İç dökmek istedim

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
Bakın bu konunuza kilolu ve yalnız biri olarak yorum yapayim evet sizi görselde kilolu olarak begwnebilir ama gercekten sevse sizin kilo verislerinizi sagliginiz acisindan desteklersi lütfen kilolarinizi bu konuda olumlu yada olumsu faktör olarak gormeyin

Eveet. Yine bir konu daha. İnstagram açmış, biriyle konuşmuş, aileme yoluna baksın demiş, sana yakamdan düş demiş ama sonuç beni sevmişti ben böyle bir adamı nasıl kaybettim... Ya merak ediyorum onlarca boşanan ayrılan insan hakkında ne düşünüyorsunuz ? Herkes seviliyor hatta bazıları öyle seviliyor ki bir ömrü geçirmek için imza atıyor aynı yatağı aynı evi paylaşıyorlar ve ayrılıyorlar. O zaman herkes aaa ama bir dakika beni sevmişti bir kere o yüzden sonsuza kadar fikri değişemez desin. Ya bir insan bir adım ilerlemez mi ? O kadar şey yazdık bir adım düzelmez mi ? Vallahi ya.

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
Bazı erkekler kilolu kadınları sever kilo verince ayrılır ,adam sizin kilonuzu sevmiş önce sağlık gelir kilo her hastalığın başı. Bence yolunuza ve sağlığınıza bakın derim .

Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
Kızların yolda durup dururken gelip tanışması bi bana mı garip geldi ? Yaşlar 13-16 arası olsa okey. Ama 16+ ise o kızlar oyundur. Ve bana siz erkek arkadasinizi abartiyorsunuz gibi geldi fitnesscı sporcu kaslı flörtlerim oldu hiç öyle aman yüzü cok iyiymis aman fizigi cok iyiymiş demedim. Ya da gelip tanışmak istrdiklerine şahit olmadı DM den yürümüslerdir en fazla. Ben de cok güzel değilim ama yere göğe sığdıramadığım kimse olmadı. Basta erkek arkadasiniz özgüveniniz zedelenmesin diye öyle demistir diyecektim ama onun özgüven eksikliği varmış ve siz kilolu olduğunuz için ozgüven eksikliğini sizin kilolarınızla kapatmaya çalışmış

gecen birisi paylasmis,
tamam kendimizi sevelim vs vs demis,
ama unutmayin ki sizi gercekten seven insanlarin yaninda daha iyisi olursunuz, onlar da sizin daha iyisi olmanizi desteklerler...

tam ayni etkiyi veremedim ama sizin konunuz da oyle,
eski sevgiliniz sizin daha iyi olmaniza bir sekilde engel olmamis mi sizce de ?
bu belki cok sevmenin bir cesididir bilemiyorum ama saglikli bir sevgi degil kesinlikle.

Her konu açışında daha tuhaf şeylerden dert yanıyosun.Bırak artık şu çocuğu.Sen de kendi hayatına bak ne güzel mesleğin var karşına kimler çıkacak kim bilir.Ama bu psikoloji ile devam edersen çok zor bence yardım almalısın.
Konu sahibi kusura bakmasın ama önceki konularını bildiğim için bu konuya tepkim " öffff!" oldu.
Konu sahibi, eski sevgilin kafadan kontaktı, sana güvenmeyip aşağılıyordu. Tam bir b.kcuktu. Cidden sinirim tepeme çıktı. Sorun senin kilon değil, o yaratığın zihniyetinin b.k çukuru olması. Anlatabildim mi? Sağlığın için fazla kilolarından kurtulman lazım. Ama bu hem kendini iyi hissetmen için hem de sağlıklı olman için. Gerçekten artık kendine gel ya. O yaratıkla ilgili konu açtığını görmek artık midemi bulandırmaya başladı. Burada sana laf atmıyorum, yanlış anlama. O adamsı yaratık da iş yok. B.k herif!

