iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Resimde yüzün kapalıysa inkar etsen "benim fotom değildi o, netten buldum istediğini yap bana zarar veremiceksin." falan desen

Her şekilde karşısında güçlü olduğunu hissettir, korkulu güçsüz görmesin seni daha çok üzerine gelir. Böyle bişi oldu diye bunu sana yapmaya hakkı yok ne ş.siz erkekler var yha

haklısın keşke mayolu resim yollasaydım. kesinlikle böyle bir hata bir daha asla yapmam. yeterince pişmanım. seni üzeceğim diyor. bu bana hep yazıyor whatsapp dan ben cevap vermiyorum hep arıyor geri barışmak içn ve beni arayınca genel de meşgulken denk geliyor ve bana türlü iftiralar atıyor sen kimlerle konuşuyorsun kimbilir diyor. En sonunda hayatıma düzgün biri girdi ve şimdi biri var hayatım da deyince benim ne eksiğim vardı dedi ben düzgün değilmiydim dedi. kinlendi iyice. amacı beni üzmek

yüzün görünmüyormuş zaten. kuru gürültü yapıyor.

evinin aynı yerinde tekrar resim çek.. bir şekilde face at... bunu alıp üstünde oynamışlar de geç. (evde çekmişsin ya o resmi, profesyonel olan mekanı kullanıp resmini gayette güzel değiştirebilir, bunu savunursun sende)

ve birdaha asla böle bir hata yapma...

ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor... hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde

Piskopata bak sen.. herşeyi göze alacak kadar nolmuş.. sanki nikahınızda sen başkasına kaçtın..
Bence savcılığa git gizli kalmasını istediğini söyle suç duyurusunda bulun.
Yada bekle onun eline ne gececek o resimleri yayarsa,

panik yapmana gerek yok, amacı seni korkutmak. o resimleri yayarsa başına gelecekleri bildiğine eminim. hem mesleğinden olur hem siciline işler alacağı ceza. kolay değil o kadar öyle resimleri yayıp benim ailem hakim savcı demesi. bu yazıları umarım silmemişsindir. aksine sana yazdığı yazılardan birer döküman oluşturup onun hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyle. Akrabalarını da işe kattığını gerekirse adalet bakanlığına kadar şikayete gideceğini, batarsan onu da peşinde dibe çekeceğini açık açık söyle. Böyle durumda benim kaybedeceğim bir şey kalmamışsa sana da çektiririm benle beraber batarsın demek biraz silkeliyor insanları.

Hemen avukat tut ve savcılığa git ... Sışuk kanlı düşün srni bu rrsimle tehtit ettiği ortaya çıkarsa onunda öğretmrnliği yanar ayrıca bakalım o avukat hakim akrabaları onun bu yaptpğı tehtit katşılığında onu korur mu ?? Savcılığa gitmezsrn sonun kötü.. Attığı tüm tehtit msjlarınıda silme savcıya ver

sen kendini zaten suçluyorsun bu nedenle sana bir şey diyemeyeceğim, eğer öyle bir şey yaparsa öğretmenlik hayatı biter ve inan kendini riske atmaz, sakın korktuğunu belli etme ailem kızar küser ama yine yanımda durur erkek arkadaşım benden ayrılsa bile zamanla başkası hayatıma girer evlenirim olan senin öğretmenliğine olur sapığa çıkar adın işsiz kalırsın de hiç korkma eğer üstelerse savcılığa gideceğini söyle ve git lütfen halt etmiş o erkek bozuntusu

Ne biliyorsun ailesi hakim, savcı? Sadece lafta. İnternetten tanıdığın adam sonuçta, yalan söylemiştir garanti.

Hiç vakit kaybetme, doğrudan savcılığa git ve gönderdiği fotoğraflarla suç duyurusunda bulun. Böyle insanlara prim verme. Savcıya bunun ailenin kulağına gitmesini istemediğini söylersen eminim yardımcı olacaktır.

kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunmalısın şimdi babanla tehdit ilerde kocanla çocuğunla tehdit edecek. seni kendine kul köle ettirir hemen savcılığa şikayet et çeksin cezasını pislik herif ..ah kızlar yapmayın şöyle şeyler

sana ne yapacağını söyleyen insanlar aslında bir cacık yapamazlar canım bunu unutma.hepsi hepsi sadece gözdağı.yapmak isteyen seni gerçekten acıtma amacı güden seni haberdar etmez yapacaklarından. hiç üzülme

ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor... hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde
he canım he he
milletin açlıktan nefesinin koktuğu devirde sadece iç çamaşırlarını gördüğü biri için kariyerinden vazgeçecek
sen de buna inandın
küçükpisinin fikrine bayıldım
hatta sonrasında da adliyenin önünde gülümseyerek bi foto çektir koy face
biraz da o tutuşsun

Havlayan köpek ısırmaz vs diyenleri bırak kimin ne yapacağı belli olmaz istediği olmayınca yapacağını yapanı da gördük

Direk savcılığa suç duyurusunda bulunuyorsun karşında ki şerefsiz bariz belli yarın eşine karşı tehdit eder belli mi olur ?

Muhtemelen siz de öğretmensiniz ve kusura bakmayin ama sizin de ögrencileri eğitebilecek örnek biri olmadiginiz asikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…