- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Suan isden çıktım dışardayim
Sana cevap yazıcam eve geçince.
Konu Sahibi şu konu kapatma isteğini geri alabiliyorsan çok sevinicem.
Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.
Allahım bu kk kadınları ajan gibi..hemen önceki konuyu bulup çıkarıyorlar. .korkulur sizdenaynı adamdan bahsediyosun değil mi? NEDEN diye sormak istiyorum böyle kendimi dağa taşa vurup. nedeeeeeeen? yazık değil mi sana. acımasızız biz evet. sen de kendine acı bence biraz.
Ya birinin yaşamı ve ölümü konusunda karar vermişsiniz farkında mısınız? Bu çok kolay bir şey mi? Kendinizi eve kapatın demedim, ama hayata devam etme yolunuz bana ilginç gelen.Kusura bakmayın hayatımı durdurup eve kapanıp hereeyi bos venrediğim için. Bunu yapayım isterdiniz değil mi?
Kürtajın bir şoku mu olmalı?
Ya da devamında bedelini ödediğini hissedene kadar acı çekip yataklara mı düşmeli?
Ne kadar acı çekmeli ki "farklı düşünceler, istekler" filizlenebilsin kafasında ve dahada önemlisi sen ona "ha, artık hakkı var!" diyebilesin?
Kaç volt?
Karar vermiş ve kürtaj olmuş.
Doktoru olsaydım, hastahaneden çıkınca lunaparka gidip eğlenmesini söylerdim.
Söylemek istediğim neden kürtaj oldun Vs Vs değil olsun kendi bilir kendi vicdanı
Ama kendisi herkese saçma cevapları verirken neden benim kürtaj lafım dert oldu acaba millete.
Ya birinin yaşamı ve ölümü konusunda karar vermişsiniz farkında mısınız? Bu çok kolay bir şey mi? Kendinizi eve kapatın demedim, ama hayata devam etme yolunuz bana ilginç gelen.
Ya Tanrı bilir şu işlemin üzerinden ay geçmemiştir ve sizin hayata dönüş yönteminiz kırmızı don mu oldu? Ne olur bu kadar duyarsızlaşmayın ya. Ya bana korkunç geldi bu durum kusura bakmayın. Belki de sorun budur, tepkisizliğiniz psikolojik bir rahatsızlığın habercisidir. Bir uzmanla görüşün bence. Bu hiç normal gelmedi bana.
Sayın üyeler sizce de normal mi bu durum yoksa ben mi abarttım?
Bir üstteki mesajını okursanız, sizin anladığınız şekliyle bir yorum yapmadığını fark edersiniz.Toparlanma dediğini ben bedenen olarak algıladım hani belki kanama belki başka birşey
Ya doğurmamak karardır fakat insanlar bu tür durumların sonrasında lunaparka gitmezler. Neticede eğlenilecek, kutlanacak bir olay değil bu. Tedbirsizliğin, ihmalkarlığın sonucunda tamamen şans eseri, ya da şanssızlık eseri hayata tutunmaya çalışan birisini ya da bazılarına göre henüz birisi olamamış fetüsü... Tamamlayamadım orayı neyse. Cidden bu kadar basit bir şey mi bu? Dişçi randevusu sandınız herhalde bunu siz. Kusura bakmayın ben bu kadar tepkisiz kalamam.Kürtajın bir şoku mu olmalı?
Ya da devamında bedelini ödediğini hissedene kadar acı çekip yataklara mı düşmeli?
Ne kadar acı çekmeli ki "farklı düşünceler, istekler" filizlenebilsin kafasında ve dahada önemlisi sen ona "ha, artık hakkı var!" diyebilesin?
Kaç volt?
Karar vermiş ve kürtaj olmuş.
Doktoru olsaydım, hastahaneden çıkınca lunaparka gidip eğlenmesini söylerdim.
Donun altını sonradan yollasınlar
Olayı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsunkonuyu hortlatacağım şimdi ama
bugün 30 yasındayım gecmişimi seviyorum,geçmişimle barışığım geleceğimden umutluyum.
30 yılın en zor zamanı ne zamandı diye sorsanız şu konuyu actığım dönemdi sanırım. Ve bu gün. Konuyu actığım gün aklımdan hiç çıkmayan gün. Camı açıp nefes aldığım,dayanamayıp kendimi atar mıyım acaba diye korktuğum o gün. Ogün bütün yöneticilere arka arkaya mesaj atmama konudan etiketlemelere rağmen 3.5 yıl sonra bile acık olan o konu.
Beni okadar iyi anlayanlar olmus ki . Ama birkaç kişi ah o birkaç kişi.. o an ki psikolojimle beni gercekten hayatımı bitirmeye iteleyen o birkaç kişi. Sizi tanımıyorum , kimsiniz, nasıl hayatlarınız var bilemem. Ama bildiğim tek sey o gün gırtlağıma oturan o ağırlık var ya ben o ağırlıklıkla ilgili sizi hiç affetmicem.
konuyu hortlatacağım şimdi ama
bugün 30 yasındayım gecmişimi seviyorum,geçmişimle barışığım geleceğimden umutluyum.
30 yılın en zor zamanı ne zamandı diye sorsanız şu konuyu actığım dönemdi sanırım. Ve bu gün. Konuyu actığım gün aklımdan hiç çıkmayan gün. Camı açıp nefes aldığım,dayanamayıp kendimi atar mıyım acaba diye korktuğum o gün. Ogün bütün yöneticilere arka arkaya mesaj atmama konudan etiketlemelere rağmen 3.5 yıl sonra bile acık olan o konu.
Beni okadar iyi anlayanlar olmus ki . Ama birkaç kişi ah o birkaç kişi.. o an ki psikolojimle beni gercekten hayatımı bitirmeye iteleyen o birkaç kişi. Sizi tanımıyorum , kimsiniz, nasıl hayatlarınız var bilemem. Ama bildiğim tek sey o gün gırtlağıma oturan o ağırlık var ya ben o ağırlıklıkla ilgili sizi hiç affetmicem.
Madem geçmişinizle barışıksınız.. Yıllar sonra neden yine dert oldu size ki..konuyu hortlatacağım şimdi ama
Ee? Yani amaç ne? Madem bu kadar etkileniyorsunuz insanların yorumlarından niye konuyu hortlatiyorsunuz?
Madem geçmişinizle barışıksınız.. Yıllar sonra neden yine dert oldu size ki..
Bana bak dangalak sensin.. Açtığın konudan belli ne mal olduğun.. Devamını okuduğumda kürtaj da görüyorum yani sen dangalağın en önde gidenisin.. Zamanında sana yorum yapmamışım ben anladın mı dangalakBen barıştım ama bu gün bu durumda olan insanlar var. Sizin gibi dangalaklar daha dikkatli olsun yazdığınız kıytırıktan bi mesajın işi nerelere götürebilexeğini faketsin diye
Sana ne yahu sana ne.Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?