- 28 Ekim 2019
- 22
- 15
- 3
- 41
- Konu Sahibi DuygusuzDuyguyum
-
Deniyorum şuan da, çok teşekkür ederimEmin olun yalniz degilsiniz..Gokyuzune bakmayi deneyin..
Sigara kullanmıyorum, çay içmiyorum 1 tane kahve içtim sadece. İlaç gibi birşey de kullanmadım, gündüzden başladı biraz biraz hissettirmeye, evden kendimi atarcasına dısarı cıktım. Maltepeye gidicem diye bindiğim minibüsle kadiköye gitmişim farkında bile olmadan. Önerilerin icin cok tesekkür ederim, amin hayr olsun insallah söylediklerini de yapıcam şimdi çok sağol.Öncelikle camı aç ve temiz hava al sakin sakin derin nefesler al. Salavatlar çek.
arada benimde olur, hayr düşün hayr olsun.
Acaba bugün fazla nikotinmi aldın, çok kahve veya çay gibi şeylermi tükettin? Veya bir ilaç ?
Çok değişik bir his. Bir sebebe bağlayamamak da iyice bunaltıyor insanı. Muhtemelen uyutmayacak beni bu sıkıntı ve diğer arkadaslarımın önerileri sonrasında yapacak daha iyi bişeyim yok. İzleyeceğim belgeseli çok sağol çok teşekkür ederim desteğin icin.Human diye bir belgesel var açıp onu izleyin oradaki insanların derdini dinleyince kendinizi unutup sukrediyorsunuz
Bir iç sıkılması anımda denk gelmişti bana da .
Teşhisi konulmuş böyle bir rahatsızlığım bildiğim kadarı ile yok, ama yıllar önce bir kere daha yasamıstım bu gecenin aynısından ve o zaman acaba olabilir mi diye uzman desteği aldım. Ağır depresyon tanısı ile bi süre ilaç kullandım ama sonrasında bir daha olmadı hiç. Umarım değildir.Panik atak değil mi
Rica ederim izleyince daha iyi anlayacaksın ❤Çok değişik bir his. Bir sebebe bağlayamamak da iyice bunaltıyor insanı. Muhtemelen uyutmayacak beni bu sıkıntı ve diğer arkadaslarımın önerileri sonrasında yapacak daha iyi bişeyim yok. İzleyeceğim belgeseli çok sağol çok teşekkür ederim desteğin icin.
Evet, beni en çok yıpratan ve yoran nefesim yetmiyomuş hissi. Bana öneride bulunan arkadasların mesajlarını okuduysan, sende yap istersen sana da iyi gelir belki.Bu aralar herkeste var bende dahil böyle bir sıkıntı hiç birşeyden mutlu olamama hali
Belgesel izlicem şimdi, sadece boşluktan diyecek kadar basit değil inan, insanız her gün modumuz aynı olmuyor. İnişler cıkıslar hepimizde olur ama bugün olan farklı. Tek basına çıkaramadım kendimi, yalnız hissettim buraya yazdım iyi ki de yazmışım. Birilerinin görüp, vakit ayırıp iki satır bişey yazması bile su serpti. Sana da cok tesekkür ederimBoşluktan oluyor
Aç bir dizi izle Ya birşeyler oku
Gündüz baş etmek daha kolay sanki, gecenin ağırlığı da eklenince zor oluyo. Buraya ilk yazdığım mesajdan bir tık daha iyiyim şuan, geceyi ağlayıp rahatlama ile tamamlamaya çalışırım senin için :) çok sağolBazen banada oluyor.Gündüzse çıkıp yürüyüş yapıyorum mağaza geziyorum parkta filan oturuyorum.Akşamları olunca balkona çıkıp aya yıldızlara filan bakıyorum sokağı izliyorum,bazen 3-5 damla yaş iniyor gözlerimden o zaman rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?