İç dökmek istedim

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :(
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Sonra araya başka sebepler girdi ayrıldık.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Ben böyle bir adamı kaybettiğim için çok üzgünüm yaaa
Bunu ayrılık acısı ile yazdığını varsayalım .siz tıp mı okuyordunuz ?var olan fazla kilosu için kimseye bişey diyemem ,ama siz çoğu insan için zor olan bişeyi başarmaya az kalmışsınız ideal kilona bu kadar yakınken ne yani geri dönsün diye kilo mu alcaksınız !hayretsiniz ya 😀

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :(
Bu da çok dokunuyordu bana. Bir gün bile kendimi kötü hissetmeme sebep olmadı her fırsatta sevdiğini söyle ama ben kendimi yanına yakıştırmıyordum bir kere.
Sonra ben kilo vermeye başladım 85-80 derken 75 oldum. Erkek arkadaşım daha fazla verirsen ayrılığa kadar gider bu durum sen kendini başkalarına mı beğendirmeye çalışıyorsun ben seni 90 kilo seviyordum dedi.
Şimdi 70 kiloyum hiç mutlu değilim çünkü bir daha sevilirsem eğer aklımda şu soru olacak ben 90 kilo olsaydım da beni sever miydi?
Çok değerli kızkardeşim,
Herşeyden önce bilmelisin ki,dünya üzerinde (seni klonlarlarsa bilmem tabii) senden bi tane var. Önceki konularını okudum. Eski sevgilin kompleksli, akıl yönünden noksan bir erkek. Sen onun için bir kadın değil,simste istediği gibi yönlendirebildiği bir karakter,bir oyuncak,güdülecek hayvan olarak görüyor. Bu durumu da bir lütuf olarak görüyor. Sevgi bu değil,aşk bu değil. Sevgi Tanrı kompleksli bi sakatın elinde maymun olmak değil. Sevgi bu salaklardan öte yüce birşeydir. Sevgi insanı geliştirir falan
Bu dünya üzerinde bol bol bu erkeklerden var. Ama mutlu olmak isteyen aklı başında bir kadın bu tipleri seçmeyerek ve soyunu devam ettirmeyerek(çocuk doğurmayarak) hem mutlu olmuş olur hem de sonraki nesillere anma hizmeti yapmış oluruz LoL.
Anafikir:Sorun kısmen sende değil,unut gitsin

Sizin karşınıza nasibiniz çıkmamışta ondan. Değerinizi kilolarınız belirlemiyor. Sizde izin vermeyin böyleymiş gibi davranmalarına.
yukarıda da yazmıştım zaten, beğenen çıktı. 4 sene sürdü ama evlenemedik. aileler...

teşekkür ederim size de iyi dilekleriniz için:KK16:

Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:

Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş.

Bazi erkekler kilolu seviyor. Nadir de olsa var boyleleri.
Evet en büyük şahidi benim :) İlk aşkım, Adele'yi çooook beğeniyordu, o en kilolu hallerini, öyle sevgilisi olsun çok istiyordu ki onun boyu 185 kilosu 71-72'ydi. Bana da kilo al diye ısrar ediyordu. Eski kız arkadaşının da çok kilosu olduğunu görünce şahsen ikna oldum :)

Ben açıkçası bizi trolledigini düşünüyorum.
Ya da psikolojisi berbat durumda.

Ama tıp okuyan çok arkadaşım var. Hic birinin kafasını kaşımaya vakti yok ki, bu üyenin hem acılar icinde yuvarlanıp hem stalk yapıp hem burada konu açıp hem paso online olup yorumlara yetişecek zamanı var 🤷🏻‍♀️
Kesin kalacak sınavlardan, staj sözlüsünde hocasına da anlatır artık instagram açtı onu yaptı bunu etti diye. Allahım akıl fikir versin

kızlar yalnız böyle diyoruz ama şu da var, benim de eski sevgilim vardı 4 sene beraber olduğum. O da beni kilolu beğeniyordu. Cidden beğeniyordu yani, bazısına yakışıyor derdi. Baya da güzel severdik birbirimizi, aileler yüzünden olmadı. :KK43: bana onu hatırlattı. hala çok özlüyorum onu.
Işte aynı durumdayız şuan. :(

Bence bozukluk eski sevgilinizde. 90 dan 70 e büyük bir iradeyi gösterir. Sevmiyormuş demek ki. Fetişi varmış. Onun bozukluğu. Siz kendinizi tebrik edin, beğenin en başta. Sonra sizi siz olduğunuz için sevecek biri girsin inşallah hayatınıza.

zayıfladığınız için mi ayrıldı ? fetişistmiş. ben olsam öyle bir adamdan kurtuldum diye sevinirim, bu bir.
ikincisi sağlık aştan önemlidir.
insanlar görüntüyü değil kişiliği sever. eğer sizi gerçekten siz olarak sevseydi kilonuzu sorun etmezdi.

Sizin erkek arkadasinizin yaptigi kotü,hos olmayan bir süru hareket var.Ilk iliskiniz mi?Size o yüzden vazgecilmez geliyor olmasin.Arkadaslarinizla iliskinizi kestirip,sosyal medyaniza karısiyordu.Çok müdaheleci kiloya kadar artik bu nedir

Sizin erkek arkadasinizin yaptigi kotü,hos olmayan bir süru hareket var.Ilk iliskiniz mi?Size o yüzden vazgecilmez geliyor olmasin.Arkadaslarinizla iliskinizi kestirip,sosyal medyaniza karısiyordu.Çok müdaheleci kiloya kadar artik bu nedir
Ilk ilişkim evet
Ve yaşadığımız her şeyin normal olduğunu düşündüm :(

Ben erkek arkadaşımla tanıştığımda 95 kiloydum ki bana aşık olmasına ihtimal bile vermemiştim ilk tanıştığımızda ama oldu işte... Hatta benim onu sevdiğimden daha çok sevdi beni anlayamadığım bir şekilde. Asla kilo vermemi istemedi hatta kilo verirsen seni begenmem diye söyledi durdu. Ama söyle bir gerçek de vardı ki kendisinin fiziği de çok iyiydi yüzü de çok iyiydi. Söyle söyliyim yolda durup dururken kızlar gelip tanışmak istediklerini söylüyorlardı çocuga :KK43:
yuh!!

Boşverin siz sağlığınıza bakın... Dönerse sizindir ☺️ Nasıl kilo verdiginizi ve ne kadar surede verdiginizi de çok merak ettim

Back
X