- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi kackaloribu
-
amin insallah. herseyi halletiginize gore bosanma sebebiniz maddi sikintilar falan degil di mi?
artık erkekler uyanık, çalışan kadın arıyorlar evlenirken fıldır fıldır, parasını yemeye..Kuzum senin calismanla mi evi gecindiriyorsunuz?
Eşin ne halta yarıyor kusura bakma ama benim bile canim sıkıldı dediği laflara bakar mısın geliyorlarsa banane patronundan para iste ne demek ya...
Bu erkekleri rabbim bildiği gibi yapsın sabah birgün birşey olsa sen çalışmasan nolacak beyefendi kapıyı mi gösterecek sana...
hakkinizda hayirlisi olsun insallah. anlasmali olmasi super olmus. cocugunuzla birlikte cok mutlu olun insallah ❤hayır bizim maddi sıkıntıya düşmemize eşim sebep oldu. bekarken yaptığı hatalar yüzünden, bir de işsizlikten dolayı çektik bu sıkıntıları. maddi sorunları çözdük ama bir turlu toparlayamadik kendimizi sevgi saygı azaldı.
arkadaşımın konusunu işgal etmeyeyim simdi ama, surduremeyecegimizi anladık kısacası o yüzden anlaşmalı olarak boşanacağız.
Ahh ahhh bizde bi müddet yağa ekmek bandın yedik sabh aksam ne benin ne eşimin ailesi destek oldu çok iyi bilirim bnde ama bu skintilarda birde es ten destek gorememek insana zaten o koyuyor
hakkinizda hayirlisi olsun insallah. anlasmali olmasi super olmus. cocugunuzla birlikte cok mutlu olun insallah ❤
yukarda açıkladım borç öyle keyfi olmadı aslında ama nolcak sonum bilmem..Ya ben bu lafa da deli oluyorum benim annemede aynısını diyor bazen...
Biz seçtik tamamda böyle olacağımı nerden bilecektik dimi?
Resmen otur evinde derdini çek diyorlar boşver ailene birşey yansıtma sinirlerin daha fazla gerilecek kesin...
Borcunuz neyle ilgili eşin ödemiyor mu?
Durumun düzelince ki eşin duzeltecek sen değil lütfen kenara para ayır kendini sağlama al rabbim yardımcın olsun.
Hepsinin canı cehenneme inanki benim eşimde dâhil ozel sektörde çalıştım yıllarca yine yaranamadım çalışmıyorum yine yaranamıyorum ama haklısın toplum o kadar bozuldu ki huyu suyu nasil diye soran yok birde kadrolumu diye sormaları cabası sanki iş anlaşması.artık erkekler uyanık, çalışan kadın arıyorlar evlenirken fıldır fıldır, parasını yemeye..
artık kalmadı. her ay aynı kişilerden para ister oldum insanlarda bıktı bizden artık. bayram öncesi yarıım maaş para aldım. ona buna borç dağıttım fatura ödedim eve gaz aldım derken bitti gitti zaten..Esin köyden gelene kadar borç alabileceğin kimse yok mu
Söylemiyor içine ata ata dert sahibi oluyor insan iyi bilirimbize kayinbabam ve kardeşim cok destek oldu allah razi olsun.. ona rağmen yaşadık bir sürü sıkıntı, herşeyi gidip soyleyemiyorsun ki kimseye..
Evet yazdığını şimdi gördüm canım rabbim tez vakitte selamete çıkarsın seni InşAllah.yukarda açıkladım borç öyle keyfi olmadı aslında ama nolcak sonum bilmem..
para biriktirmeyi o kadar istiyorumki anlatamam.. bi düze çıksak..
Umarım bende bu günleri geçmişte bırakırım bigün.. teşekkür ederim..Okurken çok üzüldüm.
Bir dönem benim de eski eşim olacak adi bana para vermezdi.
Bende her hafta harçlık biriktirirdim. Sonra o parayla da annemin yanında ezilmemek için hesap öderdim . Yaşamayan asla bilemez.
Bende o dönem işsiz kalmıştım.
Size çok dua edicem inşallah bir çıkar yol bulursunuz.
Boşan demek kolay ama sonrası var bir de bunun.
Aileniz gelince bir kez daha güzelce konuşun lütfen.
umarım güzel günler sizinle olur. dertsiz tasasız bir hayatınız olsun inşallah..şuan daha iyiyiz çok şükür, eşim işe girdi. boşanma surecindeyiz evleri ayırdık ama destegini esirgemiyor. ben de ise başlayacağım 1 ay sonra daha iyi olacagiz insallah
o kadar güzel düşüncelisinizki.. teşekkür ederim burda yanlış anlaşılmak istemem..keşke yorum yapanlar 5 er 10 ar tl bile olsa yollasakta bu yükünüzü biraz hafifletsek kabul ederseniz seve seve yaparım.
Yüzünüzü yıkayın lütfen.Umarım bende bu günleri geçmişte bırakırım bigün.. teşekkür ederim..
umarım güzel günler sizinle olur. dertsiz tasasız bir hayatınız olsun inşallah..
aynen devlette çalışmasına özen gösteriyorlar artık.ç açıklama olarak da şunu yapıyolar : ben eşimin yorulmasını istemiyorumHepsinin canı cehenneme inanki benim eşimde dâhil ozel sektörde çalıştım yıllarca yine yaranamadım çalışmıyorum yine yaranamıyorum ama haklısın toplum o kadar bozuldu ki huyu suyu nasil diye soran yok birde kadrolumu diye sormaları cabası sanki iş anlaşması.
kocaniz ne is yapiyor?artık kalmadı. her ay aynı kişilerden para ister oldum insanlarda bıktı bizden artık. bayram öncesi yarıım maaş para aldım. ona buna borç dağıttım fatura ödedim eve gaz aldım derken bitti gitti zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?