• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dokme , yalnızlık annem ve ben

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Yurtta kalıyorum ilçede okuyorum biraz önce annemle görüntülü konustum bu hayatta hep annem arkadaşım gibiydi babamla ayrilar annemle yaşıyodum annem arkadaşın yok mu falan diye sordu doğru düzgün ark yok kafa dengi yok samimi mesela geçmişte lisedede yalnız otururdum okul hayatımda hep zorbalık gördüm dışlanmış olarak okul cagim biraz böyle geçti sanırım bunların izini taşıyorum ondan böyle görüntülü konuşma bitince ağladım kendimi yalnız hissettim rahatladım ...

Eğer kimse beni sevmedi, beni sevemez benim kimsem yok, arkadaşım yok diye düşünür ve bu durumdan korkarsan gerçekten aynı şeyleri yaşarsın.
Ortaokul lisede yaşanan şeyler senin karakterin değildi. Kendine bu şansı ver. Okulda destek alabileceğin bir birim vardır psikolojik olarak. Onun haricinde spor güzel sanatlar klübüne kayıt ol. Spora yazıl. Düzenli yürüyüş etkinlikleri var katılabilirsin. Yavaş yavaş olur. Resim fotoğrafçılık kursuna yazıl

Yurtta kalıyorum ilçede okuyorum biraz önce annemle görüntülü konustum bu hayatta hep annem arkadaşım gibiydi babamla ayrilar annemle yaşıyodum annem arkadaşın yok mu falan diye sordu doğru düzgün ark yok kafa dengi yok samimi mesela geçmişte lisedede yalnız otururdum okul hayatımda hep zorbalık gördüm dışlanmış olarak okul cagim biraz böyle geçti sanırım bunların izini taşıyorum ondan böyle görüntülü konuşma bitince ağladım kendimi yalnız hissettim rahatladım ...
Özgüvenizi gelistirmeniz lazim. Okulda yasadiklarinizi bi kenara cekin. Ilerisi icin planlar yapin. QueenGenepil QueenGenepil dedigi gibi aktivite yapabilirsiniz. Yeni hobiler bulmalisiniz.

Ama sunu da söyleyim evet arkadaslik önemlidir ama ilk sirada aile. iyi bir aileye sahipseniz yinede sansli hissedebilirsiniz kendinizi.

Back
X