Canım yaşının kaç olduğunu bilmiyorum ama belli ki henüz çok gençsin. Hayatına birinin girmesi için ya da seni çok sevecek bir adam olması için çok güzel olmana gerek yok. Sevmek ruh işidir. Senin güzelliğin için hayatına giren en ufak kusurunda bırakıp gider."Her çürük elmanın alıcısı vardır" bu söz doğrumu ?
Ben çirkin bi kızım (şükürler olsun sağlığım yerinde) ama nebilim bende güzel görünmek isterim sizler gibi. Mesela bu zamana kadar biri gelipte güzelsin diyen olmadı.. yaşıtlarım evli çocuklu iken benim bekar dolaşmam, nebilim üzülüyorum işte. Okadarmı çirkinim diye düşünüyorum bazen.. insanlar, hala evlenmedinmi, biri yokmu hayatında diye sorması iyice üzüyo. Burdaki çürük elma bensem, hayatıma biri girermi acaba diye sorguluyorum.. Sadece içimi dökmek istedim herkes gibi..
Öyle bir söz yok ama siz söylemişsiniz olmuş,olsun.Kime göre neye göre çirkinsiniz?Güzellik göreceli bir şey birgün karşınıza biri çıkar size kendinizi dünyanın en güzel kızı hissettirir"Her çürük elmanın alıcısı vardır" bu söz doğrumu ?
Ben çirkin bi kızım (şükürler olsun sağlığım yerinde) ama nebilim bende güzel görünmek isterim sizler gibi. Mesela bu zamana kadar biri gelipte güzelsin diyen olmadı.. yaşıtlarım evli çocuklu iken benim bekar dolaşmam, nebilim üzülüyorum işte. Okadarmı çirkinim diye düşünüyorum bazen.. insanlar, hala evlenmedinmi, biri yokmu hayatında diye sorması iyice üzüyo. Burdaki çürük elma bensem, hayatıma biri girermi acaba diye sorguluyorum.. Sadece içimi dökmek istedim herkes gibi..
Profilinde 22 yaşında yazıyor geç kalmadınız yahu evlenirsiniz. Ayrıca güzel olduğunuzu söylememeleri sizin güzel olmadığınız anlamına gelmez yahu kocam söylemiyor bana güzelsin diye o kadar da bakımlı biriyimdir. Odun nabayım yani.Ayrıca da güzelim yani ilk önce insanın kendi kendisini beğenmesi aynayla barışık olması gerekiyor. Kendinizi kötü mü hissediyorsunuz gidin bi kuaföre saçınıza şekil verdirin kaş bıyık cilt bakımı gibi bikaç bakım yaptırın. Kendinizi ne kadar özgüvenli hissedeceksiniz. He kuaföre gidemem derseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Allah herkesi ayrı güzellikte yaratmıştır bunu unutmayın. He bazılarımız daha güzel daha çekici olabilir. Bu erkekler içinde aynı bazen görünce diyorum Allahım analar ne doğurmuş Yarabbi"Her çürük elmanın alıcısı vardır" bu söz doğrumu ?
Kimisinin içinden gelir kimisinin sonradan isterseniz başarabilirsiniz. İnanın dış güzelliğinden çok iç güzelliği daha iyiTeşekkür ederim güzel fikirleriniz için. Evet malesef özgüven sorunum var. Özgüven 0 bile diyemeyeceğim, benimki herhalde -100 dürözgüven böyle olunca, ister istemez çok utangaç oluyorum. Sadece erkekler vs değil, herkese karşı böyleyim. Çocukluk arkadaşlarıma karşı bile.. bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Yani şöyle sorayım: bi insan nasıl özgüvenli olurki? Yani bu içten birşeymi oluyo yoksa sornadandamı olabiliyo bilmiyorum
Haklısın, iç güzellik daha önemliKimisinin içinden gelir kimisinin sonradan isterseniz başarabilirsiniz. İnanın dış güzelliğinden çok iç güzelliği daha iyi
Bu saydıklarınız evlilerin çoğunda var mı Allah aşkına?Güzellik demeyelim de ; aura,öz güven,kesinlikle bakım,spor yapmak,saç,kendini ifafe edebilme gücü ,farkli konularla ilgilenme,geniş vizyon,pozitif olmak,güler yüz,kişisel gelisim ,zekadır bence kadini güzel gösteren.Yoksa manken gibi de olsaniz ,bi kac zaman sonra üsttekiler yoksa itici bile olabilirsiniz.Yanlis düşünüyorsunuz bence.
