İç dekorasyonlarda ,tablo mu resim mi ?

biraz izah edici yazsaydınız fikir verebilirdik...
neye göre nasıl bir eve göre..
kalsik mi spor mu
mobilyalı mı sade mi dar mı geniş mi,
nasıl bir iç mekan.??
bunların cevabını bilmeden şu olmalı bu olmalı denmez ki..

Siyah,beyazın hakim olduğu bir yatak odasında,nasıl bir tablo seçimi yapardınız mesela?

başka evlere baktığımda tablo çok güzel durabiliyor evet ama kendi evimi düşününce özellikle soyut tablolar bana pek hitap etmiyor.
ben mesala şöyle baktığımda orda olmak isteyeceğim bana mutluluk veren bi şey tercih ederdim.bu manzara veya çiçek olabilir.yada bi fotoğraf
ama tabi kendi yaptığınız yada bi tanıdığınızın yaptığı manevi değeri olan bişey olursa soyut çalışmalarda olabilir. tamamen benim fikrim.evde kulandığımız aksesuarlar bize mutluluk vermeli.

tabi bu tablo yada resimle zenginleştirilen bi odada çok hoş göründüğü için mutluluk verebilir.bu tamamen kişisel tercittir bana kalırsa

aslında zevkinize göre değişir...
ama tabii klasik mobilyalarla dolu bir salonda siyah/beyaz resimler de pek hoş durmaz tabii...:)
siyah/beyaz bir yatak odasından bahsediyorsunuz, eğer modernse kontrast renklerde bir resim çerçevesi güzel bir seçim olabilir...ya da modern/soyut yağlıboya tablolar da aynı işi görür.

Evet,bende uzun yıllar ,çerçeve resimler kullandım.Fakat yatak odasına daha uygun seçilmiş iyi tablo daha hoş duracağını düşünüyorum.

Evet çok doğru ama çerçeve resim kullanmak istemiyorum.Ben daha şık durabilecek modern tablo olsun istiyorum.Siz nasıl bir tablo tavsiye edersiniz?

Hadi bir baska bakis acisida benden alan darsa basucuna füme ayna, odayi iki kat buyutur.:))

Yatak odasinda bir balerin tablosu veya daha romantik bir tablo sicak gosterir

Son düzenleme:
Hadi bir baska bakis acisida benden alan darsa basucuna füme ayna, odayi iki kat buyutur.:))

Yatak odasinda bir balerin tablosu veya daha romantik bir tablo sicak gosterir

Tavsiye için çok teşekkür ederim.Aynada iyi bir seçenek fakat,dolabımda zaten ayna var.Romantik iyi tablo daha şık olabilir.

ben tabloları daha çok beğeniyorum nedense.özellikle kanvas tipi tablolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…