Bir uzun iç dökme

Ben yerinizde olsam ozel sektore de sans veririm. Yillara kpss calismak bana cok dogru bir plan gibi gelmiyor dogrusu. Iyi kotu bir iste calisirKen kpss calisilabilir veya donusumlu, atiyorum bu yil Ozelde calisin, hem bir havaniz degisir, sonraki yil istifa edip kpss deneyin gibi. (tabi korona belamizi hesaba katmadan yaziyorum, farazi)

Siz eve kapandikca sosyallesmeniz cok zor. Ama sosyal hesaplardan ilgi alanlariniza gore gruplara katilip bakabilirsiniz. Bazi gruplar cok faal ve cok guzel dostluklar gelise biliyor. Tabi sans meselesi oluyor biraz.

Aynı durumdayız. Çok iyi anlıyorum. Ben gönüllü kuruluşlara üye oldum. Orada da benzer durumlarda olan kişiler vardı, kimi uzay mühendisi, kimi iktisatçıydı. Herkes aynı durumda.

Merhaba hanimlar. Dün bayagi icimi dökmüştüm. Tum gece agladiktan sonra mesajlarinizi okuma firsatim oldu. Hepinize oncelikle çok tesekkur ediyorum. Bu mesajı tekrar düzenleyip biraz daha uzun bir şey yazacağım kafamin icindekileri. Kafami ve dusuncelerimi toparlamaya ihtiyacım var sanirim. Tanimasam da hepinize minnettarim.

Bekliyorum... Genelden , spesifiğe geçersek sorunlarda hem sen rahatlarsın hem de biz daha etkili fikirler verebiliriz nacizane :)

Back
X