- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
- Konu Sahibi mialenapena
-
o dıger ıkısınden daha guzel "bence" canım bıde nettekı en buyuk alısverıs sıtelerındede cok guzel modeller oluyo onlara bakmayıda unutma ben genelde oralardan alııyorum
ara ara dolanmak gerekıyo site site yada çarşı pazar. hatta şöyle söylim sen hiç arama o zaten seni buluyo. ne alsam dıye dusunup dolanınca guzel bısey bulamıyosun.
kızlar aranızda iç çamaşırı fetishi olan var mı? sanırım ben öyleyim yani çok seviyorum almadan duramıyorum,giymesem bile çekmecemde birbirinden farklı modellerin olması hoşuma gidiyor :):)
kizlar bende sanirim 200 adet g sitring vetanga var ve hala aliyorum dayanamiyorum aliyorum..
lily,mor,pembe favori rengim . Sanırım bende de 1000'den fazla tanga-g.string vardır.
Normal külot giyince sanki uzun şort giymiş gibi hissediyorum
tanga g string alabildiğine. ne kadar seksi çamaşır varsa muhakkak bende vardır. c stringler çıkmış bulursam ondan alacam.
Aynen bende oyleyim.
Renk renk model model cesit cesit.
ben de çok severim... iç çamaşırı-gecelik-jartiyer
bende çok alıyom eşimle beraber giyiyozbaşka hiçbirşeyi almayı bu kadar istemem inanın
her çeşit her renk çeşit çeşitt..
renkten ziyade dantelli takımlara, baby dolllara, saten geceliklere, saten sabahlıklara bayılırım... ama renklerim bellidir kırmızı beyaz siyah ve krem alırım sadece.. seksi olmayı seviyoruuuummmm
kızlar aranızda iç çamaşırı fetishi olan var mı? sanırım ben öyleyim yani çok seviyorum almadan duramıyorum,giymesem bile çekmecemde birbirinden farklı modellerin olması hoşuma gidiyor :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?