• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşıra gelen sperm

Sevgilimle sevişmeden önce kondom takmıştı. Sonrasında benim vajinama sürtünürken bende ve onda iç çamaşır vardı birden boşaldım dedi. Sonra ben direkt kalktım baktım kondom çıkmış dedi. O kısmj çok hatırlamıyorum ama kilodunun içinde mi çıktı bilmiyorum ama birden fışkırdı sperm Yatağa damlamıştı birazı da kondom içindeydi. Sonra ben direkt gittim tuvalete kilodumu çıkardım o bölgeyi temizledim kilodumu daha giymedim. Kilodumun anüs kısmında ıslaklık vardı birde vajina tarafında. Vajina kısmında olan büyük ihtimalle benim çünkü baya ön sevişme yaşadık sürtünmeden önce aktığını hissettim. Anüs kısmında olanın kokusu farklıydı ve direkt kısa zaman sonra kurudu. Birde anüs kısmındaki leke içeri pek geçmemişti yani anüs ve vajina kısmında damla şeklinde gibiydi. Şimdi ben ayın 15 inde regl oldum geçen ay regl günümde yaklaştı öncesinde akıntı falanda geliyordu. Ama ben tedirgin oldum çünkü arkamda vardı. Sevgilimde yataktan kalkarkrn damlayan sperme değdi kilodun bence dedi ama o zaman neden kondom çıktı ben anladım desin bilmiyorum. Sizce gebelik durumu olur mu? Şimdi dalga geçenler vs gelir sperm vajinaya girmeyince olmaz vs diye ama bir arkadaşım bu yolla hamile kalmıştı. Bana fikir sunar mısınız?
Tabi ki gebelik olabilir hiç kitap okumuyor musunuz

Canım sperm canlı bir şey
Yan yana duran partnerden erkek olanın çamaşırından kızın vajenine atlayabilir spermler. Bit kapmak gibi düşün aynı mantık.

Vay anam babam sen ne diyorsun ha beyle ha şöyle 🫪

Dün akşam biriyle bir sevişme yaşadım ama birleşme olarak değil. Öpüşme dokunma sürtünme vs. Bir ara bu kişi boşaldı ve koluma geldi gittim hemen elimi yıkadım sonra ona da sordum kendi şeyine dokundun mu diye oda yok dedi çünkü boşaldıktan sonra bana dokundu. Sonra zaman geçti bidaha boşaldı benim yine elime geldi. galiba hatırlamıyorum ama o anda ben kendi cinsel organıma geldi mi diye telaş edip dokundum kendime gelmemişti ama o an elimi sildim de mi dokundum emin olamadım.
Bacım sen her ay böyle dertleniyor musun?

Vay arkadaş, 1 senedir bi amuda kalkmadığım kaldı meğer bu kadar kolaymış 🙄

Hayır tepki almamak için bi de arkadaşım bu yolla hamile kaldı demiş 🤣 bacım arkadaşın küloda bulaşan spermden hamile kalmamıştır ya sizi kekliyordur ya da sen bizi kekliyorsun 😅

Bi de benzer konun var yine 🤦🏼‍♀️ sıfır akıllanma 🤦🏼‍♀️

27 yaşındaki kadına bak donla sevişiyor, kocasına ben bakireyim hayatım diyecek 😏

Ne demişler ‘Davul patlamadı ama tokmağın da değmediği yer kalmadı’
IMG_1947.gif

Yorumları okumaya geldim çok komiksiniz yine maşallah size hahahsjks

Of sevgilimle konuştum onun kilodu yokmuş. Oda dedi ki ben boşaldığımı anlayınca geri çekildim yarısı kondoma geldi sonra kondom çıktı yatağa bulaştı dedi
Ay tamam be. İğrenç igrenc detaylar. Anlattık işte olmayacağını. Saf mısın biraz sen ya?

Back
X