- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
evet çok pişmanım hem de öyle böyle değil. sadece telefonumu biliyoyr bi de yaşadığım şehri ve adımı soyadımı.kendini yeteri kadar suçladığın için bir şey yazmayacağım "nasıl yaparsın" diye.
genelde böyle tipler 1-2 havlar ama bir şey yapmazlar.
başka bilgilerini biliyor mu?
telefonun, adresin falan?
Çok zor durumdayım ve gece gözüme bir gram uyku girmedi. Ben geçtiğimiz yaz facebookta biriyle tanışmıştım kpss sayfalarından. İlk başta arkadaştık sonradan sevgili gibi konuşmaya başladık. Kendisi öğretmen yani face de gördüm öğrencileri ile bir sürü resmi vardı. 34-35 yaşlarında. nasıl bir aptallık yaptım bilmiyorum ama normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama o sıralar psikolojim kötüydü kpss kötü gelmişti eski erkek arkadaşıma kinliydim derken nasıl güvenip o hatayı yaptım bilmiyorum ve buraya bile çok mahçup yazıyorum. Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş. çok uğraştı 1 ay boyunca mayolu resimden ne farkı var falan dedi. denize giderkende seni gören görüyor ne olacak sanki dedi hemen bakıp sileceğim dedi ve o kadar aptalım ki en sonunda ikna beni etti. Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim. O şart ile yollamıştım ve yemin etmişti. sonra aptal gibi güvnip nette tanıştığım birine kocaman bir aptallık yapıp yolladım ve bakınca sildim dedi. bende güvendim ve sildi zannettim çünkü büyük yemin etmişti aradan biraz zaman geçti ve sevmediğim huyları çıktı ve görüşmeyi kestim. sonra ara ara yazıyordu pas vermiyordum. sonra işte 4 ay geçti hala ara ara yazıyor ne yapıyorsun diye falan.. bende yaklaşık 25 gündür biriyle görüşüyorm ve ciddi bir ililşki yani aileler tanıştı çünkü... dedim ki ben ciddi bir yola giiriyorum artık beni arama dedim. öyle olsun dedi. sonra benim o yolladığım resmi yolladı ve bir tane de bana ait olmayan bacak resmi yolladı. bunları yayacağım dedi. intertte. sonra babana ulaştırmazsam o..çoçuğuyum falan demeye başladı. aradım dedim ki bak lütfen sana güvenip yolladım pişman ettin hani silmiştin dedim. silmedim dedi. seni mahvedeceğim diyor. beni aşağılayacak sözler söylüyor. acı çekeceksin seni mahvedeceğim diyor. sana güvenip yolladım ama böyle bir şey yaparsan seninde başın yanar dedim. böyle durumlarda hukuk hep kadınlardan yana olur dedim. bunun kardeşleri hakim savcı bana resimlerini yollamıştı hep ve hukuğu bana öğretme benim arkam sağlam benle uğraşılmaz biz aşiretiz diyor bu doğulu ayrıca... ve ben şu an çıkmazdayım hüngür hüngür ağlamak istiyorum kendime çok kızıyorum bu aptallığı nasıl yaptım diyesuç bende ama güvenmediğim tanımadığım birine nasıl gönderirim nasıl böyle bir aptallık yaparım ama artık olan oldu.. sizce böyle bir şey yapabilir mi ? Beni korkutmak için mi yapıyor sizce. Facebook u mu dondurdum hemen. babamı faceden bulur mu bilmiyorum resimde yüzümü kapatmıştım allahtan ama bizim evde çekildiği belli ... ben tam bir geri zekalıyım aptalım siz de bana ne kadar aptalsın iki günde netten tanıdığın birine resim yollarsan tabi böyle olur diyeceksiniz ve yerden göğe kadar haklısınız ama bu işten nasıl kurutulurum kızlar
evet çok pişmanım hem de öyle böyle değil. sadece telefonumu biliyoyr bi de yaşadığım şehri ve adımı soyadımı.
kardeşini faceden göstermişti oradan biliyorum hukuk fak. mezunu yazıyordu. benim tc mi falan bilmiyor sadece adımı ve soyadımı ve yaşadığım yeri biliyor. ailemin adını da bilmiyr sanırım. kişiliksiz biriymiş bi de böyleleri öğrencileri eğitiyorArtık olan olmuş şimdi ne yapabileceğine bakmak lazım ..
Öncelikle 18 yaşından büyüksün anladığım kadarıyla ..
Seni bir daha tehdit ederse savcılığa suç duyurusunda bulun ve ailenin bilmemesi bu şikayetin gizli kalması gerektiğini
söyle ..
