İç dökme meselesi...

tipitip26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.173
1.390
133
38
Fikir degil ama iç dökme başta soyliyim arkadaslar sıkılabilirsiniz anlaticak kimsem yok ablam kendi hayat derdinde ,annem anlayisli biri degil o yuzden yazmak istedim buraya esim benimle konustu ikna etmeye calisti ikimiz de sakin kalmaya calisalim cocuk icin dedi cocugum icin söz vericeksen tamam dedim ama yine de bu sürecte kafam karisik bosanma konusunda Rabbime yalvardim bana bir işaret göster ne yapayim diye dün onun iş çikis saatinde aradim yogurt istiycektim acildi telefon cebindeymis demek ki kendiliginden basildi elinde baskka bi telefonla konusmasina şahit oldum beni kötülüyor birine "duzelmiyor bu "diyor annemi şikayet ediyor "annesi de aramizi duzeltmiyor" diyor hadi dedim buraya kadar yine tamam cunku benim yuzume de soyler bunlari dedim heralde bi arkadasina ya da akrabaya anlatiyor Rabbim tam en onemli yeri saklamis bana "kizin ayseyle evlenicektim ben hatice teyze aslinda ama o kabul etmedi psikolijin bozuk dedi bana " diyor taa biz gorusmeye basladigimizda 12 yil onceki sevgilisinin annesi...başımdan asagi kaynar sular dokuldu kalbimin nasil attigini size anlatamam farketti acildigini diger telefonun "her seyi duydum bu kadar da degil "dedim eve gelmemeliydi onurlu bi adam gelmez ama o geldi hicbisey yok gibi kendini savunuyor "dertlescek birine ihtiyacim.vardi ona anlattim kizini engellemistim zaten merak etme "diyor bi de utanmaz dedim senin anan ablan kardesin arkadaslarin var onlara anlatsaydin ne alaka eski sevgilinin annesi ne??bi de şoyle bi cumle kurdu telefonda"tabi gelirim dugune kim anliycakki kiz mi erkek tarafi miyim" kiz evleniyormus da onun dugunune gelirim diye yalan soyledim kadina diyor utanmaz adam kendi yuvani yiktin bi de baska yuvaya engel olucaksin kizlar cok tuhaf hissediyorum boyle boslukta gibi kizima kalan son enerjimi vermeye calisiyorum ama cok zor

Son düzenleme:
İşiniz,mesleğiniz var mı?
Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

12 yıl önce Hatice teyzenin kızı psikolojin bozuk diyip evlenmeyerek doğru olanı yapmış. Siz bir hata yapmışsınız olabilir hepimiz insanız hata yapabiliriz ama hatayı devam ettirmekte ki ısrar neden? Boşayın gitsin önce kızınıza sonra sizin canınıza yazık.

Boşanma sürecini başlatıcam insallah ama tam da kizim 1.sinifa basliycak iki sürece de ayak uydurabilecek mi diye korkuyorum ama böyle de kendime saygimi yitirirken zaten iyi bi anne olamam ki...taniyabileceginiz en yüzsuz ve manipülatif insan konusma sonunda mutlaka ben hatali cikiyorum "sen de şunu yaptin bunu yaptin" diye

Azıcık onurun gururun varsa ne pahasına olursa olsun boşanırsın.
Ay kızım hassas bilmem ne.
O kızının gözü önünde en güvendiği babası en güvendiği anasını tekme tokat dövdü.
Bir daha diyeyim tekme tokat dayak yediniz. Çok iyi bir baba olsa zaten bunları yapmaz. Tekrar sizi dövmeyeceği kızınıza şiddet uygulamayacağının garantisi var mı?

