- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Kızlar hiç iyi hissetmiyorum derdimi kime anlatsam da çözemem sanki sonsuza dek böyle mutsuz kalacakmışım gibi. Yoruldum. Yalnızlıkla cezalandırıldım sanki. İşe gitmek istemiyorum. İlaç başladım antidepresan. Hiç iyi değilim ağlıyorum uyuyorum uyanıyorum. Ben yaşamayı sevemiyorum. Böyle saatlerce dertleşmek istiyorum ama neyi nasıl anlatayım kime anlatayım bilmiyorum. Herkesin hayatı tıkırında maşallah. Ben ne istemiyorsam yaşıyorum. İnancım da var az çok ama böyle oldukça sorgular hale geliyorum. Birine güvenmek onunla ömür geçirmek istiyorum herkes gibi artık kafayı yiyeceğim. Benden küçüklerin düğününe nişanına çağırıldıkça yulin diyorum sen yalnızlığa mahkumsun. Daha karşına çıkmamış demeyin ne olur herkese nasıl geliyorlarsa bana da öyle geldiler istekleri dışardan bile anlaşılıyordu ama bir şey oluyor bozuluyor birinin ahını mı aldım anlamadım ki. Ne okuyayım af mı dileyeyim Allahtan valla kafayı yiyorum. Arkadaş çevrem işim ve özel hayatım her konuda mutsuzum. Sağlığım hariç her konuda yani ona da şükrediyorum tabiki. Ha sağlığım fiziken tam şükür evet ruhen diplerdeyim. Rahatlatacak bir şey söyleyin nolur dipte hissettiğinizde bir şey değişmez dediğinizde nasıl toparlandınız. Gerçekten öleceksin deseler ama şu olacaktı şunu yapcam diyemem sadece ailemi düşünürüm üzülürler diye. Hayatta bir amacım kalmadı sanki.