- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
İnşaAllah rakibem sen verirsin ben sana kesinlikle inanıyorum bırakma kendiniBi daha olmayacak inşallah rakibem pismanim beraatimi istiyorum bu kilolardan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah rakibem sen verirsin ben sana kesinlikle inanıyorum bırakma kendiniBi daha olmayacak inşallah rakibem pismanim beraatimi istiyorum bu kilolardan![]()
Zaten bi biraksam daha da toplayamam ki ben kendi miİnşaAllah rakibem sen verirsin ben sana kesinlikle inanıyorum bırakma kendini![]()
Bırakmazsın sen ben eminim canım rakibemZaten bi biraksam daha da toplayamam ki ben kendi mi
Bırakmazsın sen ben eminim canım rakibem
seviyorum seni yaa rakibem
Heh işte misal çikolata yiyorum dimi bi ısırık aldim onun tadını aldım asıl mesele o bi ısırıkdan sonra başlıyor iç sesim bi daha bi daha diye tezahürat yapınca iş çığırından çıkıyor içimdeBence o durumda yapılacak ve en duzgun sey bence istediğiniz seyden yemek cok uzun sure dıyet yaptım ama sızde bılıyorsunuzdur onemlı olan tadını alıp bırakmak herkes de bılır ki tek bır cıkolatadan bısey olmaz onemlı olan onu tekle bırakmak :)
Allah sabır versin çok zor o halleyi yemek isteyip yiyememekKonunuzun içeriğini bilmiyordum ama tam konunuza tıklar aklımdan geçen halley yee halley yeeidi
(Diyetteyim)
Aynen bide utanmaz arsız arsız gülüyor ya vallahi artık iç sesimle konuşmaktan bıktımOh yalniz değilmişim :)) ben hep kavga halindeyim iç sesimle. Herseyin kötüsünü düşünür tersini söyler![]()
Abur cubur dolabı diye bir dolap olmasın. :)) Hatta küçük bir çikolata bile olmasin, almayın. Damla çikolata dahi olmasın.![]()
Benim iç sesimde çok fena bana durmadan ye ye diyo yiyom bende ama tartıya çıkınca niye okadar yedin diyo
Alışverişte hepsini al diyo alıyom ay sonunda niye bu kadar harcadınki diyo
Benimki çok dengesiz ya![]()
Az yardımcı olsun diyet yapıyorsunuz kolay değil. Bir nevi nefisle mücadele. İki kişi gibi konuşmak normal zaten. Nefis hep kolaya kaçıyor.Ah canım imkanım olsa onları dağıtmam çoluk çocuğa bayram etceklerde işte sonra eşime ne cevap vercem :)
Ahhh yavrum senin ki şiddete doğru gitmiş benimkide o yolda yakında o çikolatayı bisküviyi tutan parmaklarımı ısırasım geliyor yedikten sonra sinirdenO da bişey mi benim babam resmen kendi kendine konuşur birilerine küfür eder bayağı bildiğin sesli sesli bizde güleriz
İnsan zaman zaman iç sesiyle konuşur ben geceleri yattığımda kendimi döverimböyle kendime yumruk atıyorum içten içe karnıma karnıma benim durum daha vahim bence
yapmak istediğim şeyleri yapmadığım için her gece kendimle kavga içindeyim deliliğe doğru gidiyorum
![]()
Aynı benim kocam da ben ona misal eve gelirken ekmek al derim geldiğinde iki poşet olur elinde bir ekmek iki abur cubur pes diyorum ya ne doymaz adamsın eve gelen misafir çocukları bile bizim dolabı övüp duruyorlarBizim evde de bakkal çekmecemiz var maalesefkocam sağolsun yapamaz abur cubursuz
![]()