• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç sıkıntısı.

DuygusuzDuyguyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
22
15
3
41
Merhaba herkese..
Çok uzun zamandır misafir olarak girip, forumları okuyordum. Üye oldum artık, yine okumaya devam edecektim ve belki destek olabileceğim arkadaşlarıma destek olacaktım, bu aklımda yoktu ama şuan ben konu açmak zorunda hissettim kendimi.
İnanılmaz bir iç sıkıntım var şuanda. Nasıl rahatlayacağım bilmiyorum, hiç bir şeye odaklanamıyorum. Dua okudum biraz ama geçmedi.
Eşim uyuyo, kardeşlerim, yakın bi arkadasım arasam yazsam belki destek olurlar ama ne anlatacağımıda bilmiyorum. Nedensiz bir anda içi sıkılan, nefes alamaz gibi olan, duvarlar üstüne gelen var mı aranızda?

Öncelikle camı aç ve temiz hava al sakin sakin derin nefesler al. Salavatlar çek.
arada benimde olur, hayr düşün hayr olsun.
Acaba bugün fazla nikotinmi aldın, çok kahve veya çay gibi şeylermi tükettin? Veya bir ilaç ?

Human diye bir belgesel var açıp onu izleyin oradaki insanların derdini dinleyince kendinizi unutup sukrediyorsunuz
Bir iç sıkılması anımda denk gelmişti bana da .

Öncelikle camı aç ve temiz hava al sakin sakin derin nefesler al. Salavatlar çek.
arada benimde olur, hayr düşün hayr olsun.
Acaba bugün fazla nikotinmi aldın, çok kahve veya çay gibi şeylermi tükettin? Veya bir ilaç ?
Sigara kullanmıyorum, çay içmiyorum 1 tane kahve içtim sadece. İlaç gibi birşey de kullanmadım, gündüzden başladı biraz biraz hissettirmeye, evden kendimi atarcasına dısarı cıktım. Maltepeye gidicem diye bindiğim minibüsle kadiköye gitmişim farkında bile olmadan. Önerilerin icin cok tesekkür ederim, amin hayr olsun insallah söylediklerini de yapıcam şimdi çok sağol.

Human diye bir belgesel var açıp onu izleyin oradaki insanların derdini dinleyince kendinizi unutup sukrediyorsunuz
Bir iç sıkılması anımda denk gelmişti bana da .
Çok değişik bir his. Bir sebebe bağlayamamak da iyice bunaltıyor insanı. Muhtemelen uyutmayacak beni bu sıkıntı ve diğer arkadaslarımın önerileri sonrasında yapacak daha iyi bişeyim yok. İzleyeceğim belgeseli çok sağol çok teşekkür ederim desteğin icin.

Panik atak değil mi
Teşhisi konulmuş böyle bir rahatsızlığım bildiğim kadarı ile yok, ama yıllar önce bir kere daha yasamıstım bu gecenin aynısından ve o zaman acaba olabilir mi diye uzman desteği aldım. Ağır depresyon tanısı ile bi süre ilaç kullandım ama sonrasında bir daha olmadı hiç. Umarım değildir.

Çok değişik bir his. Bir sebebe bağlayamamak da iyice bunaltıyor insanı. Muhtemelen uyutmayacak beni bu sıkıntı ve diğer arkadaslarımın önerileri sonrasında yapacak daha iyi bişeyim yok. İzleyeceğim belgeseli çok sağol çok teşekkür ederim desteğin icin.
Rica ederim izleyince daha iyi anlayacaksın ❤

Bu arada tam ismi
Human -insan ( şiddetle tavsiye edilir )
Yazıyor yanlış birsey çıkmasın diye tam yazıyım dedim kapağında Afrikalı bir çocuk var :)

Boşluktan oluyor
Aç bir dizi izle Ya birşeyler oku
Belgesel izlicem şimdi, sadece boşluktan diyecek kadar basit değil inan, insanız her gün modumuz aynı olmuyor. İnişler cıkıslar hepimizde olur ama bugün olan farklı. Tek basına çıkaramadım kendimi, yalnız hissettim buraya yazdım iyi ki de yazmışım. Birilerinin görüp, vakit ayırıp iki satır bişey yazması bile su serpti. Sana da cok tesekkür ederim 🙏

Bazen banada oluyor.Gündüzse çıkıp yürüyüş yapıyorum mağaza geziyorum parkta filan oturuyorum.Akşamları olunca balkona çıkıp aya yıldızlara filan bakıyorum sokağı izliyorum,bazen 3-5 damla yaş iniyor gözlerimden o zaman rahatlıyorum 🙂

Bazen banada oluyor.Gündüzse çıkıp yürüyüş yapıyorum mağaza geziyorum parkta filan oturuyorum.Akşamları olunca balkona çıkıp aya yıldızlara filan bakıyorum sokağı izliyorum,bazen 3-5 damla yaş iniyor gözlerimden o zaman rahatlıyorum 🙂
Gündüz baş etmek daha kolay sanki, gecenin ağırlığı da eklenince zor oluyo. Buraya ilk yazdığım mesajdan bir tık daha iyiyim şuan, geceyi ağlayıp rahatlama ile tamamlamaya çalışırım senin için :) çok sağol 🙏

Bana çok oluyordu. Dua okuyordum, müzik dinliyordum ya da bir şeyler okuyordum. Nefes alamıyormuş gibi hissediyordum hatta gece yarıları yataktan kalkıp, balkonlara çıkıyordum. Kötü bir şey olacakmış gibi hissedip, senaryo yazıyordum sürekli.
Tavsiyem bol bol dua okuyun, aklınızı başka şeylerle oyalayın. “İçimde bir sıkıntı var,” deyip ona odaklandıkça daha kötü oluyorsunuz çünkü. Kendinizi sürekli meşgul edin işin aslı.

Öncelikle hayrolsun diyim, bendede olur zaman zaman sanki kalbimi biri avucunun içinde sıkıyo gibi nefesim kesiliyo gibi , aynı zamandada kafamda vücudumda koca bi boşluk ,odaklanamama , böyle anlarda hareketli bişeyler yapıp kafamı ve bedenimi yorarım ben temizlik ,yürüyüş gibi Allah beterinden saklasın inşallah herkeze iyi geceler

Back
X