- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
faceden babasını da gösterdiğinden eminim maalesef
canım bence kesinlikle kabullenme öyle bişey yapamaz boş tehdit bunlar hatanın kanıtı olan msj lar atma. benim bi arkadaşımında basından böyle olay gecti ilk boyun eğdi sonra bıktı napıyosan yap dedi ve bişey yapamadı. numarasını engelle hemen ne msj atarsa atsın cvp atma aramalarını mesgule bile alma. oldu da atarsa birine taktı bana facebook umu fln caldı mail adresimden kızlarla birbirimize fotoğraf atıyodu onları felan çalmış tehdit ediyodu bende ciddiye almadım dersin bak güven bişey yapamazÇok zor durumdayım ve gece gözüme bir gram uyku girmedi. Ben geçtiğimiz yaz facebookta biriyle tanışmıştım kpss sayfalarından. İlk başta arkadaştık sonradan sevgili gibi konuşmaya başladık. Kendisi öğretmen yani face de gördüm öğrencileri ile bir sürü resmi vardı. 34-35 yaşlarında. nasıl bir aptallık yaptım bilmiyorum ama normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama o sıralar psikolojim kötüydü kpss kötü gelmişti eski erkek arkadaşıma kinliydim derken nasıl güvenip o hatayı yaptım bilmiyorum ve buraya bile çok mahçup yazıyorum. Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş. çok uğraştı 1 ay boyunca mayolu resimden ne farkı var falan dedi. denize giderkende seni gören görüyor ne olacak sanki dedi hemen bakıp sileceğim dedi ve o kadar aptalım ki en sonunda ikna beni etti. Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim. O şart ile yollamıştım ve yemin etmişti. sonra aptal gibi güvnip nette tanıştığım birine kocaman bir aptallık yapıp yolladım ve bakınca sildim dedi. bende güvendim ve sildi zannettim çünkü büyük yemin etmişti aradan biraz zaman geçti ve sevmediğim huyları çıktı ve görüşmeyi kestim. sonra ara ara yazıyordu pas vermiyordum. sonra işte 4 ay geçti hala ara ara yazıyor ne yapıyorsun diye falan.. bende yaklaşık 25 gündür biriyle görüşüyorm ve ciddi bir ililşki yani aileler tanıştı çünkü... dedim ki ben ciddi bir yola giiriyorum artık beni arama dedim. öyle olsun dedi. sonra benim o yolladığım resmi yolladı ve bir tane de bana ait olmayan bacak resmi yolladı. bunları yayacağım dedi. intertte. sonra babana ulaştırmazsam o..çoçuğuyum falan demeye başladı. aradım dedim ki bak lütfen sana güvenip yolladım pişman ettin hani silmiştin dedim. silmedim dedi. seni mahvedeceğim diyor. beni aşağılayacak sözler söylüyor. acı çekeceksin seni mahvedeceğim diyor. sana güvenip yolladım ama böyle bir şey yaparsan seninde başın yanar dedim. böyle durumlarda hukuk hep kadınlardan yana olur dedim. bunun kardeşleri hakim savcı bana resimlerini yollamıştı hep ve hukuğu bana öğretme benim arkam sağlam benle uğraşılmaz biz aşiretiz diyor bu doğulu ayrıca... ve ben şu an çıkmazdayım hüngür hüngür ağlamak istiyorum kendime çok kızıyorum bu aptallığı nasıl yaptım diyesuç bende ama güvenmediğim tanımadığım birine nasıl gönderirim nasıl böyle bir aptallık yaparım ama artık olan oldu.. sizce böyle bir şey yapabilir mi ? Beni korkutmak için mi yapıyor sizce. Facebook u mu dondurdum hemen. babamı faceden bulur mu bilmiyorum resimde yüzümü kapatmıştım allahtan ama bizim evde çekildiği belli ... ben tam bir geri zekalıyım aptalım siz de bana ne kadar aptalsın iki günde netten tanıdığın birine resim yollarsan tabi böyle olur diyeceksiniz ve yerden göğe kadar haklısınız ama bu işten nasıl kurutulurum kızlar
Aman dikkatli olun , nasıl olsa aynı sey diye düsünerek siz de plajda ic camasırlarınızla güneslenip bir de bu feyse meyse atmayın ..Neresinden anladiniz yazimi ya?
