İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan isden çıktım dışardayim
Sana cevap yazıcam eve geçince.

Konu Sahibi şu konu kapatma isteğini geri alabiliyorsan çok sevinicem.

Konu kapansa da ozel mesaj yazabilirsin ya da direk benim sayfama yaz, ama tavrını devam ettirdin lafını asla kabul etmiyorum kürtaja dair tek yorumum kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir oldu ordan devam etmedim ilişkisine odaklandım yani, hala da ordayım

Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.

Kürtajın bir şoku mu olmalı?
Ya da devamında bedelini ödediğini hissedene kadar acı çekip yataklara mı düşmeli?
Ne kadar acı çekmeli ki "farklı düşünceler, istekler" filizlenebilsin kafasında ve dahada önemlisi sen ona "ha, artık hakkı var!" diyebilesin?
Kaç volt?

Karar vermiş ve kürtaj olmuş.
Doktoru olsaydım, hastahaneden çıkınca lunaparka gidip eğlenmesini söylerdim.

Kusura bakmayın hayatımı durdurup eve kapanıp hereeyi bos venrediğim için. Bunu yapayım isterdiniz değil mi?
Ya birinin yaşamı ve ölümü konusunda karar vermişsiniz farkında mısınız? Bu çok kolay bir şey mi? Kendinizi eve kapatın demedim, ama hayata devam etme yolunuz bana ilginç gelen.
Ya Tanrı bilir şu işlemin üzerinden ay geçmemiştir ve sizin hayata dönüş yönteminiz kırmızı don mu oldu? Ne olur bu kadar duyarsızlaşmayın ya. Ya bana korkunç geldi bu durum kusura bakmayın. Belki de sorun budur, tepkisizliğiniz psikolojik bir rahatsızlığın habercisidir. Bir uzmanla görüşün bence. Bu hiç normal gelmedi bana.
Sayın üyeler sizce de normal mi bu durum yoksa ben mi abarttım?

Ya da devamında bedelini ödediğini hissedene kadar acı çekip yataklara mı düşmeli?
Ne kadar acı çekmeli ki "farklı düşünceler, istekler" filizlenebilsin kafasında ve dahada önemlisi sen ona "ha, artık hakkı var!" diyebilesin?
Kaç volt?

Toparlanma dediğini ben bedenen olarak algıladım hani belki kanama belki başka birşey

Söylemek istediğim neden kürtaj oldun Vs Vs değil olsun kendi bilir kendi vicdanı
Ama kendisi herkese saçma cevapları verirken neden benim kürtaj lafım dert oldu acaba millete.

Büyük konuşmak buna denir işte. Çevrenizde hiç genç kız yegeniniz kuzeniniz yok herhalde ya da kizinizin olmayacağının garantisini aldınız yukarıdan. Dediğim gibi yine de umarım başınıza gelmez. Size de iyi akşamlar.

Yaşadığınız herşey sizi ilgilendirir. Kimse bunun aksini söyleyemez zaten. Ama buraya konu açıyorsanız bu tarz Eleştirilere de açık olmanız gerekir.
Ayrıca çamaşır hakkında fikrim yok ama yorumlarınızdan Anladığım kadarıyla sonunuz iyi görünmüyor. Bence kendinize biraz değer verin. Haketmeyen bir Erkeğe show yapmaya çalışmayın.Zor bir durum ( kürtaj) yaşamışsınız. Biraz kendinizi farklı şeylerle iyi hissetmeye çalışın.
Tabi en nihayetinde sizin hayatınız, bizler sadece öneride bulunabiliriz.

Ya birinin yaşamı ve ölümü konusunda karar vermişsiniz farkında mısınız? Bu çok kolay bir şey mi? Kendinizi eve kapatın demedim, ama hayata devam etme yolunuz bana ilginç gelen.
Ya Tanrı bilir şu işlemin üzerinden ay geçmemiştir ve sizin hayata dönüş yönteminiz kırmızı don mu oldu? Ne olur bu kadar duyarsızlaşmayın ya. Ya bana korkunç geldi bu durum kusura bakmayın. Belki de sorun budur, tepkisizliğiniz psikolojik bir rahatsızlığın habercisidir. Bir uzmanla görüşün bence. Bu hiç normal gelmedi bana.
Sayın üyeler sizce de normal mi bu durum yoksa ben mi abarttım?

Abartmadin kardescim. Ama frekanslar farkli. Anlasilmiyor. Bosver ben uzaktan izliyorum

Kaç volt?

Ya doğurmamak karardır fakat insanlar bu tür durumların sonrasında lunaparka gitmezler. Neticede eğlenilecek, kutlanacak bir olay değil bu. Tedbirsizliğin, ihmalkarlığın sonucunda tamamen şans eseri, ya da şanssızlık eseri hayata tutunmaya çalışan birisini ya da bazılarına göre henüz birisi olamamış fetüsü... Tamamlayamadım orayı neyse. Cidden bu kadar basit bir şey mi bu? Dişçi randevusu sandınız herhalde bunu siz. Kusura bakmayın ben bu kadar tepkisiz kalamam.

