• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç ses dış ses :D

Canım ben beyaz ekmek çok yemezdim sadece hamileyken yedim diyebilirim evet beni şeker özellikle çikolata çok zorluyor o yüzden yıpratıyor bu iç sesim hani konuşmasa sussa hiç aklıma gelmezdi ama işte zorla yoldan çıkartıyor beni :)

Az ciksan sorun degil yoldan...
Cok kudurunca ic sesin 1 kaşik pekmez at agzina.
Belki susar... :)

Az ciksan sorun degil yoldan...
Cok kudurunca ic sesin 1 kaşik pekmez at agzina.
Belki susar... :)
Pekmez değilde kuru kayısı kurtarıcım oldu bu ara gece çok konuşuyor özellikle yatağa yattığım an çikolata diye fısıldıyor bende gidip bi kayısı yiyorum uyuyorum sonra :D

Abur cubur dolabını doldurma.
Eşin o an ne yemek istiyorsa alsın yesin.
Tek çözüm bu bence.

Abur cubur dolabını doldurma.
Eşin o an ne yemek istiyorsa alsın yesin.
Tek çözüm bu bence.
Evet gelen olur ikram edersin diyor aldıkça alıyor artık dolapek açılmıyor doluluktan kızıyorum yeter diyorum tamm diyor akşam gelirken yine alıp geliyor

O zaman ic sesini esine yonlendir ona konussun :KK53:
Ahhh keşke adam zaten bıktı söylenmemden bende yoruldum iç sesim eşimi ne güzel hallederdi bilmiyormusun :D azıcıkta o dırdır yapardı benim yerime eşim e sorduğum da hayır ben duymuyorum öyle bi ses diyip gülüyor du şimdi düşündüm de benim adam acaba iç sesinide mi yedi acaba :D

Nasil 70 oldum saniyon :dondurma: yedim vallah... hemde 2 dakika icinde... haahaha
Haha çok yaşa sen ya benim eşimde çok hızlı yiyor bi pasta bi kek olsun ya 2 çatal da bitiriyor Allah tan bütün gün aktif ve ayakta çalışıyor da yakıyor yoksa bu kadar yemeye 150 kilo olurdu

Ah çok tatlısınız, o iç sesin kafasına kafasına vuralım derim:sinirli: Şaka bir yana, diyet psikolojisi diye birşey vardır. İnsanlar genelde birşeylerden fedakarlık yaptıklarını düşündükleri için o "iç ses" hiç susmaz. Diyetin kelime anlamı şudur: bedel ödemek. Bu durum insanların zihninde stres yaratır ve savunma mekanizması olarak o iç ses devreye girer. İradenin kırıldığı yerde de o diyet bozulur. O nedenle diyetteyim denilmesi önerilmez, sağlıklı yaşamaya başladım şeklinde düşünülmesi önerilir. Birşeylerden vazgeçmiş ve fedakarlık yapıyormuşsunuz gibi düşünürseniz o abur cubura olan özlem bitmez.

Ah çok tatlısınız, o iç sesin kafasına kafasına vuralım derim:sinirli: Şaka bir yana, diyet psikolojisi diye birşey vardır. İnsanlar genelde birşeylerden fedakarlık yaptıklarını düşündükleri için o "iç ses" hiç susmaz. Diyetin kelime anlamı şudur: bedel ödemek. Bu durum insanların zihninde stres yaratır ve savunma mekanizması olarak o iç ses devreye girer. İradenin kırıldığı yerde de o diyet bozulur. O nedenle diyetteyim denilmesi önerilmez, sağlıklı yaşamaya başladım şeklinde düşünülmesi önerilir. Birşeylerden vazgeçmiş ve fedakarlık yapıyormuşsunuz gibi düşünürseniz o abur cubura olan özlem bitmez.
Ahhh ahhh ne güzel yazdınız anlattınız içimde ki zalım iç sesi mi :D şimdi daha iyi anlıyorum karnı tok olup diyet yapmayan insanlarin (eşim ve arkadaslarim) o iç sesi duymamalari çok normalmiş :) ben zaten diyette değilim ki aaaa kim demiş onu ki iftira iftira iç sesim hadi sen tekrar uyu bakayım :D

Herkeste olur rahat ol ama tam bu sırada irade araya girerek unutma onlar faydasiz zaten o dolap faydasız

Herkeste olur rahat ol ama tam bu sırada irade araya girerek unutma onlar faydasiz zaten o dolap faydasız
Doğru diyorsun canım iradem zayıfladı ben 3 aydır diyetteyim hiç bu kadar uzun diyet yapmadım hayatım da haliyle iradem de zayıf düştü zamanla tekrar kazanmam lazım irademı :)

Benim ic sesim bugunlerde beni cok kandırdı ye caniiim sen zaten hareket halindesin yakarsin biseycik kalmaz deedi bende yedim :bicak:Ama ben masumum ic sesime uydumo_O

Ahhh rakibem işte o iç ses varya melek kılıklı şeytanın ta kendisi insanı diyet yaparken yolda çıkaran ta kendisidir :( o masum değil o hiç masum değil kanma sözlerine
Benim ic sesim bugunlerde beni cok kandırdı ye caniiim sen zaten hareket halindesin yakarsin biseycik kalmaz deedi bende yedim :bicak:Ama ben masumum ic sesime uydumo_O

Bi daha olmayacak inşallah rakibem pismanim beraatimi istiyorum bu kilolardano_O:KK42:

Merhaba güzel hatunlar size anlatacak 1 derdim ve soracak bir sorum var gülsem mi ağlasam mı şaşırdım..

Ilk önce derdimi anlatayım.
Ben Kasım 20 sinden bu güne diyetteyim çok şükür. Sorun şu ki iç sesi denen şey ile başım dertte yani şöyle söyleyeyim evimizde abur cubur dolabı var onun önünden geçerken iç sesim aç aç diye söylüyor hatta ye oradan bi çikolata nolacak sanki kimse görmez diyor Allah Allah ben kimi kandırıyorum kimse görmez diye yiyeyim mi yani diye kendi kendine konuşurken buluyorum kendimi :KK70: ve delimiyim neyim diye düşünüyorum bazen.. İç sesimden bıktım gerçekten ben ne yapmak istesem tam tersini istiyor:KK57: alıkoyamıyorum kendimi hani insanların bı lafı var ya şeytana uydum diye işte bende iç sesime uydum diyorum :deli:
Ve bunun gibi bir sürü örnek bu iç sesten nasıl kurtulurum ben yardım edin bana ya

Sorum ise şu olacak
Hanımlar sizinde böyle iç sesiniz var mı ben mi anormalim eşime ve bir iki arkadaşıma sordum onlarda güldüler bana yok öyle bişey dediler aklım almıyor ya :silah:
Hahahah valla çok güldüm bende de var aynısı. Bazen kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum falan. Araya bişey girip konuşmamız bölündüğünde nerde kalmıştık moduna bile giriyorum :deli:

Hahahah valla çok güldüm bende de var aynısı. Bazen kendi kendimi ikna etmeye çalışıyorum falan. Araya bişey girip konuşmamız bölündüğünde nerde kalmıştık moduna bile giriyorum :deli:
Aynen ya hatta benim unuttuğum yerde kendi hatırlatıyor çünkü ye ye demekten başka birşey bilmiyor :D

Back
X