ibret ve teselli olsun...

rabbim sana bağışlasın ömrü uzun olsun kıyamam ben yaaa
çok stesli bi dönemden geçmişsiniz çok şükür haline şimdi:nazar:

pinkaya87
çok teşekkür ederim cevapladığın için. Biliyor musun benim doktorum da o, ya biz Mardin'in ilçesinde oturuyoruz. Daha önceki vajinal şikayetlerim için (yanma, sızı) tesadüfen ona gittik. Hamilelikte olunca doktor araştırmasına giremedik, hala ona devam ediyoruz, hayırlısı memnun musun diye soracaktım cevapladın, ben sat'a göre 16 hafta+2 günlük hamileyim. Doğum şeklini seçmem için daha çok var biliyorum ama şimdiden korku, heyecan sardı. Bazı doktorlar sezeryandan bazıları normalden yana oluyorlar ya, acaba Abdurrahim Beyin genelde tercihi ne oluyor, sezeryancı mı?Gerçi normalden de burdakilerin anlattıklarından bazen tırsıyorum ama hayırlısı.Bak seninki de sezeryan derken normal oluvermiş.Allah her zaman hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Amiin. Sağlıklı günler ,görüşmek üzere.

abdurrahim ne istersen ona yönlendiriyor. sezeryan de sezeryan yapıyor normal de sen bilirisn diyor tabi çatı muaynesi yapıyormuş. bana yapmadı başından beri sezeryan demiştim. aniden normal oldu. bizde ilçedeyiz hangi ilçedesin mail. atarmısın.

rabbim minik mucizene nice uzun sağlıklı ömürler versin...rabbim ol deyince hersey olur

merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir siteye üyeyim. kısaca yazmaya çalışacağım ama ne kadar kısa olur bilemem.

ben 2009 mayıs ayında evlendim. temmuz ayında hamile kaldım ve düşük yaptım yıkıldım. hayatım bitti sandım.
sonraki ay tekrar hamile kaldım. doktor kontrollerime sürekli gidiyodum. adetim geçtikten 3 gün sonra tekrar lekelenmem oldu. düşük yapıyporum dedim eşime bari doktora gidelim kontrol altında olayım dedim.
neyse gittik ultronda baktılar bebek yok tahlile baktıla 6000 lerde. neyse alttan muayene etti dr dedi dış gebelik acil ameliyat kısır kalabilirsin bi yıkım daha. neyse ne olduğunu anlamadan ameliyat oldum. hayatım kararmıştı eşimden ayrılmayı bile düşündüm. eşimin ailesi tarafı send ebi sorun var bebek tutmuyo diye sürekli baskı yapılardı. eşimse sağolsun benim için sadece sen önemlisin dedi başka bişey demedi.
neyse sadete geleyim.
şimdi dünyalar güzeli dünyalar tatlısı yavrum kuçağımda. ameliyattan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 4 aylıkken beyninde problem var alamlım dediler. hayır dedim 1 aylık bile olsa aldırmam. 5 aylıkken kalbinde problemlem var kalbi delik doğabilr dediler. 7 ayda eşimin köyünde sudan zehirlendim 3 gün şshal oldum serumlalar yaşadım. 9 ayda doğuma 25 gün kala süper bir uçuşla mutfak dolabına uzanırken sandalyeden düştüm. 10 gün sonrada erken doğum yaptım. ama bebeğimin herşeyi normaldi allaha şükür...
demem o ki hiç bir zaman umudunuz yitirmeyin. rabbim vaktinin ve zamanını bilir ....allahım isteyen herkese nasip etisn bu duyguyu...:Saruboceq:

dicek tek kelime bulamıyorum..inancın... takdir ediyorum seni maşallah... kızıyorum cnm bu doktorlar yok bebekte o var bu var diyipde sonlandırmaya gidenlere kızıyorum... bu benim fikrime inancıma ters olduğu için kızıyorum...sen vazgeçmemişsin ve ödülünü almışsın..sabrının sonunda...MAŞALLAH DİCEK HİÇ BİŞEY BULAMIYORUM... olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir siteye üyeyim. kısaca yazmaya çalışacağım ama ne kadar kısa olur bilemem.

ben 2009 mayıs ayında evlendim. temmuz ayında hamile kaldım ve düşük yaptım yıkıldım. hayatım bitti sandım.
sonraki ay tekrar hamile kaldım. doktor kontrollerime sürekli gidiyodum. adetim geçtikten 3 gün sonra tekrar lekelenmem oldu. düşük yapıyporum dedim eşime bari doktora gidelim kontrol altında olayım dedim.
neyse gittik ultronda baktılar bebek yok tahlile baktıla 6000 lerde. neyse alttan muayene etti dr dedi dış gebelik acil ameliyat kısır kalabilirsin bi yıkım daha. neyse ne olduğunu anlamadan ameliyat oldum. hayatım kararmıştı eşimden ayrılmayı bile düşündüm. eşimin ailesi tarafı send ebi sorun var bebek tutmuyo diye sürekli baskı yapılardı. eşimse sağolsun benim için sadece sen önemlisin dedi başka bişey demedi.
neyse sadete geleyim.
şimdi dünyalar güzeli dünyalar tatlısı yavrum kuçağımda. ameliyattan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 4 aylıkken beyninde problem var alamlım dediler. hayır dedim 1 aylık bile olsa aldırmam. 5 aylıkken kalbinde problemlem var kalbi delik doğabilr dediler. 7 ayda eşimin köyünde sudan zehirlendim 3 gün şshal oldum serumlalar yaşadım. 9 ayda doğuma 25 gün kala süper bir uçuşla mutfak dolabına uzanırken sandalyeden düştüm. 10 gün sonrada erken doğum yaptım. ama bebeğimin herşeyi normaldi allaha şükür...
demem o ki hiç bir zaman umudunuz yitirmeyin. rabbim vaktinin ve zamanını bilir ....allahım isteyen herkese nasip etisn bu duyguyu...:Saruboceq:

çok zor şeyler yaşamışsın canım ama sonu güzel olmuş allah yavruna sağlık sıhhatversin allah isteyen herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile

iyi dilekleriniz için teşkkürler arkadaşlar rabbim hepinize bu mutluğu yaşatsın işallah.

Back
X