

pinkaya87
çok teşekkür ederim cevapladığın için. Biliyor musun benim doktorum da o, ya biz Mardin'in ilçesinde oturuyoruz. Daha önceki vajinal şikayetlerim için (yanma, sızı) tesadüfen ona gittik. Hamilelikte olunca doktor araştırmasına giremedik, hala ona devam ediyoruz, hayırlısı memnun musun diye soracaktım cevapladın, ben sat'a göre 16 hafta+2 günlük hamileyim. Doğum şeklini seçmem için daha çok var biliyorum ama şimdiden korku, heyecan sardı. Bazı doktorlar sezeryandan bazıları normalden yana oluyorlar ya, acaba Abdurrahim Beyin genelde tercihi ne oluyor, sezeryancı mı?Gerçi normalden de burdakilerin anlattıklarından bazen tırsıyorum ama hayırlısı.Bak seninki de sezeryan derken normal oluvermiş.Allah her zaman hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Amiin. Sağlıklı günler ,görüşmek üzere.

Back
X