Kapali kizin ailesi kizini kapali biliyo acik resmini görurse kizar degerlerine uygun dusmedigi icin. Onlar sacinin telini bile gunah sayarlar yani tepkileri buyuk olur.
Konu sahibi mayo giydigine gore acik resimleri aile degerlerine ters dusecek tarzda degil ki?
Ben konunun tehdit santaj kisminin kotu oldugunu belirttim ve dedim ki elin adamina bu firsati verme "babam gorurse gorsun de " dedim. Babasi belki de sandigi kadar kizmaz? Herkesin degeri ayni degil , olmak zorunda da degil. Babasi belki bise demez? Sahilde bikini giymekle evde ayni sekilde giyinmenin ne farki var? Sahildeki fotolarini herkes face ' koyuyo? Goruntu ayni ? Ben acik giyinmek isterim foto cekerin face e koyarim arkdasima gonderirim kim ne diyebilir ?
iç çamaşırlı demedim yahuyok artıkkk
iç çamaşırlı demedim yahu
hani çocuk kardeşini göstermiş ya faceden ihtimal ki kızımız da ailesini falan göstermiştir
Hayir madem face uzerinden yazistiniz,face de hic mi resminiz yok. Fiziginizi gorunce ne olacakmis ve nasil sileceginden emin olur da atarsiniz, bazen sasiyorum size. Yasal olarak santaj yaptigi icin elbet bir yaptirimi vardir. Artik kimseye resim atmazsiniz.Çok zor durumdayım ve gece gözüme bir gram uyku girmedi. Ben geçtiğimiz yaz facebookta biriyle tanışmıştım kpss sayfalarından. İlk başta arkadaştık sonradan sevgili gibi konuşmaya başladık. Kendisi öğretmen yani face de gördüm öğrencileri ile bir sürü resmi vardı. 34-35 yaşlarında. nasıl bir aptallık yaptım bilmiyorum ama normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama o sıralar psikolojim kötüydü kpss kötü gelmişti eski erkek arkadaşıma kinliydim derken nasıl güvenip o hatayı yaptım bilmiyorum ve buraya bile çok mahçup yazıyorum. Benden iç çamaşırlı resim istedi fiziğimi merak ediyormuş. çok uğraştı 1 ay boyunca mayolu resimden ne farkı var falan dedi. denize giderkende seni gören görüyor ne olacak sanki dedi hemen bakıp sileceğim dedi ve o kadar aptalım ki en sonunda ikna beni etti. Ama yemin ettirmiştim baktıktan 1 dakika sonra silmek için yemin edecksin demiştim. O şart ile yollamıştım ve yemin etmişti. sonra aptal gibi güvnip nette tanıştığım birine kocaman bir aptallık yapıp yolladım ve bakınca sildim dedi. bende güvendim ve sildi zannettim çünkü büyük yemin etmişti aradan biraz zaman geçti ve sevmediğim huyları çıktı ve görüşmeyi kestim. sonra ara ara yazıyordu pas vermiyordum. sonra işte 4 ay geçti hala ara ara yazıyor ne yapıyorsun diye falan.. bende yaklaşık 25 gündür biriyle görüşüyorm ve ciddi bir ililşki yani aileler tanıştı çünkü... dedim ki ben ciddi bir yola giiriyorum artık beni arama dedim. öyle olsun dedi. sonra benim o yolladığım resmi yolladı ve bir tane de bana ait olmayan bacak resmi yolladı. bunları yayacağım dedi. intertte. sonra babana ulaştırmazsam o..