- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Son zamanlarda onu tanıyamaz oldum.. İşyerindeyim su an ama buraya sığamıyorum.. Parasızım.. Ağlamak istiyorum herkes var utanıyorum..Eşin çok terbiyesiz
Başka bir yerden borc almaktan başka çözüm yok gibiSon zamanlarda onu tanıyamaz oldum.. İşyerindeyim su an ama buraya sığamıyorum.. Parasızım.. Ağlamak istiyorum herkes var utanıyorum..
Çok kötüyüm..
Bu kadar neden borçlandınız ?
ilk yapacağınız iş patrona bir güzel ihtar çektirmek olsun.
Ahlaksız adamlar yahu.
Boşanamam demişsiniz ama bununla nereye kadar devam edecek ?
İnsan karısını düşünmez mi ?
Aileniz zaten durumunuzu biliyordur ,bu kadar zordaysanız size geldiklerinde yardım edeceklerdir.
Lütfen kendinize acilen yeni bir iş bulun. Sonrasında da lütfen bu kişiyi boşayın.
Zaten şu an da da bir faydası yok size. Yokluğu en azınsan sinir bozmaz.
Kolaylıklar diliyorum.
sanırım oyle olacak.. 5 yıllık evliyiz bi düzenim olmadı.. oğlum büyüsün bi kendini çevirsin ilk işim boşanmak zaten.. hep böyle zaman dolduruyorum sabır diye diye..Kuzum senin calismanla mi evi gecindiriyorsunuz?
Eşin ne halta yarıyor kusura bakma ama benim bile canim sıkıldı dediği laflara bakar mısın geliyorlarsa banane patronundan para iste ne demek ya...
Bu erkekleri rabbim bildiği gibi yapsın sabah birgün birşey olsa sen çalışmasan nolacak beyefendi kapıyı mi gösterecek sana...
sen istedin vs. başlıyorlar. kardeşlerim 1 hafta bizde kalacak. onların lafını duymakta artık ağır geliyor..Anneni ara durumu açık açık söyle
beni anlayan birisi olması o kadar iyi geliyor ki.. teşekkür ederim..hepimiz bir an önce düzeliriz inşllah..canım..
diyecek hiçbirşeyim yok, ben de benzer şeyler yaşıyorum 1 senedir. ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum inan, sen bir de calisiyorsun. çalışıp evin geçimini sağlayıp eşinin sana böyle davranmasını ben bile içime sindiremedim... lütfen iyice düşün evliliğini, hayatını. bunu hakediyor muyum diye sor kendine.
allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece, inşallah kurtul bu dar boğazdan hemen.. senin için dua edeceğim. inşallah güçlü olursun.
keşke tek başıma olsam saniye durmazdım ama oğlumu napıcam.. ona kıyamıyorum.. borç gırtlakta işte.. nappsak şaşırdım artık..allah yardımcın olsun , bende yaşadım senin yaşadığını , eşimin vurdumduymazlığını o yüzden bu nasıl bir duygu çok iyi biliyorum , parayla sadet olmaz ama para yok borç gırtlakaysa huzurda olmaz , elektrik kesilsin , dolap boşalsın görürüm ben o aşkı sevgiyi herkesin tabiki kendi hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar , çocuk olunca birde arkanda destek olmayınca öyle kolay olmuyor boşanmak , benim çocuğum yok ama çok sabrettim ve vicdanen çok rahatım ve boşanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?