İç Savaşım.

Sevginiz gururunuzdan üstün olsaydı üstünden bir buçuk sene geçmesine rağmen hala ağlıyor olmazdınız affederdiniz çoktan.

Boşanmaktan korkuyorsunuz.Bunu kendinize itiraf etmeye zorlandığınız için de sevginin arkasına sığınıyorsunuz.Sığınmayın.Sizin yediğiniz tokat için sevinç çığlığı atan insanları kendinize güldürmeyin daha fazla.

Arkadaşım; önceki konularına göz gezdirdim , ve görümceni istemeye gelme olayında, kavga edip de, aileler gelince "sktrsn gitsin babası da gelip almadı zaten" demiş ya ondan sonrasını okumadım.

Orta da bir evlilik kalmamış; olmayan şeyi sürdürmeye çabalama.

Bende iç savaştayım demiştim önce ki mesajlarım da ama durumlarımız aynı değil, Bnm eşim ağır konuşur ama asla küfür etmez, şiddet yok.

Bi an önce ya aile terapistine yada mahkemeye giderdim ben olsam.

Madem vazgeçemeyecek kadar seviyorsun(ki ben olsam sevemezdim o tokattan sonra) unutmaya çalışmaktan başka çaren yok. Destek falan alsan ? Yada eşinle birlikte gitsen.

Sen atılan tokatın iç savaşını veriyorsun 1 buçuk yıldır.
Ben de yediğim kazığın..

Öyle kolay olmuyor bu hislerle devam etmek.
Boşasak daha kolaydı hayat..
Ama kime?
Sadece kendime..

Sadece kendimi düşünerek yaşayan biri de olmadığım için en başta..

Ben kolay olanı seçemedim.

Kolay olan diyorum, doğru olan neydi onu da tam bilemiyorum gerçi..

Allah aldığımız kararları içimize sindirsin de hiç değilse yaşamımız biraz kolaylaşsın ne diyeyim..

Eşinizi sevdiginizi söylediginiz kadar kendinizi seviyor musunuz?

Bu soruya vereceginiz yanıt hayır ise kendiniz için yaşayın bundan sonra. Eş, aile, iş, sevgi vb bahanelerin arkasına sıgınarak kendinizden vazgecercesine fedakarlıklarda bulunmayın.

Yanıtınız evet ise o zaman harekete gecmeniz gerek. Böyle aglayarak savaş verilmez. Bunun bir kazanını olmalı, o da onurdan, sizin iyiliginizden yana olmalı.

öncelikle eşine olan tahammülünü bitirmekle başla. ardından psikolojik destek alabilirsin

Neden bunları yaşadınız bilmiyorum ama; geçmişe takılıp kalmamak bana çok şey öğretti ve kazandırdı.
Çektim elimi geçmişten.Böyle çok daha mutluyum tavsiye ederim.

Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı, öncellikle size ve burda yorum yapan herkese teşekkür ederim. Çok haklısınız.. ne yardan geçebiliyorum nede acıtan yaramdan. Ama dedikleriniz kulağımda küpe kalacak bundan emin olun.

Bir çoğunuzun dediği gibi aile terapistine gitmek istiyorum ama yurtdışında bir tane doğru dürüst türk terapisti yok. Arayışlardayım..

Aynen bu sözü söylemişti, hatırladım, yorumunuzu okuduğumda yemin ederim birşey saplandı içime. Aynı günleri yaşamış gibi oldum birsen tuhaf oldum. Bi an olsun unutmuşum o söylenen sözleri.. eski konularıma el atamıyorum elim gitmiyor, aynı anıları yaşıyor gibi oluyorum. Bakamıyorum..

sevgili konu sahibi,

hayatta ogrenmenizi temenni etmem ama yuze inen tokattan daha agir siddette silleler vardir ruha inen.
onun yaninda esinizin ailesinin yaninda vurmus olmasinin hicbir ehemniyeti kalmaz.
dayanamayacaginiz bir sey olsaydi zaten bosanirdiniz. demek ki yoksayip, devam edebildiniz. o vakit hic sorgulamayin.

Canım benzer bir konum vardı kapatıldı hatta kötü ornek diye.gerci herkesin yaşadığı farklı benimki de farklıydı ama insanın içinden zor çıkar bu tarz şeyler.Eğer hiçbirşey degismediyse şiddetle yaşanmaz bitirmekten baska çare yok ama gerçekten esin degistiyse yaptiginin yanlis olduğuna inaniyorsa,sen de buna inanirsan devam et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…