İç dökme

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar hiç iyi hissetmiyorum derdimi kime anlatsam da çözemem sanki sonsuza dek böyle mutsuz kalacakmışım gibi. Yoruldum. Yalnızlıkla cezalandırıldım sanki. İşe gitmek istemiyorum. İlaç başladım antidepresan. Hiç iyi değilim ağlıyorum uyuyorum uyanıyorum. Ben yaşamayı sevemiyorum. Böyle saatlerce dertleşmek istiyorum ama neyi nasıl anlatayım kime anlatayım bilmiyorum. Herkesin hayatı tıkırında maşallah. Ben ne istemiyorsam yaşıyorum. İnancım da var az çok ama böyle oldukça sorgular hale geliyorum. Birine güvenmek onunla ömür geçirmek istiyorum herkes gibi artık kafayı yiyeceğim. Benden küçüklerin düğününe nişanına çağırıldıkça yulin diyorum sen yalnızlığa mahkumsun. Daha karşına çıkmamış demeyin ne olur herkese nasıl geliyorlarsa bana da öyle geldiler istekleri dışardan bile anlaşılıyordu ama bir şey oluyor bozuluyor birinin ahını mı aldım anlamadım ki. Ne okuyayım af mı dileyeyim Allahtan valla kafayı yiyorum. Arkadaş çevrem işim ve özel hayatım her konuda mutsuzum. Sağlığım hariç her konuda yani ona da şükrediyorum tabiki. Ha sağlığım fiziken tam şükür evet ruhen diplerdeyim. Rahatlatacak bir şey söyleyin nolur dipte hissettiğinizde bir şey değişmez dediğinizde nasıl toparlandınız. Gerçekten öleceksin deseler ama şu olacaktı şunu yapcam diyemem sadece ailemi düşünürüm üzülürler diye. Hayatta bir amacım kalmadı sanki.

Herkesin böyle hissettiği dönemler olur.
Hiçbişey yoluna girmeyecek sanırsın.
Nerde hata yaptım diye kafayı yersin.
Düşündükçe en dibe batarsın.
Sonra bi bakmışsın herşey yoluna girmiş.
Merak etme yanlış bişey yapmadın kimsenin ahınıda almadın.sadece denk gelmiş olumsuzluklar.tecrübe konuşuyor.merak etme her inişin bir çıkışı var..

Herkes senin gibi dönemlerden geçiyor. Ve inan kimse göründüğü gibi mükemmel hayat yaşamıyor. Ya aman sal gitsin. Seni mutlu eden olaylara odaklan. Hayat senin. Onu eğlenceli hale de getirebilirsin. Yada cehennem hayatına çevirebilirsin

İnsanların hayatı senin baktığın yerden tıkırında görünüyor. Kim bilir o tıkırında zannettiklerinden biri şu anda buraya evliliği ile alakalı bir konu açtı. Herkes dertsiz tasasız ise bdvde her gün biri aldatıldım yada şiddet gördüm diye konu açmazdı herhalde.
Sen kendince onların mutlu olduğunu senin mutsuz olduğunu düşünüyorsun kendi kendini dolduruyorsun. Bu seni dibe çeker. Hayatı iyi yapmakta kötü yapmakta senin elinde önemli olan fikirlerini değiştirmen.
İlaca sırtını dayama terapi gör ve hobi edin sosyal ol. En kötü hissettiğin anda gir burada bir sürü mutsuz kadın konu açıyor oku ve yalnızlığına şükret. Çoğu evlenen kişi ben nasıl bir hata yaptım diyor yada hızla boşanıyor. Birde böyle düşün.
Veya herşeyin bir zamanının olduğunu düşün. Bugun değilse yarın. Elbet bir gün olur. Mesele hayatında biri olması değil doğru kişinin olmasıdır.
Herşey gönlünce olur inşallah.

