• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç döküş

Filolog89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2019
1.653
3.796
133
Ayrıntılara boğmak istemiyorum. Yazacak, sorgulayacak şey çok ama takatim yok. Sadece birileri beni duysun istedim. Dört senelik evlilik düşündüğüm sevgilim artık beni sevmediğini söyleyerek benden ayrıldı. Kimseye söyleyemedim. Buraya yazmak, rahatlamak istedim.

Güncelleme sayfa 8de.

Son düzenleme:
Ardınıza bile bakmayın. Üzülürsünüz çok hem de. Ama inanın bi de sevmediğini söylemiş kurtulmuşsunuz. Bunları bilmem kaç sene sevgili olup bir seneye yaklaşan evli halimle söylüyorum. Öyle zormuş ki bu adam da beni çok seviyordu ama gel gör ki şu an çok farklı ve eskisi gibi sevilmedigimi düşünüyorum. Karşınıza sizi seven değer veren birileri illa çıkacak ama şunu soyleyebilirim ki hayatım boyunca hep önce ben sevmeliyim derdim asla öyle değilmiş sevilmek önce gelirmiş. İyiki evlenmemissiniz ve umarım atlatırsınız. İnanın sevilmeye en çok değersiniz.

Çok üzgünüm sizin adınıza.
Yani hiç hissetmediniz mi öncesinde? Hani soğuma, ters davranma, huzursuzluk vs. gibi belirtiler olmadı mı?

Cuma gününe dek sevgisinden şüphem yoktu. Cumadan beri içim içimi yedi. Bugün en sonunda dedi. İlk kez sevmiyorum artık dedi.

Ardınıza bile bakmayın. Üzülürsünüz çok hem de. Ama inanın bi de sevmediğini söylemiş kurtulmuşsunuz. Bunları bilmem kaç sene sevgili olup bir seneye yaklaşan evli halimle söylüyorum. Öyle zormuş ki bu adam da beni çok seviyordu ama gel gör ki şu an çok farklı ve eskisi gibi sevilmedigimi düşünüyorum. Karşınıza sizi seven değer veren birileri illa çıkacak ama şunu soyleyebilirim ki hayatım boyunca hep önce ben sevmeliyim derdim asla öyle değilmiş sevilmek önce gelirmiş. İyiki evlenmemissiniz ve umarım atlatırsınız. İnanın sevilmeye en çok değersiniz.

Ben de sevginin karşılıklı olması gerektiğini düşünürüm. Sevmediğimle olmaz, beni sevmeyenle olmaz. Hiç beklemiyordum. Çok üzgünün. İnşallah eşiniz size ilk günki gibi aşık olur.

Sevmek hicbir sey, sevilmek bir sey,sevmek sevilmek herseydir diye bir soz vardir

İlişkimizin 6. ayında bir ay ayrı kalmıştık. O zaman da ayrılmıştı ama seviyorum diyerek. 3.5 senedir de bir daha da hiç ayrılmamıştı. Tabiki de kavgamız olmuştur ama bir günde düzelmiştir. Güvenim sonsuzdu.
Evet şu anda belki dünya başınıza yıkıldı,belki de hayatınızın en zor gecesini yaşadığınızı düşünüyorsunuz ama inanın ki bu sizin hayatınızda sadece bir tecrübe olarak yerini alacak.Belki de şu anda hayatınızın dönüm noktasıdır,her işte bir hayır vardır,bolca sabırlar diliyorum😔.

Evet şu anda belki dünya başınıza yıkıldı,belki de hayatınızın en zor gecesini yaşadığınızı düşünüyorsunuz ama inanın ki bu sizin hayatınızda sadece bir tecrübe olarak yerini alacak.Belki de şu anda hayatınızın dönüm noktasıdır,her işte bir hayır vardır,bolca sabırlar diliyorum😔.
Teşekkür ederim. Gerçekten yıkıldı. İnşallah bir hayır vardır.

Düşüncenizde haksızmışsınız demek ki.
Bunu olumsuz bir durum olarak görmek yerine geleceğinizi kurtarmak olarak bakmanız lazım.
İncitir, yıpratır ama biter gider.
Çokça ağlayın, sızlayın, dövünün, dağıtın dibi görün ki bu tecrübeyle yeniden nefes almak, yüzeye çıkmak muhteşem olacaktır.