konuyu hortlatacağım şimdi ama

bugün 30 yasındayım gecmişimi seviyorum,geçmişimle barışığım geleceğimden umutluyum.
30 yılın en zor zamanı ne zamandı diye sorsanız şu konuyu actığım dönemdi sanırım. Ve bu gün. Konuyu actığım gün aklımdan hiç çıkmayan gün. Camı açıp nefes aldığım,dayanamayıp kendimi atar mıyım acaba diye korktuğum o gün. Ogün bütün yöneticilere arka arkaya mesaj atmama konudan etiketlemelere rağmen 3.5 yıl sonra bile acık olan o konu.
Beni okadar iyi anlayanlar olmus ki . Ama birkaç kişi ah o birkaç kişi.. o an ki psikolojimle beni gercekten hayatımı bitirmeye iteleyen o birkaç kişi. Sizi tanımıyorum , kimsiniz, nasıl hayatlarınız var bilemem. Ama bildiğim tek sey o gün gırtlağıma oturan o ağırlık var ya ben o ağırlıklıkla ilgili sizi hiç affetmicem.

bugün 30 yasındayım gecmişimi seviyorum,geçmişimle barışığım geleceğimden umutluyum.
30 yılın en zor zamanı ne zamandı diye sorsanız şu konuyu actığım dönemdi sanırım. Ve bu gün. Konuyu actığım gün aklımdan hiç çıkmayan gün. Camı açıp nefes aldığım,dayanamayıp kendimi atar mıyım acaba diye korktuğum o gün. Ogün bütün yöneticilere arka arkaya mesaj atmama konudan etiketlemelere rağmen 3.5 yıl sonra bile acık olan o konu.
Beni okadar iyi anlayanlar olmus ki . Ama birkaç kişi ah o birkaç kişi.. o an ki psikolojimle beni gercekten hayatımı bitirmeye iteleyen o birkaç kişi. Sizi tanımıyorum , kimsiniz, nasıl hayatlarınız var bilemem. Ama bildiğim tek sey o gün gırtlağıma oturan o ağırlık var ya ben o ağırlıklıkla ilgili sizi hiç affetmicem.
Olayı bilmiyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun

Ee? Yani amaç ne? Madem bu kadar etkileniyorsunuz insanların yorumlarından niye konuyu hortlatiyorsunuz?

Madem geçmişinizle barışıksınız.. Yıllar sonra neden yine dert oldu size ki..

Ben barıştım ama bu gün bu durumda olan insanlar var. Sizin gibi dangalaklar daha dikkatli olsun yazdığınız kıytırıktan bi mesajın işi nerelere götürebilexeğini faketsin diye
Ee? Yani amaç ne? Madem bu kadar etkileniyorsunuz insanların yorumlarından niye konuyu hortlatiyorsunuz?
Madem geçmişinizle barışıksınız.. Yıllar sonra neden yine dert oldu size ki..

Ben barıştım ama bu gün bu durumda olan insanlar var. Sizin gibi dangalaklar daha dikkatli olsun yazdığınız kıytırıktan bi mesajın işi nerelere götürebilexeğini faketsin diye
Bana bak dangalak sensin.. Açtığın konudan belli ne mal olduğun.. Devamını okuduğumda kürtaj da görüyorum yani sen dangalağın en önde gidenisin.. Zamanında sana yorum yapmamışım ben anladın mı dangalak

Zor zamanlar geçiriyormuşsun falan filan, kendini iyi hissetmeye çalışıyormuşsun da bu mu yolu?
Çocuk aldırdığın adam için fantezi türleri icat etmek mi?
Şubat ayında hamileyim yazmışsın, kürtajın şokunu ne ara atlattın da tekrar cinsellik yaşamaya hazır olabildin sen ya? Kürtajın ardından iyi hissetmek için izlediğin yol bu mu? Yazıklar olsun.
Üstelik adam da adam değilmiş, eski konularından anlaşıldığı üzere.
Sana ne yahu sana ne.
İsteyen acısını istediği gibi yaşar sanane, başkasının hayatı seni ne ilgilendiriyor? Her gülen gerçekten mutlu mu, her ağlayan mutsuz mu? Milletin özel hayatı hakkında yorum yapmak size düşmedi. Ama tabi bizimkiler genel olarak böyledir, yaşamadıkları olay hakkında atıp tutmayı ya da başkalarının hayatına bu kadar karışmayı çok severler. Bu durumda seni ilgilendiren durum neydi? Kürtaj olmasaydı alıp sen mi bakacaktın, sen mi ilgilenecektin bebekle? Ya da sen mi emzirecektin, sen mi mama bez parasını verecektin? Ya da konu sahibi ağladığında sen mi yanında olacaktın, madem burada konuşuyorsun destek olmasını da bil yahu. Ama tabi siz burayı millete ayar verme forumu olarka gördüğünüz için "hırs dolu" yorumlarınızı yapıp daha sonra sekmeyi kapatarak keyifle kahvelerinizi içiyorsunuz. başkasının canı yanmış mı, üzdüm mü hiç umurunuzda değil. İşin dini boyutunu kürtaj da konuşmayı biliyorsunuz ama bu dini boyutu birini kırarken hiç düşünmüyorsunuz. Allah var be Allah, burada duyar kasacağım diye birinin kalbini kırmışsınız, kul hakkına girmişsiniz. Vebal almışsınız. Ama bunu hiç düşünmüyorsunuz tabi haklısınız, sizin işiniz duyar kasmaktı. Kastınığınız duyar bittiyse sahneden alalım sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X