Kalbim çok kırık toparlanamıyorum o kadar yanlış şeyler denk geliyor ki hayatımda kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. Evli arkadaşlarımın her şeyine şahit oluyorum ama inanın ki benim her günüm mutsuz onlar sonra yine sarmaş dolaş oluyorlar maşallah tabi.
İlacı kendi kendime aldım doktora danışmadım ama daha önce de denemiştim her gün kullanamıyorum zaten unutuyorum.
Evime geldiğimde dört duvar görmekten bıktım. Hayatıma girip sonra çıkan insanlar beni iyice eksiye düşürdü yordular beni sırf olsun diye daha önce kaçtığım insana bile olabilir gözüyle bakmaya başlamışken sonradan onun bile olmaması artık beni yıktı

Kalbim çok kırık toparlanamıyorum o kadar yanlış şeyler denk geliyor ki hayatımda kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. Evli arkadaşlarımın her şeyine şahit oluyorum ama inanın ki benim her günüm mutsuz onlar sonra yine sarmaş dolaş oluyorlar maşallah tabi.
İlacı kendi kendime aldım doktora danışmadım ama daha önce de denemiştim her gün kullanamıyorum zaten unutuyorum.
Evime geldiğimde dört duvar görmekten bıktım. Hayatıma girip sonra çıkan insanlar beni iyice eksiye düşürdü yordular beni sırf olsun diye daha önce kaçtığım insana bile olabilir gözüyle bakmaya başlamışken sonradan onun bile olmaması artık beni yıktı
İllaki hayatınızda biri olmak zorunda değil siz güçsüz biri değilsiniz ki yanınızda biri arıyorsunuz. Kendi kendinizi bunalıma sokmayın ve kendi kendinize ilaç içmeyi de hemen kesin. Düzensiz kullanılan antidepresan da zaten bir işe yaramaz.

Hayatınızın odağında evlilik olması çevre kaynaklı sanırım.Bekar ama mutlu bir çevreniz olsa bu kadar kafanızda yer etmez evlilik konusu.
Aslında evlilik konusu yani hasbelkader herkes bir şekilde evleniyor ama mesele bu değil kimsenin hayatida dışarıdan bakıldığı kadar fevkaladenin fevkinde değil...
Sevdiğiniz bir aktivite,hobiniz falan yokmu?
Evlilik hem bir başlangıç hem bir bitiş o güne kadar hayatı boşa geçen süre değilde o güne kadar en iyi şekilde değerlendirecek size ait bir hayat olarak düşünseniz ve yapmak istediğiniz hayata dair
aktiviteleri yapsanız.

Güzelim bende seninle aynı dertten muzdariptir 5 sene öncesine kadar psikiyatri ye dahi gitmiştim de despresyon dedi hafif bi ilaç başladı ama kimyasal diye almadım depresyon ilaçları olsun genel psikiyatri ilaçlarının aksi etkside kişide intihar düşünceleri oluşturuyor buna dikkat et neye göre ilaç aldın kafana göre ilaç alamazsın başta şu milletle kendini kıyaslama sosyal medya insanı kandırıyor sanırsın herkes musmutlu hiç derdi kederi yok gelen taliplerde bir hayır varki olmuyor bende gelen taliplere bu olmadı şu olmadı buda olmaz diye bakar olmuştum şimdi evliyim düşünüyorum da iyi ki olmamış herşeyin hayırlısını iste bir söz var biz Allahtan isteriz verirse seviniriz vermezse iki katı seviniriz çünkü verdiği bizim istediğimizdir vermediği Allah’ın istediğidir ya herşeyin hayırlısını iste geçer bu günler benim geçti çök şükür Allah imtihan ediyor olaya böyle bak Allah sağlık versin şimdi sağlık sorunları yaşıyorum geçmişi düşündümde Ne deliymişim diyorum değmez insanlar için üzülmüşüm olmadık diye ağlamışım yanmışım sağlığın kıymetini bil üzüntüden stresten her hastalık olur sonra pişman olun

Valla bir bulan dertli bir de bulamayan... ne diyeyim Allah tez zamanda gönlüne göre birini versin sana

