- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bu günler geçecek green.. Kolay değil bi evlilik bitirdin, bütün hayatın bi anda değişti.. Bence sen yakın bi kız arkadaşınla falan bikaç gün bi tatile kaç.. Kitap oku ye iç gez o kadar iyi gelir kiKızlar merhaba, biliyorsunuz beni çoğunuz :)
Boşandım malum, hayatımı yoluna koydum, çalışmaya devam ediyorum, ailemle aram iyi, genel olarak bir sıkıntı yok. İşyeri de bu aralar sakin gidiyor belki ondan mıdır, belki yorgunluk mu bıkkınlık mı bilemem aşırı iç sıkıntısı yaşıyorum bazen. Kendimi dağa taşa vurasım geliyor. İş dışında sürekli ailemle ya da arkadaşlarımla birlikteyiz genelde, arada evde takılıyorum ama yok yetmiyor yani sanki böyle hayatım birden mucizevi şekilde değişsin istiyorum. Yani artık ben de mutlu olayım.
Bir yandan da herşeyden herkesten kaçıyorum, bilmiyorum....Bugün biraz desteğe ihtiyacım var:)
bi mucize olsa da değişse keşke.
Kızlar merhaba, biliyorsunuz beni çoğunuz :)
Boşandım malum, hayatımı yoluna koydum, çalışmaya devam ediyorum, ailemle aram iyi, genel olarak bir sıkıntı yok. İşyeri de bu aralar sakin gidiyor belki ondan mıdır, belki yorgunluk mu bıkkınlık mı bilemem aşırı iç sıkıntısı yaşıyorum bazen. Kendimi dağa taşa vurasım geliyor. İş dışında sürekli ailemle ya da arkadaşlarımla birlikteyiz genelde, arada evde takılıyorum ama yok yetmiyor yani sanki böyle hayatım birden mucizevi şekilde değişsin istiyorum. Yani artık ben de mutlu olayım.
Bir yandan da herşeyden herkesten kaçıyorum, bilmiyorum....Bugün biraz desteğe ihtiyacım var:)
Dönem dönem oluyor bunlar. Emin olun hepimiz yaşıyoruz bunu. Bazen durduk yere oturup ağlıyorum öylece. Hiçbir neden yokken. Ayrıca ne yazık ki hayatlarımız mucizevi şekilde asla değişmiyor. Evrilmesi yıllar alıyorKızlar merhaba, biliyorsunuz beni çoğunuz :)
Benim de şöyle deniz kenarında güneşlenmeye o kadar ihtiyacım var ki.. çok isterdim bi kaç günlük de olsa kaçabilmeyi... ama her şey çok pahalı,otel, pansiyon fiyatları uçukValla bence deniz kenarina akin. Insanin ici aciliyor yahu. Bekarsiniz, isiniz paraniz da var durmayin tatile akin derim
Gönül gitmek istiyor ama maalesef maddiyat olmayıncaBenim de şöyle deniz kenarında güneşlenmeye o kadar ihtiyacım var ki.. çok isterdim bi kaç günlük de olsa kaçabilmeyi... ama her şey çok pahalı,otel, pansiyon fiyatları uçuk ☹☹
Tesekkür ederim öncelikle.hic haberleşmedik sadece eski kv nın bağıra bağıra telefonla konuştuğunu duymuş bir tanıdık ay com üzgündük hiç sorunumuz yoktu ikna olmadı vs vs anlatıyormuş. ama inanın pişman ya da değil hiç umrumda değil. ben iyileşmeye çalışıyorum ve artık mutluluk ve huzur istiyorum.Ben sizi merak ediyordum ne zamandır .umarım çok çok mutlu olursunuz. Herşey zamanla oturuyor mutlulukta zamanla size gelecektir merak etmeyin .ben bişey merak ediyorum konuyla alakasız ama o salak eski eşiniz hiç mi pişman olmadı sizi kaybettigine ya bu süreçte ?
Eşiniz aslan burcumuydu? Konuyu hatırlamak adına soruyorum. Şuan epey zor bir süreçteyim. Birden mutluluk beklediğim günleri özledim.Kızlar merhaba, biliyorsunuz beni çoğunuz :)
evetEşiniz aslan burcumuydu? Konuyu hatırlamak adına soruyorum. Şuan epey zor bir süreçteyim. Birden mutluluk beklediğim günleri özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?