Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendimeAcaba benim gibi bu dudaklarda sarkma yaşayan çok kadın var mı sanırım annemde de böyle genetik o yüzden bizde
Merhaba hamilelikte sanırım normalmiş ama ben evli bile değilim mantardan olabilir yazıyor ama kaşıntı ve akıntı semptomları yok galiba sadece sıcaktan terden tahriş oldu henüz iyileşmiş değil ama ilk zanlı kadar da şiş değil çok şükür siz doktora gorunurseniz buradan dönüş yapar mısınız merak ediyorum neden olmuş olabileceğiniMerhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendime
Bir de daha önce yani bekarken de bu tarz sorunlar yaşıyor muydunuz acabaMerhaba ben de muzdaribim aynı sıkıntıdan . Şu an hamileyim , fitil kullanıyorum . Sonrasında akıntı yapıyor . İyice tahriş oldu şişti sizin de dediğiniz gibi. Keşke daha önceden ameliyat olsaydım dedim kendi kendime
Yok daha önce hiç yaşamadım. Doktoruma sordum ben benimki şu an fitilden . İlk hamileliğimde de yaşamıştımBir de daha önce yani bekarken de bu tarz sorunlar yaşıyor muydunuz acaba
Geçmiş olsunYok daha önce hiç yaşamadım. Doktoruma sordum ben benimki şu an fitilden . İlk hamileliğimde de yaşamıştım
Çok teşekkür ederimMerhaba benim ergenlikte olmuştu mantarmış çok şükür daha da olmadı, acayip şişmişti iç çanaşırınızı ütüleyin ıslak bırakmayın en kısa zamanda doktora gidin bana krem vermişti inşallah sizinde hemen geçer![]()
Sislikten başka akıntı kaşıntı gibi sorunlarınız da var mıydı benim sadece şişlik var başka semptom yok ama bana da mantar kremi yazdı doktorumMerhaba benim ergenlikte olmuştu mantarmış çok şükür daha da olmadı, acayip şişmişti iç çanaşırınızı ütüleyin ıslak bırakmayın en kısa zamanda doktora gidin bana krem vermişti inşallah sizinde hemen geçer![]()
Ya bende sanki hafif kaşıntı vardıSislikten başka akıntı kaşıntı gibi sorunlarınız da var mıydı benim sadece şişlik var başka semptom yok ama bana da mantar kremi yazdı doktorum
İnanın 2 günde daha iyi oldu sanki yürürken biraz acıyor ama şişlik gitti bileYa bende sanki hafif kaşıntı vardı
Çok geçmiş olsun, tahriş olmuştur kısa sürede oda geçerİnanın 2 günde daha iyi oldu sanki yürürken biraz acıyor ama şişlik gitti bile![]()