İllaki hayatınızda biri olmak zorunda değil siz güçsüz biri değilsiniz ki yanınızda biri arıyorsunuz. Kendi kendinizi bunalıma sokmayın ve kendi kendinize ilaç içmeyi de hemen kesin. Düzensiz kullanılan antidepresan da zaten bir işe yaramaz.
güçsğzlğ
[/QUOTE
Güçsüzlük değil ama iyi günüme kötü günüme ortak edeceğim hayatı paylaşacağım birine ihtiyacım var benim de.Eve geldiğimde dört duvarla bir şey paylaşamıyorum.

Canım ilişkilerin hususunda ne yaparsan yap olmuyor şeklinde söylemişsin ve benim anladığım kadarıyla bu bir değil iki değil bayağı bir ilişkin bu şekilde olmuş. Bunların hepsinin ortak bir noktası var mı sence ? Yani olmamasındaki benzer veya ortak bir nokta görebiliyormusun ? Belki de sorunun çözümü ordadır ?

Hissettiklerinin aynısını hissediyorum sonra geçiyor sonra bian yeniden hissediyorum, geçmiyor, sonra sorgulayıp duruyorum nasıl geçecek diye. Bildiğim bişey var ki kendini değerli kılmak için öncelikle özgüvenini arttırman lazım. İnsanların seni aşağı çekmesine izin vermeden kendi özelliklerinle ilgili seni rahatsız eden eksik hissettiren her ne ise onun üstüne gitmen lazım. Ben hayatımı çocukluktan itibaren sorgulayıp nerde hata yapıyorum diye sosyal ilişkilerimin gidişatını çözümlemeye çalışıyorum. Ve görüyorum ki hep aynı tip insanları hayatıma çekmişim. Bana bişey katmayan değersiz hissettiren insanlardan uzak kalmam gerektiğini yeniden ve yeniden tecrübe ettim. Değerli hissttiren kişileri bulmak en büyük mesele evet ama değerimizi de kendimiz belirliyoruz neticede. Bir insan kendisini dışarıya nasıl yansıtırsa görünen de o’dur. Değerli olduğuna ilk önce kendin inan diğer insanlarda bu hisse kapılıp sana değerli olduğunu hissettirecektir. Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza. :KK200:

Kızlar hiç iyi hissetmiyorum derdimi kime anlatsam da çözemem sanki sonsuza dek böyle mutsuz kalacakmışım gibi. Yoruldum. Yalnızlıkla cezalandırıldım sanki. İşe gitmek istemiyorum. İlaç başladım antidepresan. Hiç iyi değilim ağlıyorum uyuyorum uyanıyorum. Ben yaşamayı sevemiyorum. Böyle saatlerce dertleşmek istiyorum ama neyi nasıl anlatayım kime anlatayım bilmiyorum. Herkesin hayatı tıkırında maşallah. Ben ne istemiyorsam yaşıyorum. İnancım da var az çok ama böyle oldukça sorgular hale geliyorum. Birine güvenmek onunla ömür geçirmek istiyorum herkes gibi artık kafayı yiyeceğim. Benden küçüklerin düğününe nişanına çağırıldıkça yulin diyorum sen yalnızlığa mahkumsun. Daha karşına çıkmamış demeyin ne olur herkese nasıl geliyorlarsa bana da öyle geldiler istekleri dışardan bile anlaşılıyordu ama bir şey oluyor bozuluyor birinin ahını mı aldım anlamadım ki. Ne okuyayım af mı dileyeyim Allahtan valla kafayı yiyorum. Arkadaş çevrem işim ve özel hayatım her konuda mutsuzum. Sağlığım hariç her konuda yani ona da şükrediyorum tabiki. Ha sağlığım fiziken tam şükür evet ruhen diplerdeyim. Rahatlatacak bir şey söyleyin nolur dipte hissettiğinizde bir şey değişmez dediğinizde nasıl toparlandınız. Gerçekten öleceksin deseler ama şu olacaktı şunu yapcam diyemem sadece ailemi düşünürüm üzülürler diye. Hayatta bir amacım kalmadı sanki.
Bende aynıyım coğu zaman sizin gibi düşünüyorum birileri bana birşey desede rahatlasam derdim ama sonra baktım ki anltmakla ne bu durum geçiyor nede başka birşey hem kendim dahada bunalima giriyorum hemde arkadaşlarımı üzüyorum bu duruma bir çare sadece allah verirse bitecek bu yalnızlık ama yok yalnızlıkla imtihan edecekse edecek malesef daha fazla olmayız Umarim çok zor yaşayan bilir bu durumu sadece bazı dönemler daha çok artıyor şuan mesela eski sevgilim düğün hazırlıkları yapıyor okadar ozeniyorumki farkli farkli duygulardayim bi yandan o artık bitti evleniyor işte diye acımı bastırıyorum bi yandan o mutlu oldu ben niye olamıyorum benim niye hayatıma biri girmiyor diye üzülüyorum bazen kafayı yiycek gibi oldum kaldıramıyorum diye ama öyle de bir kaldırdım izliyorumki çünkü yapcak birşey yok hayat işte kimine mutluluk veriyor kiminede benim gibi içini acita acita izletiyor..

