iç giyim

freegirl78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
7
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar :3::3:acaba eminönünde daha çok iç giyim üzerine satış yapan hanları bileniniz varmı?bohça alış verişi zamanında görümcelerle gitmiştik pierre carden satan güzel bir yer vardı ama o hanın adını malesef unuttum :50::14:görümcelere de sormak istemiyorum :30: bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? ayrıca hamile giyim bulabileceğimiz neresi var?biz sadece havuzlu han diye bir yer duyduk bebek malzemeleri falan varmış dediler :44:bilenler yardım etsin lütfen :18: şimdiden teşekkürler :46:

canim eminonu bizden sorulur ayiptir soylemesi:) pierrecardinin oldugu hana gitmistim ama simdi bende hatirliyamadim.mahmutpasa bezciler sokakta nbb nin toptancisi var. Ben genelde ordan yaparim alisverislerimi.o sokakta genelde ic camasircilar var zaten.toptan ve perakendeciler.bebek giyim icinde eminonunde soylenildigi gibi adam akilli sadece havuzlu han var.

canim eminonu bizden sorulur ayiptir soylemesi:) pierrecardinin oldugu hana gitmistim ama simdi bende hatirliyamadim.mahmutpasa bezciler sokakta nbb nin toptancisi var. Ben genelde ordan yaparim alisverislerimi.o sokakta genelde ic camasircilar var zaten.toptan ve perakendeciler.bebek giyim icinde eminonunde soylenildigi gibi adam akilli sadece havuzlu han var.

çok teşekkür ederim :16::16::16:

Evet havuzlu han'da dediğin gibi hem çok model var hemde fiyatlar baya uygun. bende tavsiye ederim orayı ;)

Back
X