Boşanma sürecini başlatıcam insallah ama tam da kizim 1.sinifa basliycak iki sürece de ayak uydurabilecek mi diye korkuyorum ama böyle de kendime saygimi yitirirken zaten iyi bi anne olamam ki...taniyabileceginiz en yüzsuz ve manipülatif insan konusma sonunda mutlaka ben hatali cikiyorum "sen de şunu yaptin bunu yaptin" diye
Valla annesinin dayak yemesine asagilanmasina ayak uydurması daha zordur kesinlikle. Ruh hastası adam da kendi basini yesin

Orada adım atmaktan korkarak kaldığın her dakika sana daha kötülerini yaşatma cesareti bulacaktır. Duyacağınızı duymuş yaşayacağınızı yaşamışsınız. Şiddet uygulayıp böyle pişkinlikler yapan birini affetmeyin lütfen. Kızınızın psikolojisini düşünüyorsanız daha kötü şeylere tanık olmasına izin vermeyin. Allah yardım ediyor insana merak etmeyin.

Psikolojisinin bozuk olduğu belli adamla bile bile evlenip bir de çocuk yapmak nasıl bir akıl?
Bir çocuğun günahına girmişsiniz. Siz kendi seçiminizle sorunlu bir tiple evlenip dayak yiyorsunuz, seçiminizdir afiyet olsun. Ama o çocuğun günahına girmeye hakkınız yoktu.
En azından bundan sonra çocuğunuz için doğrusunu yapın ayrılın

Çocuğunuzun psikolojisini boşanma değil annesinin dayak yemesi bozar. Gün gelecek çocuğuna kızıp ona da vuracak.

Sizin işiniz mesleğiniz var mı ?
Boşanmanız durumunda nasıl olacak süreç düzeniniz vs bunları iyice ölçüp biçtiniz mi ?
Eşinizle oturup bir süre ayrı yaşamayı teklif edin.
Bu süreçte kendinizi toparlarsınız boşanma için anlaşmalıya ikna etmeye çalışın daha fazla yorulmayın yıpranmayın.

Fikir degil ama iç dökme başta soyliyim arkadaslar sıkılabilirsiniz anlaticak kimsem yok ablam kendi hayat derdinde ,annem anlayisli biri degil o yuzden yazmak istedim buraya Eşimle 12.yılımız bugüne kadar da çok sey yasadik ama bazı şeyler artık kötü bi rüyadayım gibi hissettiriyor bikaç gün önce şiddet uyguladi tekmelerle kafama yumruklarla kızım önüme atladi aglayarak en çok o zoruma gitti dusunun ki kendime uzulmedim kizimin o psikolojiyi yasamasina uzuldjm kizimiz cok kucuk hassas ,esim benimle konustu ikna etmeye calisti ikimiz de sakin kalmaya calisalim cocuk icin dedi cocugum icin söz vericeksen tamam dedim ama yine de bu sürecte kafam karisik bosanma konusunda Rabbime yalvardim bana bir işaret göster ne yapayim diye dün onun iş çikis saatinde aradim yogurt istiycektim acildi telefon cebindeymis demek ki kendiliginden basildi elinde baskka bi telefonla konusmasina şahit oldum beni kötülüyor birine "duzelmiyor bu "diyor annemi şikayet ediyor "annesi de aramizi duzeltmiyor" diyor hadi dedim buraya kadar yine tamam cunku benim yuzume de soyler bunlari dedim heralde bi arkadasina ya da akrabaya anlatiyor Rabbim tam en onemli yeri saklamis bana "kizin ayseyle evlenicektim ben hatice teyze aslinda ama o kabul etmedi psikolijin bozuk dedi bana " diyor taa biz gorusmeye basladigimizda 12 yil onceki sevgilisinin annesi...başımdan asagi kaynar sular dokuldu kalbimin nasil attigini size anlatamam farketti acildigini diger telefonun "her seyi duydum bu kadar da degil "dedim eve gelmemeliydi onurlu bi adam gelmez ama o geldi hicbisey yok gibi kendini savunuyor "dertlescek birine ihtiyacim.vardi ona anlattim kizini engellemistim zaten merak etme "diyor bi de utanmaz dedim senin anan ablan kardesin arkadaslarin var onlara anlatsaydin ne alaka eski sevgilinin annesi ne??bi de şoyle bi cumle kurdu telefonda"tabi gelirim dugune kim anliycakki kiz mi erkek tarafi miyim" kiz evleniyormus da onun dugunune gelirim diye yalan soyledim kadina diyor utanmaz adam kendi yuvani yiktin bi de baska yuvaya engel olucaksin kizlar cok tuhaf hissediyorum boyle boslukta gibi kizima kalan son enerjimi vermeye calisiyorum ama cok zor
Size şiddet uygulayan biri neye sizi ikna etmeye çalışıyor o kısmı anlamadım?
Size uyguladığı şiddeti çocuğunuz içinde olsa nasıl affedebilirsiniz? İlerde çok çok daha fazlasını yapacak.
Eski sevgilisinin annesine bunları anlatan insan inanın ki yatak odasını bile herkese anlatır. Bir kız çocuğunun böyle bir babayla büyümesi o kadar kötü ki. Zamanla bunları normal olarak kabul edip ilerde daha fazlasını yaşayabileceğini biliyorsunuz değil mi?

