iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

canım bence kesinlikle kabullenme öyle bişey yapamaz boş tehdit bunlar hatanın kanıtı olan msj lar atma. benim bi arkadaşımında basından böyle olay gecti ilk boyun eğdi sonra bıktı napıyosan yap dedi ve bişey yapamadı. numarasını engelle hemen ne msj atarsa atsın cvp atma aramalarını mesgule bile alma. oldu da atarsa birine taktı bana facebook umu fln caldı mail adresimden kızlarla birbirimize fotoğraf atıyodu onları felan çalmış tehdit ediyodu bende ciddiye almadım dersin bak güven bişey yapamaz

Aman dikkatli olun , nasıl olsa aynı sey diye düsünerek siz de plajda ic camasırlarınızla güneslenip bir de bu feyse meyse atmayın ..

Başkalarına da yaptığı belli sana başkasının bacağının resmini attığına göre
madem öğretmen siz şikayetçi olduğunda kendisininde başı belaya girer
tamamen sizi korkutup istediğini alma peşinde

Hayir madem face uzerinden yazistiniz,face de hic mi resminiz yok. Fiziginizi gorunce ne olacakmis ve nasil sileceginden emin olur da atarsiniz, bazen sasiyorum size. Yasal olarak santaj yaptigi icin elbet bir yaptirimi vardir. Artik kimseye resim atmazsiniz.

ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor... hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde

canım git hemen değiştir numaranı polise git bilgi ver şikayetini gizli tutarlar ailenin bilmesini istemezsen. bi de benim eşimde polis memuru o numara çok önemli değil aramıyolar telden ev adresinden ulaşıyolar sana değiştirebilirsin yani

haaahaaaahh sabah sabah güldürdün beni

Bence bugünden itibaren her gün iç çamaşırınla fotoğraf çekil elinde mezura da olsun.
Genelde bayanlar ne kadar inceldiklerini görmek için before-after için çamaşırlı fotoğraf çekiyorlar artık
Olur da ailene gönderirse yanlışlıkla gönderdim kilo için duruyordu yüzümü atacaktım bu fotoğraf gitti o gün bugündür tehdit ediyor dersin
Ama gözünü seveyim bunu da gidip söyleme, zaten çarpılcam az sonra yalan uydurmaktan.

tatlım korkma ya fotoshop denilen bir olay var ben noprmal halimi göndermiştim bu adam fotoshoplamış hem bu bacakta bu vücutta benim değil dersiniz ben ütüm giyinik halimi bu böyle yapmış beni tehdit etti tehditleriyle bana istediklerini yaptırtabileveğini sandı .bu ailenize anlatacaklarınız size tavsiyem bir avukatla görüşün ona bir ihtarname çeksin eğer devam ederse millieğitime ve mahkemeye gideceğinizi söyleyin ailenize de olmayan şeylerle bana şantaj yapıyor dersiniz hiç korkmayın teknoloji ve yasalar sizin yanınızda asıl o korksunve utansın hakim savcı kardeşi abisi varsa bu yüz kızartıcı bir suç onun açısından sizde bundan sonra değil fotograf göndermek internetten kimseyle tanışmayın gönül ilişkisi kurmayın

burda gördüğüm 2. tehtit konusu bu tüm sayfaları okuyamadım ama değil yabancıya kendi eşime o tür resimler yolamam.bu kadar saf olmayın hangi erkek bakarda siler öyle resmi.tehtit amaçlı saklamasa bile silmez sizden bunu isteyen erkek.erkeklere suç buluyorsunuz oke ama en başta suçlu sizlisiniz.tehtit konusuna hiç aldırmayın bi şey yapamaz.tanıdık bir avukat bulun konuşsun o .geeizikal herifle tırsar zaten

yorumunuz tebessüm ettirdi bana,siz çok yaşayın :)

Maalesef artık ailesine photoshop diyemez çünkü tehdit eden adama bunu olduğu gibi yazmış, adamın elinde bunlar yazılı olarak duruyor.

zaten photo shop diyemez ki .Bilirkişiler neden var mahkemelerde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…