Ah canım herkesin derdi var. Bazen insanlar böyle bunalimli kötü zamanlar geçiriyorlar tabiki. Önce sahip olduğun şeylerle mutlu olmaya çalıs. Seni mutlu edecek şeyleri yap. Ve duanın gücüne inan. Tüm kalbinle rabbine dua et ve ne diliyorsan dile ondan. Eminim rabbim gönlündeki güzellikleri sana nasıp eder🌸😊

yulin34 yulin34 Sana yaklaşan insanları garip tavır ve hareketlerinle sen itiyorsun. İlişkiler konusunda başına gelenler talihsizlikten degil tamamen kendi davranışlarınla alakalı. O adım atsın pesimden koşsun ben aramam o arasın tavırlarını ve adamları sınava tabi tutmayı bırakırsan her şey düzelir. Kendin kaçırıyorsun adamları. Kendine çeki düzen vermelisin. Kafana göre ilaç kullanma yan etkileri büyük, dozajini ayarlayamazsin doğru ilacı içmediğin taktirde intihar gibi yan etkileri var bu tarz ilaçların. Kusura bakma herkes böyle vs diyemeyeceğim sana konularını biliyorum çünkü problem sende.

yulin34 yulin34 Sana yaklaşan insanları garip tavır ve hareketlerinle sen itiyorsun. İlişkiler konusunda başına gelenler talihsizlikten degil tamamen kendi davranışlarınla alakalı. O adım atsın pesimden koşsun ben aramam o arasın tavırlarını ve adamları sınava tabi tutmayı bırakırsan her şey düzelir. Kendin kaçırıyorsun adamları. Kendine çeki düzen vermelisin. Kafana göre ilaç kullanma yan etkileri büyük, dozajini ayarlayamazsin doğru ilacı içmediğin taktirde intihar gibi yan etkileri var bu tarz ilaçların. Kusura bakma herkes böyle vs diyemeyeceğim sana konularını biliyorum çünkü problem sende.
Yok yok ne kusuru yorumun hoşuma gitti tam tersi. Aslına bakarsan sınava tabi tutmak değil ama belki de sevdiklerine inanmakta güçlük çekiyorum onlar da yoruluyor. En sonuncusu sosyal çevresini tercih etti sınav adı altında. Sosyal çevresinde eski sevgilim de var. Beni acıtan bu aslında.
Hala daha beni kıskandığını ima ediyor. Ara sıra gelip görüyor iş yerime uğruyor ama kapıdan. Tamamen arkadaşa dönmedi diye küçücük umut ışığı taşıyorum sadece küçücük.
Ama ne yapabilirim bilmiyorum. Başlangıçta çok bir isteğim yoktu beni cezbetmiyordu yavaş yavaş ısındım ben ona. Aşık değilim belki aşık olsam adım atardım ama eskisinde o kadar çok hata yaptım ki korkuyorum artık. Beni istemeyen birini darlayacağım gururum yine hiç olacak diye. Akşam toplu görüşmemiz olacak mesela baya gerildim ne yapacağım diye. İkimizi birden sevmeyen bir arkadaş daha olacak orada ve aramızın bozulduğunu görünce kesin bunu laf edecek. Exime iyi davranasım yok kırgınım ama görünce yumuşuyorum. Son zamanlarda hep iyi davrandım o da diyordu maşallah iyisin bu ara diye ama işe yaramıyor iyi davranmak demekki daha çok vazgeçti. Kafam çok karışık benimle arkadaş gibi iyi bir muhabbet kurmasına izin vermek istemiyorum çünkü beni özlediğinde gelip kapıdan görüp kıskandığını ima etmesi bile ona bir süre yetiyor bu şekilde kendine vazgeçme süresi tanıyor bense umutlanıyorum. İletişimi koparırsam nasıl olur sence ? Ne yapmalıyım bir dış göz olarak sen ne düşünüyorsun?

