İç dökme.

uniique

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
11
5
1
"Her çürük elmanın alıcısı vardır" bu söz doğrumu ?
Ben çirkin bi kızım (şükürler olsun sağlığım yerinde) ama nebilim bende güzel görünmek isterim sizler gibi. Yaşıtlarım evli çocuklu iken benim bekar dolaşmam, nebilim üzülüyorum işte. Okadarmı çirkinim diye düşünüyorum bazen.. insanlar, hala evlenmedinmi, biri yokmu hayatında diye sorması iyice üzüyo. Burdaki çürük elma bensem, hayatıma biri girermi acaba diye sorguluyorum.. Sadece içimi dökmek istedim herkes gibi..

Özgüven nasıl gelir ?

Son düzenleme:
Evlenip mutsuz olmaktansa bekar olup sultanlığı sürmeyi tercih ederim. 18 yaşında evlenmiş biri olarak söylüyorum. Evlilik dışarıdan özenildiği gibi değil. Tabi ki doğru insanı bulduktan sonra çok çok güzeldir ama başkaları ne diyor diye yaşamaktan hayatımızı yaşayamıyoruz kaç yaşındasın bilmiyorum ama evlenmek için evlenme kimsenin sözüne aldırış etme. Hiç kimse tek yaratılmamıştır. Elbelt karşına düzgün beğendiğin birisi çıkar. Dış görünüş bence en son şey. Benim eşime de herkes sana hiç yakışmıyor derler. Ama herkesin ağozı var konuşuyor.

Piyuuuu. Sen hiç müge anlı, esra erol falan izlemiyo musun? Nasıl nasıl kadınlar için adamlar kul köle oluyo. Görünce diyosun ki bunun benden fazlası ne acaba diye. Önemli olan iç güzelliği demiycem. Ama dış güzelliğin de bi yere kadar gideri var. Aura çok önemli. Ben güzelimi karşındakine empoze edebildiğin kadar güzelsin çünkü.

Güzellik hem göreceli hem de geçici. Bunlari kafaya takip kendinizi üzmeyin. İlişkiler de hiç o Instagram a atılan pembe beyaz fotoğraflar gibi değil. O yüzden aceleci olmamak en iyisi.

Merak etme evlenenlerde boşanıyor böyle düşünme hayırlısıyla olsun de

Güzellik demeyelim de ; aura,öz güven,kesinlikle bakım,spor yapmak,saç,kendini ifafe edebilme gücü ,farkli konularla ilgilenme,geniş vizyon,pozitif olmak,güler yüz,kişisel gelisim ,zekadır bence kadini güzel gösteren.Yoksa manken gibi de olsaniz ,bi kac zaman sonra üsttekiler yoksa itici bile olabilirsiniz.Yanlis düşünüyorsunuz bence.

Bence güzellik çirkinlik kavramı hiç önemli değil. Benim küçüklükten beri hayran olduğum bir akrabamız evlendi. Kocası hayırsızın teki çıktı. Çevremizde ki herkes kıza hayrandi. Kocası yüzüne bakmıyor. Ki kocası da yakışıklı değil. O yüzden bu evlilik meseleleri baya bir kısmet meselesi. Çıkar elbette karşınıza. Sadece biraz özgüven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…