iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Sakın sakın görüşme, iletişim bilgilerini değiştir, zaten son mesajında saçmaladığını belli etmiş gayet, yok seni seviyorum falan filan...g.tü yemedi çark etti işte daha da muhatap olma ve de bilgilerini araştırıp öğren...kimdir nedir.
Korktukça üstüne gelir bu tipler, yapacak olan bu kadar dillendirmez belli ki sana yaptırmak istediği başka şeyler var...sakın aldanma.

princes_Pocahontas
yorumları henüz okumadım ama korkmayın muhatap da olmayın. sadece size yazdığı mesajlarla savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı bildirin, gerisi sana kalmış deyin.
yaptığı tehdit suç ve hak var hukuk var.

Hepsini okuyamadim son durum ne bilmiyorum ama ogretmense eger dogrudan milli eğitim mudurlugune gidin. Durumu anlatin.
cok acik yazacagim , adamın agzina si...lar yeminle. Kolay mi öyle?
Velilerine ulasip anlatacagim hepsini de.
hicbir sey yapamaz sonrasinda.
arkasi ne kadar güçlü olursa olsun, alenen suc işliyor.
Mesleginden olmak istemiyorsa yapamaz dediklerini.

Atacağınız çok akıllıca adımlar vardı, arada çok güzel fikirler veren de çıkmış, ben de konuyu baştan sona okurken neler yapılabilir diye düşünüyordum ki... adama yazdığınız cevabı gördüm.

Herkesin verdiği fikirlerden çorba yapıp adama sunmuşsunuz. Sizi korkak göstermekle kalmamış, iş olur da büyürse kendinize kaçacak yer bırakmamışsınız. Siz bu adamdan gelecek olası saldırıları nasıl savuşturacağınızı düşürken, bulduğunuz çözümleri nasıl olur da o adama yazarsınız aklım almıyor.

Size tek söyleyebileceğim, allah aşkına artık adamla muhatap olmayın. "Bana iç çamaşırlı resmini gönderip sileceğime inanan kız bu tehditlere de inanır" diye düşünen bir adamı haklı çıkarmak için elinizden geleni yapmışsınız. Adamı korkuttuğunuzu sanıyorsunuz ama emin olun onun işini kolaylaştırıp duruyorsunuz. Lütfen artık muhatap olmayın.

Adamın fotoğrafınızı yaymadan, sadece "yayacağım" demesi bile suçken neden harekete geçmediniz, şu saatten sonra savcılığa gider misiniz bilmiyorum. Ama tek ricam, eğer adı-soyadı, ve öğretmen olduğu gerçekse lütfen bir şekilde meslekten men edilmesini sağlayın. Böyle insanlar eğitimci olmamalı.

Her sey lehineyken ancak bu kadar b.ka sardirilabilirdi bi olay. E yuh yani!

Sikayet et arkadasim ŞİKAYET ET . Boyle bir pisligin öğretmenlik yapmasini da engellersin hem de bu beladan kurtulursun.

Su yazdigin mesajdan sonra o resimleri nasil gonderdigini anladım gerçekten. Bari bundan sonra akıllı davran lütfen

babanın adını bilse bile aynı ad soyaddan bir sürü adam var nerden bilsin faceden hangisi senin baban.Korkmana gerek yok hiç..internetten böyle resimler bilmem neler isteyen adam ilerde kız öğrencileride tehdit eder valla dersimden bırakırım seni okulu bitiremezsin vs. diye.Sapık adam yaa

Simdi bu konuyu boylece kapatiyor ama sikayet etmende fayda var, gunu kurtarmaya calismis. Ya ileride evlendiginde baska bir zamanda karsin cikarsa? Yol yakinken sikayet et.

kpss ye hazırlanan eğitimli bi insansınız..nasıl böyle yeni yetmeler gibi bi hataya düştünüz anlamadım yaaa ben..Allah kolaylık versin ne diyim..

Kızlar adam msj atmış karşına çıkmıcam sildim herşeyi diye..Sandığımızdan daha korkakmış attığın o mesajdan korkmuş daha da korkma ama yinede msjları ve numarasını sakla belli olmaz..

Nasıl bir yorum bu allahaşkına? Kız kapalı olsa tüh yazık ama zaten açıkça müstehak mı? Kızı açık diye babası tacizi normal mi karşılasın istiyorsunuz.

Ne kadar haklısın. Tepe tüyüm havaya kalktı

Sen bir hata yapmissin orasi kesin ama sakin olaki panik yapip daha buyuk hatalar yapma direk savciliga basvur bence. Tehditle sana baska seyler yaptirmaya calisabilir.Isin boyutu degismeden aileni de yanina alip karakola git sikayetini yap. boyle insan kiligindakilerin aramizda dolasiyor olmasi heleki egitimci oldugunu bilmek tuylerimi diken diken ediyor.bu sapik ruhlu insan yarin birgun ayni seyleri ogrencilerine de yasatir.

Öncelikle geçmiş olsun. Mücadele gücünüz varsa peşinzi bıraksa da bırakmasa da savcılığa şikayette bulunun. Bugün size yarın başkasına... öğretmen diyorsunuz öğrencilerine de faydanız olur ailelerine de

Nasıl bir yorum bu allahaşkına? Kız kapalı olsa tüh yazık ama zaten açıkça müstehak mı? Kızı açık diye babası tacizi normal mi karşılasın istiyorsunuz.
Neresinden anladiniz yazimi ya?
Kapali kizin ailesi kizini kapali biliyo acik resmini görurse kizar degerlerine uygun dusmedigi icin. Onlar sacinin telini bile gunah sayarlar yani tepkileri buyuk olur.
Konu sahibi mayo giydigine gore acik resimleri aile degerlerine ters dusecek tarzda degil ki?
Ben konunun tehdit santaj kisminin kotu oldugunu belirttim ve dedim ki elin adamina bu firsati verme "babam gorurse gorsun de " dedim. Babasi belki de sandigi kadar kizmaz? Herkesin degeri ayni degil , olmak zorunda da degil. Babasi belki bise demez? Sahilde bikini giymekle evde ayni sekilde giyinmenin ne farki var? Sahildeki fotolarini herkes face ' koyuyo? Goruntu ayni ? Ben acik giyinmek isterim foto cekerin face e koyarim arkdasima gonderirim kim ne diyebilir ?

canım olan olmuş artık kendini üzme, yüzünü kapatmakla çok iyi yapmışsın bu arada. ben onun bir şey yapacağını düşünmüyorum ama ne istiyo peki senden, benimle mi evleneceksin diyo yani?

Böylesini mesleğinden men edeceksin de işte..iyice irite oldum böyle pislikler bu kutsal mesleği icra etmesinler !

Savcılığa dilekçe ver, şikayetinin gizli kalmasını iste
Sonra dilekçeni ona gönder, sana gönderdiğim gibi okuluna da yollayacağım
Sen resimlerimi yay, ben de senin sapıklığını yayacağım diye tehdit et
Bakalım bir daha sesi çıkabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…