• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İÇ çamaşırlarımdan ne istedin be adam!!!!

Bu arada hırsız değildi ama bi tanıdığımız kocasıyla bize gelmişti tek erkek oydu ben annem karısı ve kızkardeşim 4ümüz markete çıkmıştık eksik bişeyi almak için o da evde kalmıştı ne bilelim kaç yıldır tanıdığımız insanlar dönüp de kapıyı anahtarla bi çırpıda açıp içeri girdiğimizde adamı benim odamdan çıkarken görmüştüm hemen odama girdim bi bakarım şifonyerimin iç çamaşır olan çekmecesi açık iç çamaşırlarım karman çorman olmuş iğrenç bir durum bi daha sokmadık o adamı evimize
ay korkutmayın beni yaaa :((

tanıyan takip eden biri olmalı...
evden çıkmanı fırsat biliyor hemen dalıyor..
ve hiç gören duyan olmamıs mı acaba :(

kızlarrr evime hırsız girdiii:KK43:((

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :KK43: Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
sadece ic camasirlarini mi calmis baska biseye ellememis mi yani para altin falan

Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmış:KK11: napıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim :KK43: Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..

Hem sapık hem hırsız, ikisi bir arada. :KK14:
Geçmiş olsun ...

bizim arkadaşlarımızın öğrenci evine de girmişti böyle hırsız dikkat edin sapık yani sizi falan takip edip bir şey yapmasın allah korusun:KK17:

geçmiş olsun...

belki karısına götürecektir giysin diye olamazmı bence olabilirrr...

nedir bu hırsızlarda iç çamaşır merakı.bir arkadaş daha böyle konu açmıştı.

Bizim eski kiralık evimize her yıl hırsız gelirdi bir defasında eşime aldığım markalı t.shirt'ö çalmış bir şey bulamayınca

Bizim eski kiralık evimize her yıl hırsız gelirdi bir defasında eşime aldığım markalı t.shirt'ö çalmış bir şey bulamayınca

Öncelikle geçmiş olsun.
Güvenlik için alarm almıştık biz hemde daha ilk evlendiğimiz de
o zamanlarda da hırsızların favorisi yeni evli çiftlerin evine girmekti korkudan taktırmıştık hemen. Çok şükür kapımızı henüz yoklayan olmadı inşallah olmaz da.
Bizim alarmımız Yale marka maşallahı var apartmanı ayağa kaldırıyor. Ama sağolsun apartmanımız çok duyarsız bir iki defa yanlışlıkla öttürdüm bir Allahın kuluda ne oluyor demedi. Uyuz komşularım çok duyarsız

ben 6 7 yaşımdayken vardı bizim mahallede böyle hırsız aslında sapık annemin iç çamaşırlarını alır giderdi tüm mahheleyi soymuştu böyle o günler geldi aklıma.sizede geçmiş olsun.

var böyle sapıklar

Back
X