iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

boşver korkaklar zalim olur. seni korkutmaya çalışarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor. bunu yapanın insanlığına yazık gerçekten.
ben anlamıyorum böyle tehtidvari erkekcilik yapmaya çalışan adamları. bu şekilde biri bana dönse ne dönmese ne. hiç kafa yok böyle yapan adamlarda

Bizim kadınlar nasıl koşuyor böylelerine aman kimse bilmesin diye emin ol var bi rahatlıkları ki böyle adi şerefsizler

ben böyle bi resim göndersem gider dümdüz duvarın önünde yüzümü gizleyerek cekerdim
ki cekmem aynen böyle bir resim bulur yollardım abazaya
size bişi dieymiyorum herşey olabilir neler olmuyorki

Bizim kadınlar nasıl koşuyor böylelerine aman kimse bilmesin diye emin ol var bi rahatlıkları ki böyle adi şerefsizler
kanal d de sanırım yeni bir dizi başlayacak
onun fragmanında izledim dün. çocuk babasına soruyor -baba kızları nasıl kendime aşık ederim
babası diyor onlara pislik gibi davranacaksın
bu alt yapıda işleyen mentaliteden herşey beklenir

E be canım madem varsa bi mayolu resmini gönderseydin ya. Neyse olan olmus. Birincisi bu yazışmaları sinmediğini ve bu yazışmaları tehdit içerikli olduğu için savcılığa vereceğini söyle. Ikincisi ben senin yerinde olsan photoshop yapmayı bilen bi arkadaşıma bunun kafa resmini çıplak bi adama konduruveririm ona da bu resmi yollarım. Biraz kinci olabilirim. Sevgiliniz anlayışlıysa ona anlatın derim

Ben farklı bakıyorum olaya bizde de suç var sen her şeyi yaşa modern çağdaş ol ama ailem kimse duymasın diye tehdit edene koşarak git ee sonuç ne olur şimdi ?

Ben üni.de çok gördüm ev arkadaşımın arkadaşı tehdit yüzünden aynı koşarak gitti 4 kişi ile birlikte oldu sözde biri tehdit ediyordu geldi ağlıyor müstehak dedim acımadım bile ayrıca tehtidin arkası kesilmez bi gün o bi gün biri

Aileden başka kimse sahip çıkmaz bu durumda en güzeli savcılık bak bir daha yapabiliyorlar mı adiler ?

Ama yok erkekler kutsal dediklerini yapalım değil mi bizler değişmedikçe hiç bir halt olmaz bu ülkede erkek hep tepe de...

Terbiyesiz herife bakarmisin , arkasi ne kadar saglam olursa olsun , Sen asla taviz verme ..
Senin korktugunu gordukce ustune gelecektir , korktugunu asla belli etmemelisin ..

Devam ettigi taktirde savciliga suc duyurusunda bulunursun .
Ama asla cevap verme yazdiklarina , arkasi saglammis gerizekali ya ..

147'yi arayıp şikayet edin. Gerekirse savcılığa yaptığınız suç duyurusunun ve kanıtlarının birer fotokopisini çalıştığı ilin Milli Eğitimine yollayın. Meslekten atsınlar iti.

nasıl yani? Okulu bıraksaydı yaa.

kendi ahlaki değerleri çerçevesinde sorumluluğu aldıktan sonra yaşanmak isteneni isteyen yaşaşın. ama babana bile güvenme lafı da kılavuz olmalı. delilli somutlu şeyler bırakmamalı. net yada gerçek, temkinli davranmalı. nerde yaşadığını adını soyadını niye söylüyorsun sen?

Sakın korkma, gönderdiği şantaj tehdit mesjları hiçbirşeyi silme kanıt olarak sakla suç işliyor şu an.Arkası sağlammış hakim savcı kardeşlerini ararım de daha olmadı hsyk ya başvururum kardeşi hakim savcı diye kardeşi tehdit şantaj yapıyor bana derim de.Sen onu tehdit et.Gazeteye kadın programlarına da başvururm de. o deliyse sen daha deli ol.Bi halt yiyemez arkası sağlammış.Ayrıca git polise başvur tehditi kesmezse.

Benim anlamadigim sen zaten onun
" ..ne var sanki mayodan bikiniden farksız , denize girerken gören görüyor!!!!.."
Lafına hak verdin de yolladın ..şimdi bu telaş niye??

Hem yayarsa ne olacak sanki çıplak kadın daha çok seni üstünde çamaşır vardı en azından..

Bir arkadaşımın başına aynısı gelmişti. Arkadaşım polise gidip söylemiş. Polis adamı bulup dövmüş. Kıza Adliyeye git şikayet dilekçesi ver demiş. Mahkeme adamın ondan uzak durması gibi karar çıkarmış. Adam başka şehire gitmiş zaten. Öyle birşeyler anlatıyordu. Ne kadar doğru bilemem.
Başka bir arkadaşımı da biri bu şekilde tehdit etmişti. Kız nişanlandı. Adam nişanlısını aramış fotoğraf göndereceğim diye. Nişanslısının haberi vardı. İstediğin fotoğrafı gönder ben onu seviyorum demiş. Adam da göndermemiş tabi böyle biriyle karşılaştığı için. Ama inan ünide ne yemin edenler gördük. Yapmazlarsa en adi şerefsizlerdi hiçbişeyden korkuları yoktu. Havlayan hiçbir köpek de ısıramadı, sesi soluğu kesildi. Sen yalvarıp yakaracağına gönder istediğin fotoğrafı babam sana mı inanacak sanıyorsun bana inanır montaj derim falan de. Göndermezsen en adi sensin hadi bakalım gönder babam da seni bulup mahvetmiyor mu falan diyecektin.

face de yok kendisi sildim ben onu çok oldu. onun face de en son kapalıydı zaten ve ben de face yi dün gece dondurdum. Çok haklısınız beni korkutmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…