Hayır evlenmek istenilen de sıradan Türk erkeğiii. Ben asıl adamları bu kadar revaçta yapan meziyet ne, onu merak ediyorumBu saydıklarınız evlilerin çoğunda var mı Allah aşkına?
Evlilik şanstır tamamen, bence bekar olmak en büyük şanstır da işte, ne diyeceksin inadına belasını arayana...
Yani, yüzde 70 ihtimalle herkesin yaşadıklarını yaşayacak.Hayır evlenmek istenilen de sıradan Türk erkeğiii. Ben asıl adamları bu kadar revaçta yapan meziyet ne, onu merak ediyorum
Evlenmeden önce ,hepsi olmasa da en az birkaçının olduğunu düşünüyorum ben istisnalar haric.Evlendikten sonra da ise,çoğu kadin kendini saldığından ,dediğiniz gibi yok görünüyor çoğu kadında ,yine istisnalar hariç :)Bu saydıklarınız evlilerin çoğunda var mı Allah aşkına?
Evlilik şanstır tamamen, bence bekar olmak en büyük şanstır da işte, ne diyeceksin inadına belasını arayana...
aynen öyle...evde kalmış sınıfına konulacak kadar bekarım.Yani, yüzde 70 ihtimalle herkesin yaşadıklarını yaşayacak.
Yüzde yirmi aşırı mutlu olup, diğer yarım diyecek ve maalesef ki yüzde on olarak da canının derdine düşecek.
Bu kadar mı mühim bu evlilik olayı, gerçekten algılayamıyorum.
Kendimizle, ülkeyle evrenle her sıkıntıyı aştık da kendimizi başka bir hayatla birleştirerek ömür adamak kısmına mı takıldık...
O zaman aynı ülkede yaşamıyoruz herhalde:)Evlenmeden önce ,hepsi olmasa da en az birkaçının olduğunu düşünüyorum ben istisnalar haric.Evlendikten sonra da ise,çoğu kadin kendini saldığından ,dediğiniz gibi yok görünüyor çoğu kadında ,yine istisnalar hariç :)
Her evlenen insana ‘aha bir gerizekalı daha hoşgeldi dünyamıza’ diye baktığımdan, çok akıllıca hareket sizinki.aynen öyle...evde kalmış sınıfına konulacak kadar bekarım...çirkin de olduğumu düşünmüyorum, eğitimim fena sayılmaz, işim gücüm var, hiç niye benim alıcım olmadı diye sorgulamadım bunca yıl.
Yaww, biriyle yolların kesişir, aynı yoldan yürürsek hayatım level atlayacak dersin, evlenirsin. Az da olsa böyle çiftler var, maşallah ne güzel...ama olmuyorsa da varlığın amacı koca değil ki. Çoğu kadın evlenmek için evleniyor sadece maalesef. Toplumda o statüyü elde etmeyi büyük başarı, evlenememiş olmayı da eziklik sanıyorlar.
Öyle demeyin, güzel evlatlarınız yanınıza kar kalacak inşallahHer evlenen insana ‘aha bir gerizekalı daha hoşgeldi dünyamıza’ diye baktığımdan, çok akıllıca hareket sizinki.
Hep söylerim çiftler birbirini birkaç bakımdan yukarı çekemiyorsa, evlilik dünyanın en kötü olayı.
Aşk sevgi zaten de, iyilik insanlık olabilir, kariyer, maddi, dostluk, paylaşım, deneyim, kültür vs.
Ama birkaç tane olmalı, yoksa zaten çilekeş hayat, sırttaki bir kamburdan başka bir şey değil.
Hayır yani beni uyaran olmadı, evlendim bir aptallık yaparım, gördüm neymiş.
Benden sonra evlenecek olan herkesi vatandaşlık görevi, insaniyet namına uyarıyorum, yok yine anlamıyorlar, deli muamelesi yapıyorlar
gören de para, huzur,mutluluk var da kadın bile isteye spor yapmayıp kuaföre gitmiyor sanacak. kadına konuşma hakkı verilmeyen yok edilen bir yerde kadın kendini salmış çok muEvlendikten sonra kadının kendi salması nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?