1. Yılın sonunda evli değilseniz direk terkedin. (Öğrenci vs değilseniz, zorunlu uzatma durumu yoksa yani)
Bizimkinde zorunlu uzatma durumu vardı. Yoksa çoktan evlenmiştik. Zaten sorun hala uzamasıydı anladığım kadarıyla. Yani bugün sevmiyorum dedi ve ayrıldı ama Cuma günü de uzamasından şikayet etmişti.

Düşüncenizde haksızmışsınız demek ki.
Bunu olumsuz bir durum olarak görmek yerine geleceğinizi kurtarmak olarak bakmanız lazım.
İncitir, yıpratır ama biter gider.
Çokça ağlayın, sızlayın, dövünün, dağıtın dibi görün ki bu tecrübeyle yeniden nefes almak, yüzeye çıkmak muhteşem olacaktır.
Umarım dediğiniz gibi olur. Sanki yüzüm bir daha gülmeyecekmiş gibi hissediyorum.

Benim 10 yıldan fazla süren bir ilişkim vardı ve bitti. Bir ilişki ne kadar uzuyorsa o kadar bitmeye mahkum oluyor sanki, bunu anladım. Hala kendisi benim için çok kıymetli çok değerli o ayrı ama fakat hisler tükendi. Şuan ki hislerini çok ama çok iyi anlıyorum inan ki. Gerçekten geçiyor, zaman yaraları çok güzel sarıyor. Bir de sevmediğini söyledi dedin ya, başka bir açıklaması yok mu nasıl bu raddeye geldiğine dair?

Bizimkinde zorunlu uzatma durumu vardı. Yoksa çoktan evlenmiştik. Zaten sorun hala uzamasıydı anladığım kadarıyla. Yani bugün sevmiyorum dedi ve ayrıldı ama Cuma günü de uzamasından şikayet etmişti.
Sizin için daha hayırlı biri hayatınıza gireceği için, eskisi kendiliğinden çıkmış bence. Biraz bekleyin, daha iyisi gelir, hayat boşluk kabul etmez.

Cuma gününe dek sevgisinden şüphem yoktu. Cumadan beri içim içimi yedi. Bugün en sonunda dedi. İlk kez sevmiyorum artık dedi.
Niyetim sizi üzmek değil asla. Ama bence birden bire olmamıştır. Nedenini nasılını bilemem. Ama illa ki bir süreçtir bu.
Ama bunları düşünmek de anlamsız. Olan olmuş artık, sizin yolunuza devam etmeniz gerekiyor.
Evlilik düşünüyordum demişsiniz, bir artısı var durumun. Evlenmeden önce söylemiş size sevmediğini hiç değilse.
Bir şey olmuyorsa belki de çok daha iyisi olacağı içindir bence.

Umarım dediğiniz gibi olur. Sanki yüzüm bir daha gülmeyecekmiş gibi hissediyorum.
Çok tanıdık, inanılmaz normal bir düşünce ama öyle olmayacak.
En beter acılar bile unutulup insan en ufacık da olsa bir umutla tekrar tutunuyor hayata, tutunmalı da.
Ciddi söylüyorum, kurtulmuşsunuz.
Bana göre bu dünyada bir insanın sağlık dışında en büyük problemi sevgisizliktir ve çokça eminim sonuna kadar her güzelliği hakettiğinize.
Ya evlenmiş olsaydınız?
Bu sevgisizliği iliklerinize kadar hissedip her gün gece yaşamak zorunda kalsaydınız, o an koparması çok daha güç bağlarınız olacaktı, yıkım şiddeti kat be kat çoğalacaktı.
Zaten bitecek bir şeyin neresinden dönülse kardır ve siz, en aşağı düşseniz dahi daha fazla acı çekecek yeriniz kalmadığı için yeniden çiçekler açacaksınız.
Ama unutmayın, o dibi görün, her şeyiyle söküp atmanız için gerekli bir durum bu, korkmadan bastırmadan yaşayın acınızı.
Sonrası ise çorap söküğü.

Back
X