Konu sahibi kusura bakmasın ama önceki konularını bildiğim için bu konuya tepkim " öffff!" oldu.
Konu sahibi, eski sevgilin kafadan kontaktı, sana güvenmeyip aşağılıyordu. Tam bir b.kcuktu. Cidden sinirim tepeme çıktı. Sorun senin kilon değil, o yaratığın zihniyetinin b.k çukuru olması. Anlatabildim mi? Sağlığın için fazla kilolarından kurtulman lazım. Ama bu hem kendini iyi hissetmen için hem de sağlıklı olman için. Gerçekten artık kendine gel ya. O yaratıkla ilgili konu açtığını görmek artık midemi bulandırmaya başladı. Burada sana laf atmıyorum, yanlış anlama. O adamsı yaratık da iş yok. B.k herif!
arkadaş neden ayrılmıştı ki? Adam aldatmış mı? Benim suçumdu falan yazmış kız?

Bu arada umarım kısa sürede bu yazdıklarımızın farkına varıp "ohh iyi ki ayrıldık" dersin.

arkadaş neden ayrılmıştı ki? Adam aldatmış mı? Benim suçumdu falan yazmış kız?
Konu linkini bırakıyorum. Eski sevgilimi çok ozluyorum

Eski sevgilisi kızı arkadaşlarından, aileainden ve sosyal mecralardan ayırmış. Hastanede çalışanlarla vs. konuştuğ için kıza o.ospu demiş. Benden başka seni seven olmaz, asla evlenemezsin. O yüzden şükret tarzında konuşmuş. Kısaca bu şekilde. Adamsının başka saçmalıkları varsa da şu an hatırlayamadım. Yani konu sahibinde suç yok, ayrıca aldatma da yok.

Ekleme: biri daha yazmıs, öyle hatirladim. Ayrıca o adamsı yaratık " tusa girme, evlenince çalışmazsın" gibi şeyler zırvalamış ve konu sahibinin bunu yapma gibi bir düşüncesi o zaman vardı ne yazık ki.

Konu linkini bırakıyorum. Eski sevgilimi çok ozluyorum

Eski sevgilisi kızı arkadaşlarından, aileainden ve sosyal mecralardan ayırmış. Hastanede çalışanlarla vs. konuştuğ için kıza o.ospu demiş. Benden başka seni seven olmaz, asla evlenemezsin. O yüzden şükret tarzında konuşmuş. Kısaca bu şekilde. Adamsının başka saçmalıkları varsa da şu an hatırlayamadım. Yani konu sahibinde suç yok, ayrıca aldatma da yok.
hastanede çalışanla konuştuğu için or*spu mu demiş, bu yüzden mi ayrılmışlar? :KK57: Eeee burda kızın suçu ne?

Ben açıkçası bizi trolledigini düşünüyorum.
Ya da psikolojisi berbat durumda.

Ama tıp okuyan çok arkadaşım var. Hic birinin kafasını kaşımaya vakti yok ki, bu üyenin hem acılar icinde yuvarlanıp hem stalk yapıp hem burada konu açıp hem paso online olup yorumlara yetişecek zamanı var 🤷🏻‍♀️

Ben açıkçası bizi trolledigini düşünüyorum.
Ya da psikolojisi berbat durumda.

Ama tıp okuyan çok arkadaşım var. Hic birinin kafasını kaşımaya vakti yok ki, bu üyenin hem acılar icinde yuvarlanıp hem stalk yapıp hem burada konu açıp hem paso online olup yorumlara yetişecek zamanı var 🤷🏻‍♀️
Psikolojisi iyi değil ama çabuk toparlanması lazım.

Bacim sen iyi değilsin keske bir destek alsan :cry: Birak unutmaya calis su çocuğu ya dunyada bir o kalmadi ki kendine ediyosun onceki konularinida biliyorum

Çok saçma bir insanmış. Gitsin lipodan çıkan yağlarla sevgili olsun o zaman. Y
Size yağ muamelesi yapmış adama bak

Back
X