• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç ses dış ses :D

Az yardımcı olsun diyet yapıyorsunuz kolay değil. Bir nevi nefisle mücadele. İki kişi gibi konuşmak normal zaten. Nefis hep kolaya kaçıyor.

Damla çikolata da bir arkadaştan aklıma geldi. Diyette evde çikolata kalmamış da oturup damla çikolatayı yedim demişti. :)
Hiihihi onu bende yapmıştım napim ama o zaman hamileyim markete gitmeye eriyince onu yemiştim :D

Kurtulamazsın, o iç ses evrimle gelmiş.
Bir yerde okumuştum, kadınların kalorili şeylere olan düşkünlüğü avcı toplayıcı dönemden kalma bir dürtüymüş.

O da bişey mi benim babam resmen kendi kendine konuşur birilerine küfür eder bayağı bildiğin sesli sesli bizde güleriz

:oha: kardes miyiz yoksa :KK70:ben de bizimkini numunelik zannederdim

Aynen bide utanmaz arsız arsız gülüyor ya vallahi artık iç sesimle konuşmaktan bıktım :KK70:

Vallahi ben de bıktım ciddi anlamda kavga ediyorum bazen resmen icten ice :KK45:

Bu iç ses olayını geçen minik kuzum da sordu, kendisi bire gidiyor, "senin de iç sesin var mı anne diyordu?":halay:

Maalesef gerçekten yani normalde de konuşuyordur ama ben diyette değilken pek duymadım diyete başladığımda ilk günler iç sesim çok güzel motive etti şimdi ise tam tersi motive düşüyor sayelerinde ben bana düşmanım boşuna demiyorlar düşmanını uzaklarda arama o sana nefesin kadar yakın diye :KK70:
Diyet yaptığımı düşününce bilinçaltım tam tersi çalışıyor. Kilo yapacak şeyler yiyiyorum daha çok.

Merhaba güzel hatunlar size anlatacak 1 derdim ve soracak bir sorum var gülsem mi ağlasam mı şaşırdım..

Ilk önce derdimi anlatayım.
Ben Kasım 20 sinden bu güne diyetteyim çok şükür. Sorun şu ki iç sesi denen şey ile başım dertte yani şöyle söyleyeyim evimizde abur cubur dolabı var onun önünden geçerken iç sesim aç aç diye söylüyor hatta ye oradan bi çikolata nolacak sanki kimse görmez diyor Allah Allah ben kimi kandırıyorum kimse görmez diye yiyeyim mi yani diye kendi kendine konuşurken buluyorum kendimi :KK70: ve delimiyim neyim diye düşünüyorum bazen.. İç sesimden bıktım gerçekten ben ne yapmak istesem tam tersini istiyor:KK57: alıkoyamıyorum kendimi hani insanların bı lafı var ya şeytana uydum diye işte bende iç sesime uydum diyorum :deli:
Ve bunun gibi bir sürü örnek bu iç sesten nasıl kurtulurum ben yardım edin bana ya

Sorum ise şu olacak
Hanımlar sizinde böyle iç sesiniz var mı ben mi anormalim eşime ve bir iki arkadaşıma sordum onlarda güldüler bana yok öyle bişey dediler aklım almıyor ya :silah:
Benim iç sesim çok güçlü. Fiziksel olarak da kendini gösteriyor. Okumam gereken 1000 civarı sınav kağıdı var. Ben otomatiğe bağlamışım okumaya devam ediyorum bir bakıyorum elim itivermiş kağıdı, bir bakıyorum ayaktayım :D

Benim iç sesim çok güçlü. Fiziksel olarak da kendini gösteriyor. Okumam gereken 1000 civarı sınav kağıdı var. Ben otomatiğe bağlamışım okumaya devam ediyorum bir bakıyorum elim itivermiş kağıdı, bir bakıyorum ayaktayım :KK70:
Haha gözümde canlandı bir an :D valla ben iç sesin olsam isyannnnnnn diye bağırırım 1000 tane sınav kağıdı okumak o kadar kolay olmasagerek:oha::KK59::-)