Ah canım herkesin derdi var. Bazen insanlar böyle bunalimli kötü zamanlar geçiriyorlar tabiki. Önce sahip olduğun şeylerle mutlu olmaya çalıs. Seni mutlu edecek şeyleri yap. Ve duanın gücüne inan. Tüm kalbinle rabbine dua et ve ne diliyorsan dile ondan. Eminim rabbim gönlündeki güzellikleri sana nasıp eder🌸😊
Amin canım inşallah çok sağol. Dua ediyorum ama nasıl edeceğimi şaşırdım bir yandan eskisi dönsün istiyorum. Bir yandan da evlilikten çok korkuyorum.

Bacım senin neden hiç mutlu halini okuyamıyorum ben, bir silkelen kendine gel ya hayat kısa.

Bende aynıyım coğu zaman sizin gibi düşünüyorum birileri bana birşey desede rahatlasam derdim ama sonra baktım ki anltmakla ne bu durum geçiyor nede başka birşey hem kendim dahada bunalima giriyorum hemde arkadaşlarımı üzüyorum bu duruma bir çare sadece allah verirse bitecek bu yalnızlık ama yok yalnızlıkla imtihan edecekse edecek malesef daha fazla olmayız Umarim çok zor yaşayan bilir bu durumu sadece bazı dönemler daha çok artıyor şuan mesela eski sevgilim düğün hazırlıkları yapıyor okadar ozeniyorumki farkli farkli duygulardayim bi yandan o artık bitti evleniyor işte diye acımı bastırıyorum bi yandan o mutlu oldu ben niye olamıyorum benim niye hayatıma biri girmiyor diye üzülüyorum bazen kafayı yiycek gibi oldum kaldıramıyorum diye ama öyle de bir kaldırdım izliyorumki çünkü yapcak birşey yok hayat işte kimine mutluluk veriyor kiminede benim gibi içini acita acita izletiyor..
yaa :( benim de çok zor unuttuğum eski sevgilim benden sonra gittiği kızla devam ediyor. Bir yandan da benim kulağıma gelsin dye hayatımda evlenmeye değer kimse yok hiçbir zaman olmadı deyip duruyor. Ama evlenirse şaşırmam ben de.
Son anlattığım kişi de şimdi eski sevgilim ile aynı ortamda ben de acı çekiyorum. Her gece sabahlıyorum düşünmekten mahvoldum

Bacım senin neden hiç mutlu halini okuyamıyorum ben, bir silkelen kendine gel ya hayat kısa.
Mutlu olduğum süreler kısa oluyor galiba daha burada anlatamadan bitiyor :) arkadaşlarım da beni psikolog gibi kullandığı bana onlardan sıra gelmediği için ben de buraya dadandım :KK14:

Back
X