- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
6 taksit yaptılar. taahhüt yok kiralamadım çnkiKac ay taahhut ettiler?birde bu 300 dolari kac taksit yaptilar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 taksit yaptılar. taahhüt yok kiralamadım çnkiKac ay taahhut ettiler?birde bu 300 dolari kac taksit yaptilar
ay korkutmayın beni yaaaBu arada hırsız değildi ama bi tanıdığımız kocasıyla bize gelmişti tek erkek oydu ben annem karısı ve kızkardeşim 4ümüz markete çıkmıştık eksik bişeyi almak için o da evde kalmıştı ne bilelim kaç yıldır tanıdığımız insanlar dönüp de kapıyı anahtarla bi çırpıda açıp içeri girdiğimizde adamı benim odamdan çıkarken görmüştüm hemen odama girdim bi bakarım şifonyerimin iç çamaşır olan çekmecesi açık iç çamaşırlarım karman çorman olmuş iğrenç bir durum bi daha sokmadık o adamı evimize
yaa aklıma kötü kötü şeyler gelio birkaç gün evde kalmıcamSeni uzaktan takip eden biriyse mastürbasyon yapmak için çalmış bile olabilir
Var böyle insanlar...
sadece ic camasirlarini mi calmis baska biseye ellememis mi yani para altin falankızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim
Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
bir çantamın içinde ufakta olsa birikimlerim vardı onlarda gitmiş, birde değersz takılarımsadece ic camasirlarini mi calmis baska biseye ellememis mi yani para altin falan
kızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim
Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
kızlarrr evime hırsız girdiii((