İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar İç çamaşırı fetish'i...

canım ben ilk ikiyi beğenmedim açıkcası. 3.de zaten noel anne. severim noel anne kostumunü. e hazır yılbasıda burnumuzun dıbındeyken hoş olabılır noel annelık. ama daha sık kullanacak bısey arıyorsan (tamamen benım fıkrım) daha baska takımlara yönel

o dıger ıkısınden daha guzel "bence" canım bıde nettekı en buyuk alısverıs sıtelerındede cok guzel modeller oluyo onlara bakmayıda unutma ben genelde oralardan alııyorum

o dıger ıkısınden daha guzel "bence" canım bıde nettekı en buyuk alısverıs sıtelerındede cok guzel modeller oluyo onlara bakmayıda unutma ben genelde oralardan alııyorum

freeshp dan almştm daha önce eldiven falan party 21 bölümü var bu sitenn ordan baktm canım diger sitelerede baaktım ama pek beğenmedim

ara ara dolanmak gerekıyo site site yada çarşı pazar. hatta şöyle söylim sen hiç arama o zaten seni buluyo. ne alsam dıye dusunup dolanınca guzel bısey bulamıyosun.

bende çok seviyorum iç çamaşır almayı her fırsatta alıyorum tanga ve stringi çok merak ediyordum sayenizde alıştım şimdi onlardan almaya başladım

beni sormuşsun. ben gerçekten iç çamaşırı fetişiyim. iç çamaşırı almadan da denemden de duramıyorum. acayip de libidom yükseliyor yani

lily,mor,pembe favori rengim . Sanırım bende de 1000'den fazla tanga-g.string vardır.
Normal külot giyince sanki uzun şort giymiş gibi hissediyorum

lily,mor,pembe favori rengim . Sanırım bende de 1000'den fazla tanga-g.string vardır.
Normal külot giyince sanki uzun şort giymiş gibi hissediyorum

tanga g string alabildiğine. ne kadar seksi çamaşır varsa muhakkak bende vardır. c stringler çıkmış bulursam ondan alacam.

kızlar aranızda iç çamaşırı fetishi olan var mı? sanırım ben öyleyim yani çok seviyorum almadan duramıyorum,giymesem bile çekmecemde birbirinden farklı modellerin olması hoşuma gidiyor :):)

anladığım kadarı ile fetişist kavramı karıştırılıyor. Fetişizm objelerden, türlü türlü ayrıntılardan haz duymak ve cinsel doyuma ulaşmaktır. bu araçlar olmadığı vakit cinsel doyum neredeyse imkansızdır bir nevii aşırı bağımlılık sözkonusudur.
eğer siz iççamaşırını gördüğünüzde uyarılıp, orgazm olup boşalıyorsanız tam bir fetişistsiniz ancak böyle bir durum yok ise sadece iççamaşırına karşı takıntınız ve normal düzeyden daha fazla sempatiniz vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…