Uydur uydur ipe diz.
Şu hikayede koca kişisi kalkacak eski sevgilisinin annesini arayacak ajhasdgdgdhad
Cebinde olan telefonundan dışarıdaki adamın ayşe'nin anasıyla olan konuşmasını duyacaksınız.
Offff tamam

Manipülatif bir insana karşı yapabileceğiniz en iyi savunma susmaktır. Kendini boşuna anlatmaya açıklamaya yapmaya çalışma sadece sus. Ne kendini yorarsın ne de sinirlerini bozarsın takmıyormuş gibi görünmek en mantıklı olanı...

Fikir degil ama iç dökme başta soyliyim arkadaslar sıkılabilirsiniz anlaticak kimsem yok ablam kendi hayat derdinde ,annem anlayisli biri degil o yuzden yazmak istedim buraya Eşimle 12.yılımız bugüne kadar da çok sey yasadik ama bazı şeyler artık kötü bi rüyadayım gibi hissettiriyor bikaç gün önce şiddet uyguladi tekmelerle kafama yumruklarla kızım önüme atladi aglayarak en çok o zoruma gitti dusunun ki kendime uzulmedim kizimin o psikolojiyi yasamasina uzuldjm kizimiz cok kucuk hassas ,esim benimle konustu ikna etmeye calisti ikimiz de sakin kalmaya calisalim cocuk icin dedi cocugum icin söz vericeksen tamam dedim ama yine de bu sürecte kafam karisik bosanma konusunda Rabbime yalvardim bana bir işaret göster ne yapayim diye dün onun iş çikis saatinde aradim yogurt istiycektim acildi telefon cebindeymis demek ki kendiliginden basildi elinde baskka bi telefonla konusmasina şahit oldum beni kötülüyor birine "duzelmiyor bu "diyor annemi şikayet ediyor "annesi de aramizi duzeltmiyor" diyor hadi dedim buraya kadar yine tamam cunku benim yuzume de soyler bunlari dedim heralde bi arkadasina ya da akrabaya anlatiyor Rabbim tam en onemli yeri saklamis bana "kizin ayseyle evlenicektim ben hatice teyze aslinda ama o kabul etmedi psikolijin bozuk dedi bana " diyor taa biz gorusmeye basladigimizda 12 yil onceki sevgilisinin annesi...başımdan asagi kaynar sular dokuldu kalbimin nasil attigini size anlatamam farketti acildigini diger telefonun "her seyi duydum bu kadar da degil "dedim eve gelmemeliydi onurlu bi adam gelmez ama o geldi hicbisey yok gibi kendini savunuyor "dertlescek birine ihtiyacim.vardi ona anlattim kizini engellemistim zaten merak etme "diyor bi de utanmaz dedim senin anan ablan kardesin arkadaslarin var onlara anlatsaydin ne alaka eski sevgilinin annesi ne??bi de şoyle bi cumle kurdu telefonda"tabi gelirim dugune kim anliycakki kiz mi erkek tarafi miyim" kiz evleniyormus da onun dugunune gelirim diye yalan soyledim kadina diyor utanmaz adam kendi yuvani yiktin bi de baska yuvaya engel olucaksin kizlar cok tuhaf hissediyorum boyle boslukta gibi kizima kalan son enerjimi vermeye calisiyorum ama cok zor
Beklediğiniz işaretler tekmeler ve tokatlar olabilir mi?

Back
X