İç sıkıntısı

İnşallah konu sahibininki inanan erkeklerdendir 😬😬
Valla ben çok gördüm böyle konu başlığı abdesti namazı var iyi biri dürüst ahlaklı vs vss

Soruyorsun ne kadar zamandır tanıyorsun

1 aydır...

Bizde bir tuhaflık var galiba.. ben tanıyamıyorum şahsen... Kendimi kınadım şu an ... İnsanları tanıyamıyorum ben bu kadar çabuk

Hala evlenmemiş bekar bayanların suraya yazdıkları ılıski sorunlarını anlayamıyorum.. Yahu genclıgınıze yazık.. Klavyeye bi cabayla tuşladıgınız parmaklarınıza yazık...Acabalarla yeyip bıtırdıgınız beyninize yazık.
Kimi yazar beni terk etti ne yapmalıyım?
Kimi yazar bana ıhanetmı ediyor ne yapmalıyım?
Kimi yazar tipi ıcımee sinmedi ne yapmalıyım? Neyi kurtarma pesındesınız arkadasım?
Evli degılsin coluk cocuk yok.Hele buraya yazmaya hıc mi hic gerek yok.. İçinemi sinmedi direk sil gitsin. Yani belkı agır oldu bıraz ama gercekten insan uzuluyor sımdıkı genclıge. Icınıze sinmeyen seyler ıcın kafanızıda yormayın hayatınızı da karartmayın.

Valla ben çok gördüm böyle konu başlığı abdesti namazı var iyi biri dürüst ahlaklı vs vss

1 aydır...

Bizde bir tuhaflık var galiba.. ben tanıyamıyorum şahsen... Kendimi kınadım şu an ... İnsanları tanıyamıyorum ben bu kadar çabuk

1 aydır...

Aslında şu zamanda namaz kılan insan sayısı az olduğu için namaz kılmak ahlaklı olmak için bi kriter gibi geliyor. Halbuki namaz herkese farz. Kılmak artı değil de, kılmamak eksi gibi bakılmalı.
ama dediğim gibi toplum olarak namaz kılan sayısı az olduğu için böyle bi düşünce var.

ama malesef üzgünüm ki namaz kılan herkes iyi ve ahlaklı olamıyor 😒😒 bizzat görüyorum çevremde.

Selam hanımlar çok büyük bir sıkıntım var bir aylık sözlü bir kızım görücü usulü ile nisanlandim nişanlım namazlı abdestli dürüst bir insan önceden de beni seviyormuş bunları bilerek kabul ettim ama benim içime sinmeyen biseyler var pişmanlık duygusu var içimde keşke kabuk etmeseydim acele ettim gibi tipinde içime sinmeyen bişeyler var sizce evlilikte tip mi önemli ahlakimi ne yapmam lazım bilmiyorum çok huzursuzum..

İçe sinmeyen bir şeyler varsa o evlilikten mutluluk çıkmaz, isterse dünyanın en iyi adamı olsun

Selam hanımlar çok büyük bir sıkıntım var bir aylık sözlü bir kızım görücü usulü ile nisanlandim nişanlım namazlı abdestli dürüst bir insan önceden de beni seviyormuş bunları bilerek kabul ettim ama benim içime sinmeyen biseyler var pişmanlık duygusu var içimde keşke kabuk etmeseydim acele ettim gibi tipinde içime sinmeyen bişeyler var sizce evlilikte tip mi önemli ahlakimi ne yapmam lazım bilmiyorum çok huzursuzum..

Bu adami sevebilirmisiniz bunun cevabini en iyi siz verebilirsiniz umut varsa devam edin aşık olduğunuz dakka sizin gozunuzde dunyanin en yakisikli adami o olacak zaten ama hayir hersey batiyorsa yanindan kacmak istiyorsaniz hic buyumesin bu is

Aslında şu zamanda namaz kılan insan sayısı az olduğu için namaz kılmak ahlaklı olmak için bi kriter gibi geliyor. Halbuki namaz herkese farz. Kılmak artı değil de, kılmamak eksi gibi bakılmalı.
ama dediğim gibi toplum olarak namaz kılan sayısı az olduğu için böyle bi düşünce var.

ama malesef üzgünüm ki namaz kılan herkes iyi ve ahlaklı olamıyor 😒😒 bizzat görüyorum çevremde.
Namaz kılmak Allah'la kul arası bir konudur. Kimse namaz kılıyor diye daha ahlaklı değil.. kılıyorsa kendisi için kılıyor ve bu gözler ne namaz kılan ahlaksızlar gördü... Namaz bir kriter değil maalesef. Neyse konuyu din muhabbetine çevirmeyeyim

Konu sahibine mutluluklar

tek diyebileceğim içinize sinmeyen en ufak şey olsa dahi bu işi sürdürmemeniz.. sonradan dönülmesi daha zor olur.
en mutlu olacağınız zamanlarda böyle iç sıkıntısına bürünmüşsünüz. yanlış giden bişeyler var demek ki..

Namaz kılmak Allah'la kul arası bir konudur. Kimse namaz kılıyor diye daha ahlaklı değil.. kılıyorsa kendisi için kılıyor ve bu gözler ne namaz kılan ahlaksızlar gördü... Namaz bir kriter değil maalesef. Neyse konuyu din muhabbetine çevirmeyeyim

Konu sahibine mutluluklar
Bence de tatlım 🥰

Bi tanıdığım 2. Evliliğini yapmak zorunda kalmıştı ve görücü usulüyle sırf namazında niyazında diye bir adamla evlenmişti. Adam hayatımda duymadığım küfürleri ediyordu falan en ufak bişeyden bilee 😯🤭

1 ayda nasıl tanıyabildiniz?
Tanıayamadığınız, içinize sinmediği için böyle hissediyorsunuz.
Keşke acele etmeseydiniz.

Back
X