- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
benim iç ses çok fena nezamn mutlu olsam beni mutsuz etcek şeyler söylüyo bozuyo mutluluğumu
Yalnız olmadıgima çok sevindim ben ama çok kötü bi durum bakmayın güldüğüme bazen öyle bir şey oluyor ki kendimi hiç farketmeden yemek yerken buluyorumkurtulma yönetemi varsa bende öğreneyim
sabah diyete başlıyorum öğlen en fazla akşam
iç ses aman ye şunlardan ne uğraşacan yapmak için diyor
beni günaha sokuyor
Çizgi filmlerde falan olur ya iki omuzda melekle şeytan ikisi karşılıklı atışır karakteri ikna etmeye çalışır o geldi aklıma
Ahhh ahhhh o abur cubur dolabı beni benden aldı eşim cok seviyor alıyor konuştum kendini düşün sağlığın için yeme ama işte alıyor maalesef ben aldım incir kayısı badem onlardan yiyorum kayısı özellikle tatlı isteğini kesiyor gel gör ki o dolap resmen beni benden alıyor önünde kendi kendimle kavga ediyorumHer gün kendinize bir küçük parça çikolata hakkı tanıyın.Mesela ben çikolata yemeden yaşayamam her gün minik de olsa yerim mutlaka kilom da çok iyi.Ancak bu abur cubur dolapları gerçekten kilo yapıcı eğer bisküvi cipsle dolduruyosanız canınız istemese bile mutlaka yiyosunuz onun yerine kayısı incir kuruyemiş tarzı doğal atıştırıcılar alın evinize bisküvi vs türü şeyler almayın.
Yok engellemiyor iç sesim izin vermiyor ben yemiyorum arada atıyorum ağzıma 1 2 kare cikolata ama o iç ses daha çok daha daha çok diyor kulağımı tikayamiyorum ki beynimde konuşuyor hiç susmuyorKilolu fotonuzla, zayıf bir fotonuzu (yoksa photoshop:)) abur cubur dolabınızın kapağına yapıştırın, engeller belki sizi:)
Amannnnn senin için ses benimkinden de bitermiş yaben o iç ses yüzündeyken
diyete girip 2 hafta 4 kilo almıştım
sürekli normal zamanda aklıma nadir gelen tatlılar geçirdi aklımdan
Ayyy sizinki baya komik ama ya benim eşimde bazen iyimisin hayatım der bakar kendimle konuşurken görünce ye tamm ben bakmicam diyorBenimde temizlik damarım tutuyor bazen kendi kendime konuşuyorum yok ya bunuda yapayim of aman bırak kalsin yoruldum gibiGeçenlerde cam siliyorum silerkende söyleniyorum şu karşı apartmanin camları ne kadar temiz her gün mü siliyorlar uzaktan mı öyle görünüyor ama bende temizim ayrica kış günü ne cam silmesi vs vs derken bu arada tam kendi kendimle kavga ediyordum ki bi arkamı döndüm baktım eşim garip garip bana bakıyor
Yani insanların takıntılı oldukları konularda felaket bir iç ses oluyor normaldir bende de var
Ara ara da kavga ederiz kendisiyle
Ye mi ben mi haha bak aynı iç sesim gibi konuştun o da aynısını diyor :) senmisin yoksa içimde ki ses doğru söyleamaannnn hanımlar yiyin gitsindiyette neymiş
Heh bende onu diyorum eşime lakin ben diyette değilim diyim sıyrılıp gidiyor işin içinden bense baka kalıyorumRejim yapan birinin evinde abir cubur dolabinin ne isi var ben ona takildim
Canım ben beyaz ekmek çok yemezdim sadece hamileyken yedim diyebilirim evet beni şeker özellikle çikolata çok zorluyor o yüzden yıpratıyor bu iç sesim hani konuşmasa sussa hiç aklıma gelmezdi ama işte zorla yoldan çıkartıyor beni :)Ic ses bendede var.
Yani cocuklugumdan beri hep konuşurum kendimle....
Diyet konusu gelirsek: galiba kalorin cok düşük. Yani biraz yüksekde tut kalorini.
Ekmegi ve şekeri ayni anda kestiysen sebebi budur.
Bilirsin şeker eroin gibi bagimlilik yapar.
Yavaş yavaş arindir vucudunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?