Eğer tehditlerine boyun eğersen sana zorla istemediğin şeyler yaptırmaya yeltenebilir bir de öğretmen olacak sapık ruhlu herif ..
Böyle bir konuda ifadeye çağrılırsa asıl onun hayatı yanar öğretmen falan da olamaz ..
Ailesinin hukukçu olduğu ne malum ayrıca güvenme onun hiçbir dediğine ..
ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor...Panik yapma, hiç cevap verme.
Seni tedirgin etmektir amacı
Ne pislik insanlar var ya..
Sana kimse burda aptalsın gerizekalısın demeye hakkı yok..
Hayatta herşey biz insanlar için. hatalarda bizim için.
Boşlukta yapmışsın bir çılgınlık. Bundan sonrasına bak sen..
O adamla hemen iletişimlerini kes. Cevap verme...
Benimde arkam sağlam.. yay resimleri sahipsizmi sandın sen beni de
kardeşini faceden göstermişti oradan biliyorum hukuk fak. mezunu yazıyordu. benim tc mi falan bilmiyor sadece adımı ve soyadımı ve yaşadığım yeri biliyor. ailemin adını da bilmiyr sanırım. kişiliksiz biriymiş bi de böyleleri öğrencileri eğitiyor
onun mesajlarıyla birlikte ekran görüntüsü alıp onun duvarına yapıştırÇok zor durumdayım ve gece gözüme bir gram uyku girmedi. Ben geçtiğimiz yaz facebookta biriyle tanışmıştım kpss sayfalarından. İlk başta arkadaştık sonradan sevgili gibi konuşmaya başladık. Kendisi öğretmen yani face de gördüm öğrencileri ile bir sürü resmi vardı. 34-35 yaşlarında. nasıl bir aptallık yaptım bilmiyorum ama normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama o sıralar psikolojim kötüydü kpss kötü gelmişti eski erkek arkadaşıma kinliydim derken nasıl güvenip o hatayı yaptım bilmiyorum ve buraya bile çok mahçup yazıyorum. Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş. çok uğraştı 1 ay boyunca mayolu resimden ne farkı var falan dedi. denize giderkende seni gören görüyor ne olacak sanki dedi hemen bakıp sileceğim dedi ve o kadar aptalım ki en sonunda ikna beni etti. Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim. O şart ile yollamıştım ve yemin etmişti. sonra aptal gibi güvnip nette tanıştığım birine kocaman bir aptallık yapıp yolladım ve bakınca sildim dedi. bende güvendim ve sildi zannettim çünkü büyük yemin etmişti aradan biraz zaman geçti ve sevmediğim huyları çıktı ve görüşmeyi kestim. sonra ara ara yazıyordu pas vermiyordum. sonra işte 4 ay geçti hala ara ara yazıyor ne yapıyorsun diye falan.. bende yaklaşık 25 gündür biriyle görüşüyorm ve ciddi bir ililşki yani aileler tanıştı çünkü... dedim ki ben ciddi bir yola giiriyorum artık beni arama dedim. öyle olsun dedi. sonra benim o yolladığım resmi yolladı ve bir tane de bana ait olmayan bacak resmi yolladı. bunları yayacağım dedi. intertte. sonra babana ulaştırmazsam o..çoçuğuyum falan demeye başladı. aradım dedim ki bak lütfen sana güvenip yolladım pişman ettin hani silmiştin dedim. silmedim dedi. seni mahvedeceğim diyor. beni aşağılayacak sözler söylüyor. acı çekeceksin seni mahvedeceğim diyor. sana güvenip yolladım ama böyle bir şey yaparsan seninde başın yanar dedim. böyle durumlarda hukuk hep kadınlardan yana olur dedim. bunun kardeşleri hakim savcı bana resimlerini yollamıştı hep ve hukuğu bana öğretme benim arkam sağlam benle uğraşılmaz biz aşiretiz diyor bu doğulu ayrıca... ve ben şu an çıkmazdayım hüngür hüngür ağlamak istiyorum kendime çok kızıyorum bu aptallığı nasıl yaptım diyesuç bende ama güvenmediğim tanımadığım birine nasıl gönderirim nasıl böyle bir aptallık yaparım ama artık olan oldu.. sizce böyle bir şey yapabilir mi ? Beni korkutmak için mi yapıyor sizce. Facebook u mu dondurdum hemen. babamı faceden bulur mu bilmiyorum resimde yüzümü kapatmıştım allahtan ama bizim evde çekildiği belli ... ben tam bir geri zekalıyım aptalım siz de bana ne kadar aptalsın iki günde netten tanıdığın birine resim yollarsan tabi böyle olur diyeceksiniz ve yerden göğe kadar haklısınız ama bu işten nasıl kurutulurum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?