• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibs

gulhanaltan

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba butun tetkiklerim yapildi endeskopi kolonoskopi temiz cikti midemde helicobacter cikti antibiotik tedavisi gordum simdide anal bolgemde yanma var cok fazla o vajinama bile vuruyor yansiyor dr ibs dedi ama jshalim yok agrim sadece sol boslukta kaburgama yakin acil xevap lutfen

Ne dedei dr gittizmi anlatirmisiniz biraz
Benim de sol kaburgam da ağrı var , o kadar çok doktora gitmiştim ki 3 senedir hiç bişey çıktığı yoktu bunun için gitmedim daha, 1 sene önce doğum yaptım bebeğim biraz kilolu hep sol tarafımda taşırdım ondan mı acaba diyorum. Nerede yaptırdınız tetkikleri?

Ben kanser markerlarima.kadar baktirdim 2 endeskpi 1 kolonsokopi oldum devlet hastanesi ozel hasta e halen gidiyorum inan kafayi yicem.aykata biraz fqlza dursam agri baslio napicam.bilmiorum ya mide ya bagirsak benim ikisinden bjri ama hangisi

Kanser nelerine anlamadım? Neden bastırıyorsunuz onu hangi bölüm , sizinki tek bir yerde miydi ağrı yoksa karına yayılan birşey mi

Benim.sadece sol arka kaburgamda olan bir agri bobregede yakin kan tahlili butun organlara bakilan kanser mi suphesi acaba diye dusunulen bir tahlil yaptirdim cerrahlar karar veriyor bu tahlile ve tum batin goruntuleme yapildi organlarada bakildi agrim tek bir yerde ve hic yer degistirmiyor piskolojik dendi en son ama.agrim var diyorum kimse anlmiyor sizin agriniz yayiliyormu tek bir noktadami

O kaburga ağrım tek noktada bazen karnıma da sancı giriyor ama bu dediklerim çok yoğun aşırı ağrı ve sancılar değil mesela bugün hiç birşeyim yoktu az önce tekrar başladı, bir akşam aşırı karın ağrısı ile sağ tarafta ama belimi bükceke kadar aşırı bir ağrı saplandı acile gittik karnıma bt çekildi kist varmış o ağrı saplanan yerde yumurtalık kisti yukarı kaymış 5 cm hatta anlayabilmek için dopplerle de baktılar kan tahlillerim falan yapıldı normal genel cerrah sıkıntılı kist değil geçer dedi o aşırı ağrı kist küçülünce geçti zaten, hatta o esnada doktora kaburga ağrımı sol tarafımı da söyledim tomografi temiz gazdır o dedi de tamam aşırı gazlı biriyim ama aylarca sürer mi anlamdım hep aynı nokta

Benim 1.5 sene oldu halenn cekiyorum halen benimde her sey temiz ama ibs olabilirsin dedi dr ilac verdi inan biktim artik yoruldum çok arada halsizligim oluyor makatta yanmam oluyor bunlar hepsi ibs mis bazen gaitam yesil cikiyor sende de olabilir ibs varmi bu sikayetlerin

Ben de gaz var felaket ya. Ben de halsiz oluyorum, gaitam bazen ince olıyo o beni korkutuyor ama sürekli değil bazen de normal oluyo, sizin tetkikler temiz çıkmış i, nerede yaptırdınız

Endeskopi ve kolonoskopiyi ozelde.izmirde medicana diger tum tahlilleri ic organlar mr i ve kanlari devlette

Ne kadar verdiniz acaba ödeme olarak özele sanırım uyumaları için özele gittiniz ben de çok korkuyorum ya

Hic korkma.3 gun kolonoskopi hazirlik aaamasi var sivi besleniyorsun benim tamalayici sagligim vardi para vermedim ama disarda 10 15 bin gibi bayiltiyorlar hic birsey anlamiyorsun endeskopide yaptir hazir bayilmisken ben gene yaptiricam cunku sikintilarim var makat bolgemde yanma ve kipirti hissi var 1. Evre hemoroid var cikti bende belkode o buyidu bilemiyorum

Cok teşekkür ederim bilgiler için. Ama zaten yaptırmışsınız bişey olsa çıkmaz mıydı o arada yanma bende de oluyo kıpırtı hissi

Benimde diskim ince cikiyor arada ve ikinmadan asla yapamiyorum aliskanlik oldu oda galiba

Ayy evet ince olduğunda bende de öyle oluyor ama onun dışında normal al yapıyorum. Siz de panik atak anksiyete var mı

Bende de IBS vardi ama bu bahsettiginiz gibi agri veya yanma hic olmadi. Olur olmaz yerde midemden, bagirsaklarimdan sanki 10 gundur agzima lokma girmemis gibi sesli sesli guruldamalar gelirdi. Bir de sabahlari uyandigimda vucudumu diklestiremezdim, iki buklum yatagin kenarinda otururdum. Hem endoskopi hem de kolonoskopi temiz cikmisti. Sadece kolonoskopide bagirsagimdaki bazi tuycukler yok olmustu. Gluten diyetine basladim, disarda capraz bulas olur diye hic birsey yemiyordum. Stres seviyemi azaltmaya calistim, mide ve bagirsak hastaliklari strese dayaniuor bence. Doktorum cipralex vermisti, onu duzenli ictim biraz rahatlamak ve bosvermek icin. Bir de pilatese baslamistim hareket olsun diye. 6-9 ay sonra gecti. Umarim sizin de bir an once gecer rahatsizliginiz.

Bende de IBS vardi ama bu bahsettiginiz gibi agri veya yanma hic olmadi. Olur olmaz yerde midemden, bagirsaklarimdan sanki 10 gundur agzima lokma girmemis gibi sesli sesli guruldamalar gelirdi. Bir de sabahlari uyandigimda vucudumu diklestiremezdim, iki buklum yatagin kenarinda otururdum. Hem endoskopi hem de kolonoskopi temiz cikmisti. Sadece kolonoskopide bagirsagimdaki bazi tuycukler yok olmustu. Gluten diyetine basladim, disarda capraz bulas olur diye hic birsey yemiyordum. Stres seviyemi azaltmaya calistim, mide ve bagirsak hastaliklari strese dayaniuor bence. Doktorum cipralex vermisti, onu duzenli ictim biraz rahatlamak ve bosvermek icin. Bir de pilatese baslamistim hareket olsun diye. 6-9 ay sonra gecti. Umarim sizin de bir an once gecer rahatsizliginiz.
Sizede gecmis olsun bende paxera redepra abiify kullaniyorum piskiatri icin bende de . temiz sonuclar ama makat yanmam gecmiyor yoruldum artik allah yardim etsin herkese

Back
X