- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
haklısın keşke mayolu resim yollasaydım. kesinlikle böyle bir hata bir daha asla yapmam. yeterince pişmanım. seni üzeceğim diyor. bu bana hep yazıyor whatsapp dan ben cevap vermiyorum hep arıyor geri barışmak içn ve beni arayınca genel de meşgulken denk geliyor ve bana türlü iftiralar atıyor sen kimlerle konuşuyorsun kimbilir diyor. En sonunda hayatıma düzgün biri girdi ve şimdi biri var hayatım da deyince benim ne eksiğim vardı dedi ben düzgün değilmiydim dedi. kinlendi iyice. amacı beni üzmekFotoshop diyeceksin. Bir daha da böyle hata yapmayacaksin. Madem mayodan farki yoktu keske mayolu fotografini yollasaydin. Ciddi dusunen bir erkek asla böyle fotograf istemez. O adam neden babana yollacak ki fotolari? Amacı ne? Senden ne istiyor?
ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor...hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde
he canım he heben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor...hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde
Muhtemelen siz de öğretmensiniz ve kusura bakmayin ama sizin de ögrencileri eğitebilecek örnek biri olmadiginiz asikar.kardeşini faceden göstermişti oradan biliyorum hukuk fak. mezunu yazıyordu. benim tc mi falan bilmiyor sadece adımı ve soyadımı ve yaşadığım yeri biliyor. ailemin adını da bilmiyr sanırım. kişiliksiz biriymiş bi de böyleleri öğrencileri eğitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?