çoçuğuyum falan demeye başladı. aradım dedim ki bak lütfen sana güvenip yolladım pişman ettin hani silmiştin dedim. silmedim dedi. seni mahvedeceğim diyor. beni aşağılayacak sözler söylüyor. acı çekeceksin seni mahvedeceğim diyor. sana güvenip yolladım ama böyle bir şey yaparsan seninde başın yanar dedim. böyle durumlarda hukuk hep kadınlardan yana olur dedim. bunun kardeşleri hakim savcı bana resimlerini yollamıştı hep ve hukuğu bana öğretme benim arkam sağlam benle uğraşılmaz biz aşiretiz diyor bu doğulu ayrıca... ve ben şu an çıkmazdayım hüngür hüngür ağlamak istiyorum kendime çok kızıyorum bu aptallığı nasıl yaptım diyesuç bende ama güvenmediğim tanımadığım birine nasıl gönderirim nasıl böyle bir aptallık yaparım ama artık olan oldu.. sizce böyle bir şey yapabilir mi ? Beni korkutmak için mi yapıyor sizce. Facebook u mu dondurdum hemen. babamı faceden bulur mu bilmiyorum resimde yüzümü kapatmıştım allahtan ama bizim evde çekildiği belli ... ben tam bir geri zekalıyım aptalım siz de bana ne kadar aptalsın iki günde netten tanıdığın birine resim yollarsan tabi böyle olur diyeceksiniz ve yerden göğe kadar haklısınız ama bu işten nasıl kurutulurum kızlar
ben herşeyi göze aldım kariyerim bile umrumda değil diyor...hattımı değiştirmek istiyorum ama 1-2 ay içinde değiştiremem polislik sınavına gireceğim bu numaram kayıtlıydı kişisel bilgilerimde
haaahaaaahh sabah sabah güldürdün beniO degılde benim iççamaşırlı resimimi gönderecek ne ozguvenım ne de fiziğim var...özguvenınızden ve sağlıklı beslenmenizden dolayı kutluyor,cesaretinize şaşırıyor,saflıgınıza hayret ediyor,o gerızekalıya da Allah belasını versın dıyorum..
O degılde benim iççamaşırlı resimimi gönderecek ne ozguvenım ne de fiziğim var...özguvenınızden ve sağlıklı beslenmenizden dolayı kutluyor,cesaretinize şaşırıyor,saflıgınıza hayret ediyor,o gerızekalıya da Allah belasını versın dıyorum..
O degılde benim iççamaşırlı resimimi gönderecek ne ozguvenım ne de fiziğim var...özguvenınızden ve sağlıklı beslenmenizden dolayı kutluyor,cesaretinize şaşırıyor,saflıgınıza hayret ediyor,o gerızekalıya da Allah belasını versın dıyorum..
tatlım korkma ya fotoshop denilen bir olay var ben noprmal halimi göndermiştim bu adam fotoshoplamış hem bu bacakta bu vücutta benim değil dersiniz ben ütüm giyinik halimi bu böyle yapmış beni tehdit etti tehditleriyle bana istediklerini yaptırtabileveğini sandı .bu ailenize anlatacaklarınız size tavsiyem bir avukatla görüşün ona bir ihtarname çeksin eğer devam ederse millieğitime ve mahkemeye gideceğinizi söyleyin ailenize de olmayan şeylerle bana şantaj yapıyor dersiniz hiç korkmayın teknoloji ve yasalar sizin yanınızda asıl o korksunve utansın hakim savcı kardeşi abisi varsa bu yüz kızartıcı bir suç onun açısından sizde bundan sonra değil fotograf göndermek internetten kimseyle tanışmayın gönül ilişkisi kurmayın
zaten photo shop diyemez ki .Bilirkişiler neden var mahkemelerde ?tatlım korkma ya fotoshop denilen bir olay var ben noprmal halimi göndermiştim bu adam fotoshoplamış hem bu bacakta bu vücutta benim değil dersiniz ben ütüm giyinik halimi bu böyle yapmış beni tehdit etti tehditleriyle bana istediklerini yaptırtabileveğini sandı .bu ailenize anlatacaklarınız size tavsiyem bir avukatla görüşün ona bir ihtarname çeksin eğer devam ederse millieğitime ve mahkemeye gideceğinizi söyleyin ailenize de olmayan şeylerle bana şantaj yapıyor dersiniz hiç korkmayın teknoloji ve yasalar sizin yanınızda asıl o korksunve utansın hakim savcı kardeşi abisi varsa bu yüz kızartıcı bir suç onun açısından sizde bundan sonra değil fotograf göndermek internetten kimseyle tanışmayın gönül ilişkisi kurmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?