- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye? Sizin sağlığınızı değil kendi fetişist hislerini umursadığı için miBen böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
benim hatalarım yüzünden bitti bu olaydan bağımsız kavgalarımız olduayrılma sebebinizi anlamadım, böyle iyi gidiyorsa neden ayrıldınız? Bu zamanda böyle adam bulunmaz, 90 kg iken beğendiyse
sen mi bir şey yaptın, o mu ?
Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Öf sen hala hatayı kendi mi arıyorsun?benim hatalarım yüzünden bitti bu olaydan bağımsız kavgalarımız oldu
benim kendimi başkasına beğendirmeye çalıştığımı düşünüp deliriyordu halbuki yanındayken diğer kızların aşağılayıcı bakışlarından sıkıldığım için kilo vermeye çalışıyordumYok artık siz kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle olursunuz. Kilo verdiniz diye sizi sevmeyi bırakan adam için mi ben böyle adamı nasıl kaybettim diyosunuz. Seven her türlü sever . Kilo aldıkça adamın sevgisi mi artıyo ilginç
haa kilo verdin veya aldın diye terk etmedi yani, aldatma falan olduysa bir şey diyemeyeceğimbenim hatalarım yüzünden bitti bu olaydan bağımsız kavgalarımız oldu
önceki sevgilileri manken gibiydi yahuNe yazıkki benim de aklıma ağır yaşamlar geldi. Bence sapık bir bakış açısına sahip. Muhtemelen kendisinin hayatına her giren de kilolu olacaktır. Bunun sevgiyle falan alakası yok.
Yorgunluktan yanlış okumuşum, önceki yorumu değiştirdim. Ya sizin onu kaldıramama nedeniniz kıskançlık olabilir, siz de öyle yapsanız o da belki istemez ama saygı duyması gerekmez mi :)öyle diyoruz ama ben de onun durduk yere baya bir vücut yapmasını kaldıramazdım
bilemiyorum yani bu işler karışık.
Sizi öyle sevdiği için değil,
Tek şansınız o olsun istediği için 90 kilo olmanızı istiyordu.
O zaman baya ilginç bi vaka bu arkadaşönceki sevgilileri manken gibiydi yahu![]()
![]()
Fetiş olduğunu sanmıyorum önceki sevgilileri manken gibi kızlardıYa ciddi bir fetişi var ya da karşınızdaki sizin üstünüzden egosunu tatmin ediyordu.
Bazı insanlar yanında ondan daha iyi görünen birini istemez.
ama düşünsene kız, adamı seviyorsun sonra bir yıl sonra birden spor yapmaya falan başlıyor, kendini değiştiriyor. Kıskanırdım valla, hatta sevgilime böyle bir laf etmişliğim var benim deYorgunluktan yanlış okumuşum, önceki yorumu değiştirdim. Ya sizin onu kaldıramama nedeniniz kıskançlık olabilir, siz de öyle yapsanız o da belki istemez ama saygı duyması gerekmez mi :)
Ben de kıskanırdım ama açıkçası kendisine bakmasını da isterim, sporu yapmasını isterim mümkünse. :) Spor yaptıktan sonra başkalarına bakacak biri ve değişecek karakterde biriyse zaten benim hayatımda işi yok öyle insanın. Üzülür, kırılırım ama tanımış olurum.. Ama düzgün karakterliyse ve aynı zamanda sporunu da yapıyorsa ne güzel kendisine bakıyor, kendisine saygı duyuyor derim :)ama düşünsene kız, adamı seviyorsun sonra bir yıl sonra birden spor yapmaya falan başlıyor, kendini değiştiriyor. Kıskanırdım valla, hatta sevgilime böyle bir laf etmişliğim var benim de![]()
bence de bu oğlanda güvensizlik varmış. kıza güvenmiyormuş.Ben de kıskanırdım ama açıkçası kendisine bakmasını da isterim, sporu yapmasını isterim mümkünse. :) Spor yaptıktan sonra başkalarına bakacak biri ve değişecek karakterde biriyse zaten benim hayatımda işi yok öyle insanın. Üzülür, kırılırım ama tanımış olurum.. Ama düzgün karakterliyse ve aynı zamanda sporunu da yapıyorsa ne güzel kendisine bakıyor, kendisine saygı duyuyor derim :)
ya sen hala kendini mi suçluyorsun, çık attık şu saçma psikolojiden adam seni kendine bağımlı hale getirdi, arkadaşların ailen kimse kalmadı hayatında baktı ki kulu kölesi oldun sıkıldı senden pat sepetledi seni, iyi madem kilo almak kolay çık karşısına 95 oldum de herşey normale mi dönecek, sen de biliyorsun hastalıklı bir ilişkiydi ki şanslısın ki daha da ciddileşmedi.adam kendini hayatı ilişkileri arkadaşlarla ilişkileri görmen için harika bir fırsat yarattı sana. Sen 100 kilo olsan, o okulu bırakıp doktorluk da yapmasan olmayacaktı ki olmamalı da bu kadar mı değersiz görüyorsun kendini, kendine gel artıkbenim hatalarım yüzünden bitti bu olaydan bağımsız kavgalarımız oldu