İç bunaltısı

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Bayram is coming.
Bayramları büyüdükten sonra hiç sevemedim.
Büyüdükten sonra gerçi bir çok şeyi sevmeyi bıraktım.
Yeni boşanmış bir kadın olarak bu bayramla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.
Kaçıp gitmek istiyorum ama bizimkiler müsaade etmiyor. İnsanların, akrabaların laf sokmalarına maruz kalmak hoşlarına gidiyor sanırım.
Dedikoduların odak noktası olacak olmam , benden başka kimin en çok canını acıtabilir ki?
Yine içimin bunaldığı, canımın sıkıldığı bir akşam.
Laf sokma, dedikodu ve kötü bakıştan kurtulma fanusu olsaydı keşke.
İçine girip ölene kadar yaşasaydım.

Kimse kimsenin icini bilemez ,olmadi buraya kadarmis kimseyede laf dusmez diyin kibarca kaptin agizlari ayrica bayramin tadini cikartin buyuklerinizle konusun neseli olun yani kimsenin enerjinizi dusurmesine izin vermeyin onemsemeyin kendinize dert etmeyin lutfen siz guclu durusunuzu bozmayin

Sunuda ekleyeyim kacmak cozum degil bayram bu buyuklerimizle konusacagiz hatirlarini soracagiz kucuklerle sakalacagiz onlari sevindirecegiz ...lutfen biraz bayram havasina girebilirmiyiz?ne bu olasiklarla kafa mesgul etmeniz ya gulumseyin biraz

Reşit bir bireysiniz.
Dolaşıcam deyip çıkın gidin kafayı dinleyin tatil yapın.
Kimse sizin duygularınızı anlayamaz, aileniz bile.
Gidince de "biraz kafayı dinlemeye ihtiyacım var" diye haber verirsiniz.
Millette bir ağız var ki konuşur da konuşur.
En iyisi uzaklaşmak.

çalışıyor musun, keşke kendine kız kıza ya da tek başına bi tatil ayarlasaydın, kimsenin nazını niyazını çektiğine değmiyor

Maalesef iş bulamadım hala.
Bir yerlere kaçmaya çalışıyorum ama bizimkiler müsaade etmiyor. Boşanmış 28 inde bir kadınım ama hala ailem hayatıma müdahale ediyor. Bazen başka ülkede doğsaydım diyorum

ayni seyleri dusunuyorum bana da bu bayram onlara göre gül (!) gibi olan işimi meslegimi bıraktığım için laf sokacaklar
hmm kpss mi bekliyordun
hakimlik de güvenme kimse kazanamiyor zaten
bizim dosya vardı bakarsın dedik ama bırakmışsin zor mu geldi gibi gibi
aman insanlar her zaman söyleyecek bir şey buluyor
kendileri çok biliyor ya her şeyi

Sunuda ekleyeyim kacmak cozum degil bayram bu buyuklerimizle konusacagiz hatirlarini soracagiz kucuklerle sakalacagiz onlari sevindirecegiz ...lutfen biraz bayram havasina girebilirmiyiz?ne bu olasiklarla kafa mesgul etmeniz ya gulumseyin biraz

Olasılıklar değil ki yaşayacaklarımı adım gibi biliyorum. Densiz densiz sorular, fısıldaşmalar, kulağıma gelen saçma sapan iddaalar.. Kaçmak çözüm değil ama katlanmakta çok zor

Bence bu bayram tatile gitmeliydin. Ailen anlayışsızlık yapmış. Yok mu kuzenin arkadaşın birlikte kaçabilseydin.

Kimse olmadanda kaçarım aslında ama annem yıktı ortalığı. "Sen gidersen kaçtı derler, sanki suçlu senmişsin gibi olur, millet dedikoduya malzeme arıyor, gitmiyceksin" diye.
Yeterki millete laf vermeyelim yani.

Kimse olmadanda kaçarım aslında ama annem yıktı ortalığı. "Sen gidersen kaçtı derler, sanki suçlu senmişsin gibi olur, millet dedikoduya malzeme arıyor, gitmiyceksin" diye.
Yeterki millete laf vermeyelim yani.

Ne var canım bu bayram morali bozuk kafa dağıtmaya gitti bir dahaki bayram görüşürsünüz demek zor olmamalıydı misafirlere.Ki moralinin bozuk olmasından daha doğal bir şey yok. Bu kaçmak değil ki..

Ne var canım bu bayram morali bozuk kafa dağıtmaya gitti bir dahaki bayram görüşürsünüz demek zor olmamalıydı misafirlere.Ki moralinin bozuk olmasından daha doğal bir şey yok. Bu kaçmak değil ki..

Çok dedikodum oldu, bir anda pat diye boşanınca. Karşıdan çok süper (!) giden bir evliliğim, mükemmel (!) bir kocam varmış gibi gözüktüğü için. Annem, insanları çok takar, yeter ki dedikodu mal vermeyeyim. Kabus gibi kısacası.

Çevremde boşanmış kadınlar var, aile içinde diyeyim. Ben mesela kırılır, üzülür diye hiç konusunu bile açmam. O kadar düşüncesiz, empati yoksunu insanlarla beraber yaşıyoruz ki maalesef...
Herkese yapıştır cevabını, tek çare bu.

Muge emin ol insanlar en cok kendi dertlerine kafa yoruyor; kimse sandigimiz kadar bizim yasamlarimizin uzerinde durmuyor. O yuzden ne kadar cabuk kalabaliga karisirsan bu yersiz korkularini o kadar cabuk atlatirsin. Goruceksin aslinda cok da anormal bir durum yok. Hayat aynen devam ediyor.
Is hususunda ise acele etme derim. Senin ailenin durumu iyi degil miydi? Ben senin yerinde olsam 1 yil yurt disinda dil egitimi alirdim mesela. Hem ortam degisikligi cok iyi gelir, hem de ogrenmek insani mutlu ediyor. Is hayatina artisi olmasi da cabasi.

Hepimizin bir şekilde abluka altına alınıyoruz. Maalesef Türk kültürü böyle çoğunlukla... Amcalar, teyzeler, komşular hiç bitmez. O bakışları, anlamsız lafları...

Boşanma olayın olmasa da başka şey bulacaklar, emin ol. Bekara evlen, evliye çocuk yap, çocukluya 2. ne zaman? Bla bla bla... İnsanımız böyle işte...

Back
X