Haha gözümde canlandı bir an :KK70: valla ben iç sesin olsam isyannnnnnn diye bağırırım 1000 tane sınav kağıdı okumak o kadar kolay olmasagerek:oha::KK59::-)
Bazen bağırıyorum ama kimse duymuyor. İnadına hoca arıyor son not giriş gününe daha varken hala bitmedi mi diye... Öğrenciler bastırıyor. Oysa ben son dakikaya yetiştirmeye çalışıyorum. Aylarca dukan yaptım, bu diyetten daha zor. Seneler geçtikçe de tembelleşiyor insan. Bak iç sesim bana biraz da bilgisayarın başında okursun dedi şu an :D

Valla iç sesim beni genelde cesaretlendiriyo ama laf soktuğu zamanlarda az değil :D Biz bazen tartışıyoduz bazen dedikodu yapıyoruz falan severim kendisi bi derdim yok :D Hatta bi akşam yine iç sesimle tartışırken "amaaan ne biliyim" dedim sesli bi şekilde. Kimse anlam veremedi tabiki :) Yani bi şey düşünürken kendi içimde konuya her yönünden bakmak diyorum ben buna ve deli olduğumu düşünmüyorum :)

Ah ne mutlu sana canım senin için ses melek gibiymiş :) bide benimkini görsen yani resmen savaş veriyor benimle ağzım boş kalmasın diye uğraşıyor çok nankör ama ya zaten diyete başlamadan önce nefes almadan yedim yeteri kadar bana destek olacağına köstek oluyor gıcık şey :D
Valla iç sesim beni genelde cesaretlendiriyo ama laf soktuğu zamanlarda az değil :KK70: Biz bazen tartışıyoduz bazen dedikodu yapıyoruz falan severim kendisi bi derdim yok :KK70: Hatta bi akşam yine iç sesimle tartışırken "amaaan ne biliyim" dedim sesli bi şekilde. Kimse anlam veremedi tabiki :) Yani bi şey düşünürken kendi içimde konuya her yönünden bakmak diyorum ben buna ve deli olduğumu düşünmüyorum :)

Ahhh ahhhh o abur cubur dolabı beni benden aldı eşim cok seviyor alıyor konuştum kendini düşün sağlığın için yeme ama işte alıyor maalesef ben aldım incir kayısı badem onlardan yiyorum kayısı özellikle tatlı isteğini kesiyor gel gör ki o dolap resmen beni benden alıyor önünde kendi kendimle kavga ediyorum :KK43:

Eve almayın, işyerine götürüp koysun olmaz mı?

Ye mi ben mi haha bak aynı iç sesim gibi konuştun o da aynısını diyor :) senmisin yoksa içimde ki ses doğru söyle :KK70:

:KK48: her zaman iç sesimi dinleyenlerdenim :hamarat: yemek demek mutluluk demek.tabi bazı kurallarım var benim de; sabah kahvaltı öncesi ılık limonlu su içerim , kahvaltı harici ekmek yemem, akşam 6 dan sonra açım.ha bir de bir gün aburcubur yersem ertesi gün yemem.fırsat buldukca da yürüyüş yaparım.oldu bitti işte diyette neymiş :işsiz::işsiz:

:KK48: her zaman iç sesimi dinleyenlerdenim :hamarat: yemek demek mutluluk demek.tabi bazı kurallarım var benim de; sabah kahvaltı öncesi ılık limonlu su içerim , kahvaltı harici ekmek yemem, akşam 6 dan sonra açım.ha bir de bir gün aburcubur yersem ertesi gün yemem.fırsat buldukca da yürüyüş yaparım.oldu bitti işte diyette neymiş :işsiz::işsiz:
Zaten vermem gereken bi 5 kilo kaldı onlarda gitsin koruma döneminde seninki gibi beslenicem :)

Back
X